Eşimin ilgisizliği....

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
kızlar merhaba bnm sorunum öyle çok büyük değil fakat sinirlerim bozuk.ben eşimle 2 yıl çıkarak severek evlendk halada birbirimizi çok severz ne ağır bi sözü ne dayağı olmuştur.tahtalara vurim ....yalnz bnm eşim çok rahat tartışıyoruz mesela ben sesimi çkarırım çingene gibi o karşımda güler tartışma esnasında bi iki kelime bişi söle yada gülme dimi.sanki bnm sölediklerimi ciddiye almıyomuş gibi.bişe anlatırım mesela aklı hep başka yerdedir ne dedim en son derim hıh anlamadm der.bu sefer gelde çıldırma.yine tv izlerz yada çay içeriz uyuya kalır tamam yoruluo işten gelince ama bende iki kelime edim kocamla istiyorum.çok şükür huzurumuz mutlulumz yerinde ama ilgi yok sanki.mesela çocuk istiyoruz olmuyo ben çok gittm doktora bende sorun çıkmadı sen git diyorum giderm bi ara dio ama gitmiyo.çocukta istio nsl bi çelişki bu anlamadım.hem istiyo hemde çaresini aramıo anlamadm gitti.sinir cıvatalarım gevşedi onun bu gevşek tavrından napim ben bu kocişi???dövim mi sevim mi.:1::1::1::1::1:

benim henüz kocişim değül ama nişanlımda senin eşine benziyor bu kadar large değil ama benzer özellikte.Bizde tartıştığımızda konuşururum konuşurum be adam ağzını açta bişey söyle değülmü yok sölemiyor.Dinliyor sadece diorum yok bu beni hiç umursamıyor hatta tartışırız ben surat asık gezerken o sağla solla ilgilenir.En son bi gün tepem attı iice dedim nasıl birisisin sen yahu burda tartışıyoruz sen sağla solla ilgileniyosun.Bana ne dedi biliyomusun sana şu an ne sölesem rahatlarsın.Karşılık versemmi kabul etsemmi?doğru söylüyor ikisindede rahatlamam ben illa içimdekileri dökicem rahatlıcam sonra o zaten gelip dinliyor beni özellikle o konuşuyor.Meğer bitanem sırf daha da büyümesin die dinlemiyor yada dinlemöiyormuş gibi yapıyormuş belki senin kocişinde öledir.

benim henüz kocişim değül ama nişanlımda senin eşine benziyor bu kadar large değil ama benzer özellikte.Bizde tartıştığımızda konuşururum konuşurum be adam ağzını açta bişey söyle değülmü yok sölemiyor.Dinliyor sadece diorum yok bu beni hiç umursamıyor hatta tartışırız ben surat asık gezerken o sağla solla ilgilenir.En son bi gün tepem attı iice dedim nasıl birisisin sen yahu burda tartışıyoruz sen sağla solla ilgileniyosun.Bana ne dedi biliyomusun sana şu an ne sölesem rahatlarsın.Karşılık versemmi kabul etsemmi?doğru söylüyor ikisindede rahatlamam ben illa içimdekileri dökicem rahatlıcam sonra o zaten gelip dinliyor beni özellikle o konuşuyor.Meğer bitanem sırf daha da büyümesin die dinlemiyor yada dinlemöiyormuş gibi yapıyormuş belki senin kocişinde öledir.

olabilir o da demişti bi kere bende sana cvp versem tartışma büyür demişti ama bi iki kelime et.öle daha çok sinirleniyorum sanki beni kaale almıyomuş gibi gelio bu sefer iice cadılaşıyorum poffff:D

çok dırdır yapınca dinlemiyolarmış.
benim sevgilim dediklerime çok önem verir, konuşuruz anlaşırız, her dediğimi dinler ama son zamanlarda çok söyleniyomuşum. bana itirafta bulundu. böyle çok eleştirip konuşup durduğunda yeni taktik geliştirdim, dinlemiyorum hı hı diyorum dedi..

ben de öyle yapmıyorum artık, eskisi gibi bi kere söylüyorum bi şeyi, o da eski anlayışlı haline döndü.
işte çok yorulduklarından da olabilir.
ama çocuk mevzusuna bişey diyemiycem. belki kendinde sorun çıkar diye korkup gitmek istemiyodur.
beraber gitmek için siz mi randevu alsanız da tek başına değil sizinle beraber gitse...

ya biz bayanmlar biraz farklıyız bildiğin gibi umursamıyorlar diye düşünüyoruz ama onlar alttan alttan düşünüyolardır illaki çocuk konusuna bişey diemem tabi.

