T
TheShe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi newlife
-
eşimin etkilendiği inanın onun biriyle ilişki yaşaması değil..boşanırlerken konuşmış zaten eski eşiyle ahayatında tabi biri olabilir bigün ama doğru dürüst düzeyli olursa ve oğlumuzu kötü etkilememek şartıyla demiş..oda benim artık dünyam oğlum asla birini düşünmem filan demiş..oğlan annesinin başka bi erkekle olmasını kesinlikle kabul etmez zaten..babası bazen ağzını arıyo annen biriyle evlense ne yaparsın ,bak ben evlendim diyo çocuk seb babasın o anne yapamaz kesinlikle diyodu hep..hem eşimin o kadının kötü anılmasıyla ne ilgisi varkii..kadın zaten kenidin rezil etmiş çalıştığı yerde yeteri kadar evli adamla aşk yaşayıp..iş yerinde 100 eleman var en az..o adam patron değil bilmemne şefi sadece..iş arkadaşları niye foto çekmiş bilmiyıorum..çekmişler işte..eşim herkesin apzının payını veriyo zaten..adamın zoruna giden çookk başka şeyler..dünden beri benle dertleşiyo adam..ha bu arada şu tarih konusu bi türlü denk gelmedi yazmak..zaman problemim var benim..tarihleri karıştırırım hep..1 hafta önceki olayı 1 ay önce değilmyid o derim..eşim eski eşinden 2006 kasımda boşanmış )mahkeme sonucunu çıkarmıştı eşim masaya,ona baktım) ben 2007 kasım sonu evlendim..
konu deşilirse daha farklı yönlere kayacak bence eski eş didiklenirken bizde didikleye didikleye neler çıkaracağız ortaya ee şuan konu didiklemekse sengözlerimebaksanab
peki bu cevap karşısında eşinizin oğluna karşı tutumu nedir..arkadaşlar nasıl anlıyosunuz anlamadım valla..yani sevgilisini eve alması doğru bişey değil eşim için, evde 10 yaşında çocuk varken..her sevgili birbirinin evine mi gidiyo gece yarıları...çocuk annesinin evlenme ihtimalini düünürken bile küplere biniyo..bazen ağzını arıyo babası..sen babasın o anne..yapamaz diyo..
peki bu cevap karşısında eşinizin oğluna karşı tutumu nedir..
Zira hiç hoş bir durum değil. annelerde kendilerine bir hayat kurma hakkına sahipler..
arkadaşlar nasıl anlıyosunuz anlamadım valla..yani sevgilisini eve alması doğru bişey değil eşim için, evde 10 yaşında çocuk varken..her sevgili birbirinin evine mi gidiyo gece yarıları...çocuk annesinin evlenme ihtimalini düünürken bile küplere biniyo..bazen ağzını arıyo babası..sen babasın o anne..yapamaz diyo..
efenim bi ben eksikmişim ben de geldim oldu bittiii:)))
gelelim mevzuyaaa,
kadın evli bir adamla birlikte olmakla hata yapmış tabi,bu kabullenemez
eski eşinden neden boşandı acaba ben bunu merak ettim,
eğer bir ihanet söz konusuysa,eşinizin yadırgamaması lazım,
bence de eşinizin bu kadar tepki göstermesi yani ya oğlum görseydi tepkisi çok abartılı,sonuçta oğlan görmemiş yani bunu düşünüp düşünüp içmesi biraz saçma geldi,
kadını çekersin konuşursun ben oğlumun böyle çarpık bir ilişkide olmasını istemiyorum dersin,
ve bu devam ederse dava açavcağını falan söylersin
ayrıca bence bu adam bekar olsaydı da eşiniz benzer tepki gösterirdi gibi geliyor bana,bbaksanıza anneler evlenemez zihniyetinde bir çocuk yetiştirmiş.
ayrıca size bir sorum olacak, siz o çocuğa annesinin verdiği sevgiyi,özveriyi gösterebilecekmisiniz .
Ben bir anne olarak hiç kimsenin öz annesi gibi şevkatli olacağını sanmıyorum.
Ayrıca Antalya büyük şehir ayol o kadarda küçük değil,
bu adara dedektif gibi olayı irdeleyen arkadaşları da kutluyorum:)
Allah kimsenin yuvasını bozmasın.Hiçbir çocuğu da annesinden babasından ayrı büyümek zorunda bırakmasın.
10 yaşındaki bir çocuğun şahit olmaması gereken bir olay...
boşanmış bir bayanın duygusal ilişkisi kimseyi bağlamaz,ama
madem ufak bir yer ve herkes birbirini tanıyor ve herşey hemen duyuluyor,
peki o evli adamın eşi hala nasıl duymamış,çok merak ettim??
eşinizin bu kadar fevri davranmasına gerek yok,sonuçta çocuk ,
şuana kadar hiçbirşey görmemiş Allahtan,
bundan sonra da şahit olmaması için babanın hemen eski eşle konuşup
çocuğu yanına alması gerekir diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?