EŞİMİN İKİNCİ BENİM İLK EVLİLİĞİM ?

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.662
83
Merhaba kızlar,

Ben daha önce hiç evlenmedim. Nişanlımı çocuk denecek yaşta zorla evlendirmişler.Biri 15 biri 17 yaşında iki tane erkek çocuğu var.Eşiyle neredeyse hiç görüşmüyor.Çocuklar babaanne ve evli olmayan hala ve amcalarla beraber yaşıyorlar biraz kalabalık bir aile.Nişanlım ve annesi ve görümcelerim dünyalar iyisi insanlar.Ailem nişanlımı ve ailesini çok seviyorlar bende nişanlımı çok seviyorum.Geçmişi için bu mutluluğumu bozmak istemiyorum.Kendisi henüz 40 yaşında bile değil lise çağında evlendirmişler maalesef. Çocuklar beni biliyor bir sıkıntı yok aramızda ama ben yine de korkuyorum. Biraz da utanıyorum ailemden bu duygudan kurtulamıyorum bir türlü. Çocuklara nasıl yaklaşmalıyım? Nişanlımla çok mutluyuz ailem onu çok seviyor.Geçmişiyle yargılama asla dedi babam bile. Bu işi nasıl yürütmeliyim? Çocuklarla aram kötü olur diye korkuyorum.

Çocukları olanlar biraz daha hassas oluyor benim bi tanıdığım ikinci evliliğini yaptı aynı şekilde kocasi da iki çocuğu vardı adamın ilk öğretim çağında ikiside kaç defa boşanma aşamasına geldiler çocuklara bağırıyor diye tanıdığım tabi herkes aynı olacak diye birşey yok birde nisanlinizin çocukları büyük belki o yönden sorun olmaz

Sen kaç yaşındasın?

Bu forumda sizin durumu yaşayıpta mutlu olanı görmedim.

Kalabalık aile, çocuk, eski eş devamlı bunlarla ugrasacaksın.

Hani neden dicem, seviyorum dicen, evlendikten 6 ay sonra sorunlar yaşayınca sevgi de kalmıyor.

Sadece kalple düşünmek yanlış, mantık şart.

İlla ki çocuklar arasında sorun olacaktir
Belki diyorum anneleri çocukları fitftleyecek sana karşı dolduracak
Annesi çocuğunu illa ki görecek illa ki konuşacak
Buna dikkat et

Çocuklarla iletişim konusunda belki ailen ya da psikolog desteği alabilirsin

Sonuçta bu siteye üye olan 18 yaşında üyeler de var
Deneyimli kadınlardan anne olanlardan bu tarz evlilik yaşamış olanlar fikir verir

Bazen şöyle düşünüyorum herkes aynı olacak değil.
O adamın ruh hali psikolojisi bambaşka şuan
Herşey toz pembe olsa da sana göre
Emin ol sorun çıkacaktır ins sorun yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…