Herkes nasıl olmasını isterse öyle yorumlar bu tür mevzularıda ondan..canım eve almışta ,cinsellik yaşandığını ,eş ,dost nereden görmüş.nasıl bu kadar eminler bundan...
.
eeee o halde neden oğluna verdiği paranın derdine düştü... Yani madem o para çocuk için harcanıyor neden benim paramı elalemin adamlarıyla yiyor diye kederleniyor..
Cümlelerim yanlış anlaşılmasın asla kadının yaptığını tasvip etmiyorum ama bazı yazdıkalrınız çakışıyor..
Birşey sorucam , ne kadarlık evlisiniz ? cevap vermek zorunda değilsiniz tabiki merakımı mazur görün
Konuyu Toplam 43 Kullanıcı okuyor. (38 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir) <¢itlémßik>, aslimi_beklerken, AYN, baby_dilay, bafelix, bengü, beste2006, cloudy, denef72, deniz-nehir, deniz_7, deniz_güneş, DENİZKOYDUMADIMI, essmeralda, Eylül-son, eylül25, füsfüs, gerekli, Gülsüm Sultan, küçük böcük, minos, MonaPisa, nescafem, newlife, papatya16, prenses006, redjasmine, Seloş, sevhan, snakeeyes, Sonbahar24, supiresi2102, sutlukawe, tadLi, YAĞMURCN, yağmurdamlası, yellowcanary, zeynep_67
vay beee ne konu oldu ama rekora koşuyor...
eşi ayrılalı 1,5 yıl olmuş, buda 18 ay yapar. Hanımefendi de 9 aylık hamile süreci artı 4 aylıkta kızı var 13 ay yapıyor, 5 ay içerisinde evlenilmiş yanii ay benim kafamda karıştı -tatlicadiarzu-
.keşke bekar doğru dürüst bi ilişkisi olsaydı diye..
iyi ama boşanma davası açıldığı gün bitmez ki dava...zaten bi boşanma davası varsa ortada o evlilik bitmiş demektir...
illa davanınbittiği gün mü başlamaları gerek ilşkiye...
benneyaptımki
Yani bekar birini evine alsa bu kadar büyük bir olay olmayacak mı. Çocuğu evdeyken yan odada bekarlarla birşey yapılmıyor mu?[/QUOTE
e yanii :jeyyar::jeyyar:
Eşiniz neden olaydan bu kadar etkileniyor, neden eski eşinin başka bir adamla yaşadığı birliktelik ona bu kadar ağır geliyor çok manasız.
Hadi o bu durumdan fazlasıyla etkilendi peki siz nasıl bu kadar rahatsınız..
Benim kocam gidicek eski eşi başka bir adamla birlikte diye içip içip ağlıyacak.
oldu canım, o kadar değer veriyorsa boşanmasaydı yada benimle evlenmeseydi
Hee oğlunun durumunu düşünüyor değil mi? peki o halde yapması gereken belli zaten..
Sağolsun bayanın iş arkadaşları yemeyip içmeyip , gecelerini gündüzlerine katarak delil toplamışlar ya !!! heh işte onlarıda mahkemeye sunar alır evladını.
Ayrıca bayanın yaptığı ne kadar ahlaksız birşeyse eşinizde çok doğru yapmıyor..
Mademki o bayan hala eşinizin adıyla anılıyor (ki bu çok saçma eski eskide kalmalı) o halde eşiniz o koşa koşa gelip laf yetiştirenlere verememişmi ağızlarının payını
Ne demek rezil etmek ortalığı ayağa kaldırmak , madem çocuğunu bu kadar çok düşünüyor
akıl edemiyor mu bu çocuk annesi kötü anıldığında dahada fazla etkilenir , yıpranır.
Açıkcası çok garip geldi bu mevzu bana. Kimsenin günahınıda almıyayımda sizin evlilik sürenizle ilgili hiç yazmıyorum zaten..
eeee o halde neden oğluna verdiği paranın derdine düştü... Yani madem o para çocuk için harcanıyor neden benim paramı elalemin adamlarıyla yiyor diye kederleniyor..
Cümlelerim yanlış anlaşılmasın asla kadının yaptığını tasvip etmiyorum ama bazı yazdıkalrınız çakışıyor..