çok dırdır yapınca dinlemiyolarmış.
benim sevgilim dediklerime çok önem verir, konuşuruz anlaşırız, her dediğimi dinler ama son zamanlarda çok söyleniyomuşum. bana itirafta bulundu. böyle çok eleştirip konuşup durduğunda yeni taktik geliştirdim, dinlemiyorum hı hı diyorum dedi..

ben de öyle yapmıyorum artık, eskisi gibi bi kere söylüyorum bi şeyi, o da eski anlayışlı haline döndü.
işte çok yorulduklarından da olabilir.
ama çocuk mevzusuna bişey diyemiycem. belki kendinde sorun çıkar diye korkup gitmek istemiyodur.
beraber gitmek için siz mi randevu alsanız da tek başına değil sizinle beraber gitse...

diyorum beraber gidelim diyorum senle beraber bende tekrar muayene olurum diorm tamam gideriz dio öyle kalıo hani gitcektk diyorum tamam gideriz dio yine öyle kalıo habire aynı şeyi tekrarlıyoruz.dediğin gibi işin bi de o taarafı var belkide korkuyo sorun çıkar die gitmiyo olabilir bu konuyu konuşmam lazım.

Bazen benim sevgilimde tartişma da cvp vermiyor.Cevap vermemekten cok konuyu değiştiriyor bizimki de :D Bana dediğine gore cvp vermiyorsam olayı,soylediklerini, uyarılarını anlamış ve kulağıma kupe etmişimdir.Haklı olduğunu bildiğim ve dersimi cıkardığım için konuyu uzatmayıp değiştiriyorum.

benim eşimde bir benzeri ben formülü şunda buldum biraz sırlı davrandım yani mesela tv bakerken sen kitab falan oku oyalan ona adepte olma farklı şeyler yap her şeyi anlatma tartışma bi kere söyle kapat konuyu biz kadınlar o kadar çok şey düşünüyoruz unutuyoruz ama erkekler duyduklarını unutmuyolar çocuk meselesinde bir kere karşına al ve ben anne olmayı senin çocuğunu doğurmayı çok istiyorum ne zaman dersen bu konuda ilgiye hazırım artık sen ne zaman dersen o zamana bıraktım şimdilik hayatıma başka yön vericem böyle ikilemde kalıyorum bu konuyu sen ne zaman istersen ozamn tekrar düşünürüz de bunlar benim taktiklerim kullanmak istersen kafana yatarsa dene canım:8:

benim eşimde bir benzeri ben formülü şunda buldum biraz sırlı davrandım yani mesela tv bakerken sen kitab falan oku oyalan ona adepte olma farklı şeyler yap her şeyi anlatma tartışma bi kere söyle kapat konuyu biz kadınlar o kadar çok şey düşünüyoruz unutuyoruz ama erkekler duyduklarını unutmuyolar çocuk meselesinde bir kere karşına al ve ben anne olmayı senin çocuğunu doğurmayı çok istiyorum ne zaman dersen bu konuda ilgiye hazırım artık sen ne zaman dersen o zamana bıraktım şimdilik hayatıma başka yön vericem böyle ikilemde kalıyorum bu konuyu sen ne zaman istersen ozamn tekrar düşünürüz de bunlar benim taktiklerim kullanmak istersen kafana yatarsa dene canım:8:

zaten artık üstüne varmıyorum canı ne zaman isterse o zmn gitsin doktora.zamana bıraktım ama üzülüyorumda kocamın böyle yapmasına.dediğiniz taktikte iyiymiş denicem cnm.umarım işe yarar

Back
X