canım antalyanın kaç ilçesi var caba bi bilgin varmı..bizim olduğumuz yer küçücük ayrıca bi evladın annesinin yanından alınmasını bende istemem ama eşime alma çocuğu da diyemem..gelirse başımın üstüne..aynı yerde herkes zaten...eşim artık çok sakin..o dün olayı duyar duymaz verdiği tepkiydi..geçti gitti işte...
Newlife neden hayatını sorgulatıyorsun bu kadar ve cevaplar veriyosun anlamadım? Kadının neden fotoğrafları çekilmiş, neden dedikodu yapılmış deniyor ama maşallah senin de bütün hayatın sorgulanıyor, nitekim meraklı insanlarız toplum olarak.. Kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin ki.. Burdan işine yarayacak fikirler çıkacağına da inanamıyorum. Evli olanlar empati yapamıyor bence, eşinin tepkileri sorgulanıyor, eski eşin unutulamadığına inanılıyor.. Adam unutamayacak olsa neden boşansın, üstüne bir de evlenip çocuk yapsın.. Kadın ahlak dışı bir ilişki yaşıyor, ciddi bir ilişki yaşamıyor ki, olay bu. Mantıksız geldi bana bazı yorumlar.
konu deşilirse daha farklı yönlere kayacak bence eski eş didiklenirken bizde didikleye didikleye neler çıkaracağız ortaya ee şuan konu didiklemekse sengözlerimebaksanab
hayatım bu forumda çok vakit geçiriyorum ve kimsenin benim hakkımda yanlış düşünmesini istemem..o yüzden herkese cevap vermeye çalışıyorum..ne ima edilidiğinide anlıyorum bazı yorumlarda ama ben içeriğini bildiğim için takmıyorum onları...konu başka zaten..o değillll
antalyayı senin kadar olmasa da ii bilirim, urfa yazdına bakma,urfaya 1 kere gittim:)
acuk Antalyalı olurum da,
şimdi ben merak ettim,acaba 100 kişinin çalıştığı iş yeri kumlucada mı,finikedemi,manavgattamı,kaştamı,kemerdemi,alanyada mı bu bööle gider
bence orası ancak bir oteldir,otellerde o kadar çalışan olur
turiz sektöründe de malesef bu olaylar bu kadar anormal algılanmıyor dicem konu başka tarafa geçicek
en iyisi ben susuimmm,
ben sen olsammmmmmmm,
eşime çocuk annesinde kalsın derdim,niye çünkü kendi çocuğum gibi davranamam.
buna benzer bir konu bizim evde konuşuluyor
kimsesizler yurdundan bir çocuk alalım mı diye
ben o kadar yufka yürekli ve şefkat dolu olmama rağmen eşit davranamicamı düşündüğüm için istemiyorum.
ki eşimin eski karısından olan bi çocuğa töbe bakamam,
çocuğun psikolojisi açısından bence annede kalmalı
en çok anneye ihtiyacı var çünkü
ya anlamadığım hala bu ,eve alıp kadının adamla, beraber olduğunu nereden biliyorsunuz.?
Newlife neden hayatını sorgulatıyorsun bu kadar ve cevaplar veriyosun anlamadım? Kadının neden fotoğrafları çekilmiş, neden dedikodu yapılmış deniyor ama maşallah senin de bütün hayatın sorgulanıyor, nitekim meraklı insanlarız toplum olarak.. Kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin ki.. Burdan işine yarayacak fikirler çıkacağına da inanamıyorum. Evli olanlar empati yapamıyor bence, eşinin tepkileri sorgulanıyor, eski eşin unutulamadığına inanılıyor.. Adam unutamayacak olsa neden boşansın, üstüne bir de evlenip çocuk yapsın.. Kadın ahlak dışı bir ilişki yaşıyor, ciddi bir ilişki yaşamıyor ki, olay bu. Mantıksız geldi bana bazı yorumlar.
... Düşünme bu kadar, sen artık onla değil benle evlisin, o kadının namusu artık senden çıktı..Oğlun için velayt davası aç, al oğlanı bırak naparsa yapsın.Sen neden bu kadar kendini harap ediyorsun ki?
Site kuralları gereği empati yaptım..[/B]
iyi de biri iki yetişkin insan üstelük biri de evli
gece yarısı başbaşa çayda çıra oynayacak değiller yaa
iyi de biri iki yetişkin insan üstelük biri de evli
gece yarısı başbaşa çayda çıra oynayacak değiller yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?