Özür dilerim okypeteben şüpheci bi insanım ben bu kadar iyimser olamıyorum...
Konuşmak için gündüzler torbaya girmedi evet... Dediğin gibi bu iş gündüz de yapılır..Fakat gece oluncaa dışardan eve giren pek görünmüyor..
Onun için konuşmayı gündüze bırakıp geceyide başka işe bırakıyorlardır hı dersin...
Günah alma işine gelincede newlife için düşündüklerinizde günah almaktan öteye gitmez..
Canım normal hayatta da bir bayan arkadaşım gelse bana anlatsa emin ol dost acı söyler hesabı yine aynı yorumu yapardım. Bunun sanal ortamla , kötü ihtimalleri saymakla alakası yok. Herkes kendi fikrini söylüyor.
Newlife arkadaşım da tüm nezaketiyle gayet güzel de açıklıyor herşeyi. He açıklamayabilir de tabi. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum.a.s. Ve ömürboyu mutluluklar diliyorum.
Kocam eski eşi için kendini parlayacak bende ona üzüleceğim.klava: Bana enteresan geldi. mirmirmirmir
Adı üstünde eski...
Bende gece yarsı olayını anlamadım kim görmüş biri bu kadının evinimi takip ediyor hani dulyaaa valla kızlar anam ben işin içinden çıkamıyorum içim karardı yahu ben gidiyim bi çay içiyim bu arada kendi rekorumuda kırdım bi konuya ilk defa bukadar ilgi gösterdim kendimi aşıyom
Bütün sayfaları okudum ben...
düş aferin sana
Bence newlife ın üstüne çok gidiyosunuz yaa...
önce cidden okuyun...ne kadar çabuk yargılıyosunuz...
ben şahsen buraya derdimi yazamam korkumdan...
kadın inkar etmedi hiçbişeyi....okumuyomu kimse bunu 50 kere yazdımmmm..
kadının şu andaki tek derdi.."adamın eşine söyleme rezillik çıkmasın:1shok:"
he he kibelacım
korkma yafff
kimseyi asmıyoz,kesmiyoz
anlat anlat rahatla,tutma içinde
salıver gitsinn
geçmişi oku canım istersen sorularının cevabı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?