N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi newlife
-
İnsana tuhaf geliyor değil mi? Kocasının bu kadar kafaya takması..CADIARZU
mesajın sahibi ortada yok kendi kendimize fikir yürütüyoruz
keşke konuyu açıp kayıplara karışmasaydıda bizde konuyu
detaylı öğrenip ona göre yorum yapsaydık birazcık polisiye film gibi olmaya
başladı birazdan biri katili buldum derse hiç şaşırmıcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu işin şakası tabiki arkadaşımızın yaşadığı kötü bir durum ama
keşke burda olup yanıt verebilseydi.. a.sa.s
bebeğim var sürekli pc başında duramıyorum ayrıca ben neyin izini sürmüşüm anlamadım..ben evimde oturuyorum..iş yerindeki insanların neden foto çektiğinide bilmiyorum ..adam evli olduğu için belkide...hala eşimin neden kafasına bu kadar taktığını anlamadığınızıda anlamadım yani..adam çocuğulya deliler gibi ilgileniyo..ağzından baba lafı çıkmadan her zaman yanında oluyo..çocuk tüm gün okulda arta kalan zamanlarda dersanede,hafta sonları,basketbol ve futbol antremanlarında..eşim biraz önce yine söyledi..keşke bekar doğru dürüst bi ilişkisi olsaydı diye..ama dile düşmüş evli adamla..o adamı nasıl evine alır gece yarıları benim oğlum uyurken diye zoruna gidiyo adamın....müsade ederseniz bebeği uyutucam
eş dost sağolsun söylemiş ya daha ne olsun -tatlicadiarzu-ya anlamadığım hala bu ,eve alıp kadının adamla, beraber olduğunu nereden biliyorsunuz.?
ya birşey sorucam çok iyi bilmiyorum ama çalışan eşe nafaka verilmiyor ki...
450.-TL çocuk için veriliyorsa zaten üstüne farz vermesi gerekiyor...
eş dost sağolsun söylemiş ya daha ne olsun -tatlicadiarzu-
eş dost sağolsun söylemiş ya daha ne olsun -tatlicadiarzu-
eminim tabi..bu nasıl bi soru böyle...bu karakterdeki bi kadının bana iftira atması ne kadar zor olabilirdiki zaten..adalet diye buna derim bennn
bebeğim var sürekli pc başında duramıyorum ayrıca ben neyin izini sürmüşüm anlamadım..ben evimde oturuyorum..iş yerindeki insanların neden foto çektiğinide bilmiyorum ..adam evli olduğu için belkide...hala eşimin neden kafasına bu kadar taktığını anlamadığınızıda anlamadım yani..adam çocuğulya deliler gibi ilgileniyo..ağzından baba lafı çıkmadan her zaman yanında oluyo..çocuk tüm gün okulda arta kalan zamanlarda dersanede,hafta sonları,basketbol ve futbol antremanlarında..eşim biraz önce yine söyledi..keşke bekar doğru dürüst bi ilişkisi olsaydı diye..ama dile düşmüş evli adamla..o adamı nasıl evine alır gece yarıları benim oğlum uyurken diye zoruna gidiyo adamın....müsade ederseniz bebeği uyutucam
çok kurdu kafasında ya oğlan görseyi bi gece uyanıp diye...ona sinielri bozuldu..kadın umrunda değil..ama eşimin yıllarca çalışıp biriktirdiği parayı evli adamlarla alem yapmak için yiyosa oda ayrı bi zoruna gider..çekip vurma olayına bende karşıyım.ayrıcva kimsenin kimseyi kepaze etme gibi bi derdi yok....dert çocuğun velayetini alabilmek ..ayrıva tekrar söylüyorum bilmeden konuşmasın kimse..onların boşanmalarına kesinlikle ben sebep değilim..vicdanım melekler kadar rahat..
eeee o halde neden oğluna verdiği paranın derdine düştü... Yani madem o para çocuk için harcanıyor neden benim paramı elalemin adamlarıyla yiyor diye kederleniyor..anlaşmalı boşanıldı..çocuğa veriyo tabi..vericekde 18 yaşına kadar..aqma extra bütün harcamalarınıda babası karşılıyo zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?