Birşey sorucam , ne kadarlık evlisiniz ? cevap vermek zorunda değilsiniz tabiki merakımı mazur görün
eşimin etkilendiği inanın onun biriyle ilişki yaşaması değil..boşanırlerken konuşmış zaten eski eşiyle ahayatında tabi biri olabilir bigün ama doğru dürüst düzeyli olursa ve oğlumuzu kötü etkilememek şartıyla demiş..oda benim artık dünyam oğlum asla birini düşünmem filan demiş..oğlan annesinin başka bi erkekle olmasını kesinlikle kabul etmez zaten..babası bazen ağzını arıyo annen biriyle evlense ne yaparsın ,bak ben evlendim diyo çocuk seb babasın o anne yapamaz kesinlikle diyodu hep..hem eşimin o kadının kötü anılmasıyla ne ilgisi varkii..kadın zaten kenidin rezil etmiş çalıştığı yerde yeteri kadar evli adamla aşk yaşayıp..iş yerinde 100 eleman var en az..o adam patron değil bilmemne şefi sadece..iş arkadaşları niye foto çekmiş bilmiyıorum..çekmişler işte..eşim herkesin apzının payını veriyo zaten..adamın zoruna giden çookk başka şeyler..dünden beri benle dertleşiyo adam..ha bu arada şu tarih konusu bi türlü denk gelmedi yazmak..zaman problemim var benim..tarihleri karıştırırım hep..1 hafta önceki olayı 1 ay önce değilmyid o derim..eşim eski eşinden 2006 kasımda boşanmış )mahkeme sonucunu çıkarmıştı eşim masaya,ona baktım) ben 2007 kasım sonu evlendim..
eşimin etkilendiği inanın onun biriyle ilişki yaşaması değil..boşanırlerken konuşmış zaten eski eşiyle ahayatında tabi biri olabilir bigün ama doğru dürüst düzeyli olursa ve oğlumuzu kötü etkilememek şartıyla demiş..oda benim artık dünyam oğlum asla birini düşünmem filan demiş..oğlan annesinin başka bi erkekle olmasını kesinlikle kabul etmez zaten..babası bazen ağzını arıyo annen biriyle evlense ne yaparsın ,bak ben evlendim diyo çocuk seb babasın o anne yapamaz kesinlikle diyodu hep..hem eşimin o kadının kötü anılmasıyla ne ilgisi varkii..kadın zaten kenidin rezil etmiş çalıştığı yerde yeteri kadar evli adamla aşk yaşayıp..iş yerinde 100 eleman var en az..o adam patron değil bilmemne şefi sadece..iş arkadaşları niye foto çekmiş bilmiyıorum..çekmişler işte..eşim herkesin apzının payını veriyo zaten..adamın zoruna giden çookk başka şeyler..dünden beri benle dertleşiyo adam..ha bu arada şu tarih konusu bi türlü denk gelmedi yazmak..zaman problemim var benim..tarihleri karıştırırım hep..1 hafta önceki olayı 1 ay önce değilmyid o derim..eşim eski eşinden 2006 kasımda boşanmış )mahkeme sonucunu çıkarmıştı eşim masaya,ona baktım) ben 2007 kasım sonu evlendim..
eşi ayrılalı 1,5 yıl olmuş, buda 18 ay yapar. Hanımefendi de 9 aylık hamile süreci artı 4 aylıkta kızı var 13 ay yapıyor, 5 ay içerisinde evlenilmiş yanii ay benim kafamda karıştı -tatlicadiarzu-
Yani bekar birini evine alsa bu kadar büyük bir olay olmayacak mı. Çocuğu evdeyken yan odada bekarlarla birşey yapılmıyor mu?
ben böyle birşey demedim.. yanlış anlamayın amacım sizi yargılamak değil ama biraz daha makul olun lütfeneşimin etkilendiği inanın onun biriyle ilişki yaşaması değil..boşanırlerken konuşmış zaten eski eşiyle ahayatında tabi biri olabilir bigün ama doğru dürüst düzeyli olursa ve oğlumuzu kötü etkilememek şartıyla demiş..oda benim artık dünyam oğlum asla birini düşünmem filan demiş..oğlan annesinin başka bi erkekle olmasını kesinlikle kabul etmez zaten..babası bazen ağzını arıyo annen biriyle evlense ne yaparsın ,bak ben evlendim diyo çocuk seb babasın o anne yapamaz kesinlikle diyodu hep..hem eşimin o kadının kötü anılmasıyla ne ilgisi varkii..kadın zaten kenidin rezil etmiş çalıştığı yerde yeteri kadar evli adamla aşk yaşayıp..iş yerinde 100 eleman var en az..o adam patron değil bilmemne şefi sadece..iş arkadaşları niye foto çekmiş bilmiyıorum..çekmişler işte..eşim herkesin apzının payını veriyo zaten..adamın zoruna giden çookk başka şeyler..dünden beri benle dertleşiyo adam..ha bu arada şu tarih konusu bi türlü denk gelmedi yazmak..zaman problemim var benim..tarihleri karıştırırım hep..1 hafta önceki olayı 1 ay önce değilmyid o derim..eşim eski eşinden 2006 kasımda boşanmış )mahkeme sonucunu çıkarmıştı eşim masaya,ona baktım) ben 2007 kasım sonu evlendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?