ya size uzun uzun anlatamıycağım şimdi ama sebep ben değilim onların boşanmasında..bunu bilin yeter..benim kimseyi kepaze etmeme gerek yok çünkü kendi yeteri kadar kepaze olmuş zaten..ben bu konunun dışında değilim çünkü eşimin adıyla anılıyo o pislik ve eşim gözümün önünde ağlıyo sinirden..kayıtsız kalamam kusura bakmayın..
söylemek için laf atmışlar işte ortaya belli zaten o...hem ne demek onu ilgilendirmez..10 yaşında oğlu odada uyurken..kendi yan odada evli adamla bilmemnapıcak..ya çocuk şahit olursa bi gün..baba olarak ilgilendirmezmi eşimi yani..eşim sizin kadar medeni değil malesef..
sen nden bahsediyosun canım? ne üveyi..hangi çocuk..ortada üvey çocuk filan yok..eşimin ilk eşinden olan oğlu var..
tüm sayfaları okudum bunu öncelikle belirtmek isterim..
bana yanlış gelen kocan niye tepki vermiş sen ne zaman evlendin değil
ben şuna şaşırdım nasıl bu kadar kötü sıfatlar kullanabiliyorsun o kadın için
bence o çocukcağız da size gelmesin çünkü sen annesine olan siniri çocuğa yansıtcak annesine karşı istemeden de olsa kışkırtacaksın
ayrıca bana şöyle geldi, ki sana gün doğmuş
o artık kötü eski gelin eşinin ailesine göre
ama sen iyi gelin oldun kıymetin arttı dimi??
bu da gözümden kaçmadı açıkcası
Eşiniz bence ilk evliliğini bitirememiş kafasinda öyle görünüyor
canım bende senin yazdıklarını anlayamadım
bu kadının tabii ki bir ilişkisi olsun.kimse bişi demiyor ama böyle mi olmalı ilişkisi...evli bir adam ,çocukları var üstelik,birde geceleri eve gelip gittiği söyleniyor
halbuki böyle bir ilişki yerine , bekar bir adam , çocuğunda tanıdığı biri, çocukla konuşan , geceleri eve gelmeyen
çocuk kötü birşey görürse çok etkilenir,belki annesinden bile nefret eder....
ayrıca çocuğun velayetini olaylar bu şekilde ise baba almalı bence
ne var sanki , 10 yaşında bir çocuk...belki öz anne olamaz ama yinede iyi anlaşamamaları için bir neden yok..
Eşiniz bence ilk evliliğini bitirememiş kafasinda öyle görünüyor
arkadaşım
o kadının ilişkisini yargılamak bize düşmez
bende asla doğru bulmuyorum evli ve çocuklu bir adam ile beraber olmasını
ama bunun derdi bizi almamalı
kadının adamı gece eve almasını vs. kendimiz gördükmü? milletin ağzına bakarak konuşmıyalım iftira olmadığı ne malum
öyle olsa bile bizi hiç ilgilendirmez
kaldıkı bence konu sahibinin eşi adamın evli olmasından ziyade eski karısının hayatında başka birinin olmasını kabullenemiyor ve bu onu eski eşi sıfatıylan hiç ilgilendirmez
çünkü eğerki çocuk etkilenecekse adam bekar olsada etkilenir vs.
kaldıkı kendiside evlenmişi hayatına yeni bir kadın girmiş çocuğun piskolojini ozaman çokda düşünmemiş şimdi düşünmesi bana tuhaf geldi
canım sana katılmıyorum..bence bitirmiş kafasında...adamın düşündüğü çocuğu...bu kadın eve gece adam alıyorsa çocuk bir şekilde gece uyandığında görrmez mi? ne biliyim tuvalete gider görür ,ses duyar görür...sonuçta kfamızı koyup yastığa sabah kalkmıyoruz...
sen nasıl düşünüyorsun peki..........çocuğun görüp görmemesi önemli değil mi yaniii....
arkadaşım
o kadının ilişkisini yargılamak bize düşmez
bende asla doğru bulmuyorum evli ve çocuklu bir adam ile beraber olmasını
ama bunun derdi bizi almamalı
kadının adamı gece eve almasını vs. kendimiz gördükmü? milletin ağzına bakarak konuşmıyalım iftira olmadığı ne malum
öyle olsa bile bizi hiç ilgilendirmez
kaldıkı bence konu sahibinin eşi adamın evli olmasından ziyade eski karısının hayatında başka birinin olmasını kabullenemiyor ve bu onu eski eşi sıfatıylan hiç ilgilendirmez
çünkü eğerki çocuk etkilenecekse adam bekar olsada etkilenir vs.
kaldıkı kendiside evlenmişi hayatına yeni bir kadın girmiş çocuğun piskolojini ozaman çokda düşünmemiş şimdi düşünmesi bana tuhaf geldi
canım gerçekten sen acaip sabırlısın...
ayy korkulur valla sizden bayanlar haa....
ya bacım cvp verme artık nolur yaa...
çok üzüldün hee..sütün falan kesilcek kız..kıyamam...
sen ne diyosun yaaa..eşimin ilk eşi olmasa alkışmı tututucaktım evli bi adamla birlikte olan bi kadına..kullanırım tabi..bende anneyim çünkü..evli bi adamla utanmadan aşk yaşayan bi kadına kötü sıfat kullanırım canım..sen nedenini anlamsanda olur zaten..bu arada ben sinirini başkasından çıkartıcak biri değilim helede eşimin oğlundan asla..hem benim sinirim değil konu..ha bu arada eşim kendi ailesiyle başka nednelerden dolayı görüşmüyo zaten..ben onların gelini melini de değilim ayrıca..eski gelinleriyle konuşsunlar beni enterese etmez..kıymetim eşim tarfaından biliniyo gerisi umrum değil.. ne biçim bi uslup bu böyle..kıymetin arttı dimi filan...ben niye kışkırtıyım çocuğu annesine karşı ya..kimsin sen!!!
öyledir canım
benim cevabim konu sahibesineydi size değil
lütfen birakinda istediğim gibi fikrimi beyan edeyim
- replerle saldirmayin bidaha lütfen fikrinizi beyan edip çikin
benimle evlenirken çocuğun fikrini aldı..hamile olduğumu bile alışıtra alıştıra 2 haftada söyledi çocuğa..bilp bilmeden ne biçim ithamlar bunlar yaa..hem kaç kere söylicem kadın kabul ediyo herşeyi yaaaaaaa..adamın karısı duymasın diye pazarlık yapıyo eşimleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?