N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi newlife
-
ne oluyor yaaaaaaaaaaaaaaklava:
sen bırakta fikrimi beyan edeyim diyorsunbişi olmuyor , ben fikrimi söyleyince sorun oluyor..bizler burada fikir alışverişi yapıyoruz,kimse kimseye saldırmıyor...sana katılsam ooooooohhhhhhhhhhhh ne ala bana katılıyor diyeceksin ,rep versem bişi demeyeceksin
ama fikrine karşı çıkınca hemen saldırıya geçiyorsun.....sanane yaaaaaaaaaa istediğime olumlu rep veririm istediğime vermem......................sana mı soracağım fikrimi beyan edip çıkıp çıkmayacağımı
klava:
hey Allahım yaaaaaaaaaaaaaaklava:
güzel kardeşim sen git bir kahve yap kendine.. çok asabileştin.. amacımız seni kırmak değil. belki senin göremediğin yerleri görüp sana bir bakış açısı göstermekti.. bence her türlü yoruma açık olmalısın.. eğer böyle bir konu açtıysan ..
sen hala adamın karısını kötülememizi bekliyosun gibi geldi bana.. ee bu zaten görülen birşey.. tammam kadın yapmış. biz burda küfürler yğdırsakta kadına ne gececek elimize.. olan olmuş... hala kadına takmış vaziyettesin sen.. bizden nasıl bir yorum bekliyorsun sorabilirmiyim bana da kızmayacaksan?
bende bi konu açmıştım bana direk boşan diyenler bile çıktı...ne yani onlara kızmalımıyım hemen? onların bakış açısıda öyle demekki? zaten herkes aynı düşünecek olsa hayatta yanlışlar olurmuydu?
valla ben kendi adıma söylüyorum.. ne yazıkki sana katabileceğim bir şeyim yok.. çünkü sen şartlanmışssın: o kadınla ilgili kötü yorum bekliyorsun sadece..
sözün bittiği yer ... allah hayırlısını versin hakkınızda...
ne kadar cok uzatıldı konu
hepimiz baska yerlere cetik konuyu
bende dahil
ama new hepsine acıklık getirdi
hatta kocasının kalbini kırmamak için cocuğu bile kabul ediyor
ben olsam etmezdim herhalde
şimdi söyle bir empati yapıyorum eşimden boşansam cocuk onda kalsa oda eve hatun atsa galiba bende cıldırırdım :uhm:
cocuğumu düşünürdüm eski eşin kiminle yatıp kalktığını değil
yok güzelim ya valla öyle bi beklentim yok ama herkes benim bi açığımı aramaya çalışınca konu çok saptı yörüngeden yani..nerdeyse ben kötüye çıkıcam biraz daha devam edersek...herneyse yaa..hem niye kızıyım sana..benim kadar sabırlı topik sahibi gördünmü hiç kaydirigubbakcemile2 olan olmuş..herkes için hayırlısı olsun bu satten sonra..Allah kimseyi şaşırtmasın..
dilekçeyi verdi 3 saat önce..tepkisindede anormallik yok..benim için sorun teşkil edicek bi tepki olmadı en azından..hem o anlıktı..her neyse benim kafama takılmıyo o kısmı..sizde takmaqyın..kıskanır yada kıskanmaz bu kmsenin derdi değil..benim anlattığım şey o değil çünkü..kimseden eşimin tepkisine yorum istemedim..olayı anlattım sadece..
dilekçeyi verdi 3 saat önce..tepkisindede anormallik yok..benim için sorun teşkil edicek bi tepki olmadı en azından..hem o anlıktı..her neyse benim kafama takılmıyo o kısmı..sizde takmaqyın..kıskanır yada kıskanmaz bu kmsenin derdi değil..benim anlattığım şey o değil çünkü..kimseden eşimin tepkisine yorum istemedim..olayı anlattım sadece..
konu sahibi arkadaşım sana ve samimiyetine inanıyorum,allah kimseyi şaşırtmasın zaten eski eş iyi bi anne olsaydı bluğ çağına ğirecek bir evladının yanında o adamı evine almazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?