- Konu Sahibi SenEsittirBen
-
Merhaba arkadaşım bende sevgilimle liseye geçtiğimde tanıştım hatta başlamadan yazın :) ve o liseden sonra okumadı benden 5 yaş büyüktür kendisi ben liseden mezun olucam bu sene ve önümde üniversite hayatı var..herkes diyorki sen değişebilirsin çevren değişecek farklı insanlar tanıyacaksın sonra ilerde sevgilinle bir ortama girdiğinde aynı statude olmayacaksın senden farklı düsünecek sen daha farklı düsüneceksin diyorlar.Oysa insan ne mezunu olursa olsun önemli olan kendini geliştirebilmesiii...Kendini geliştiren insan her ortama ayak uydurur bence.Sizin hayat görüşleriniz sanırım artık uymuyor kendinizi daha olgun görüyorsunuz ki bencede haklısınız bu anlatılanlara göre...Benim sevgilimde bazen bana ergen gibi geliyor ama pat yüzüne söylüyorum saçmalıyosun diye düzelmeye başladı.Sizde güzel bir dille anlatın o nasıl laf sokuyorsa sizde iğneli iğneli ama güzel bir şekilde konuşun.Zaten yanınızda ezilmemek için kendini geliştirir ilişkilerde rakip olan bile oluyor eşiyle umarım düzelir olmazsada hakkında hayırlısı insallah ayrıca sizin burclarınızıda merak ettim :26:
benimki de tam tersi az konşur. sosyal açıdan iyi değil pek:) çok yada az konşmasına espri yapmasına takılmadım ama sizi bırakıp bir mekandan gitmesi önden yürümesi falan acayip geldi bana... sahiplenmiyor sanırım o yüzden pasif geliyor size. ben sözlümle en kötü kavgayı da etsm tutar elimden hayatta bırkmaz...kadının beklediği de budur aslında... biraz daha olgunlaşması lazım sanırım. erkekler geç olgunlaşır derler. yaşınız kaç bu arada eşinizin ve sizn?
Ben 24 yasindayim, esim 29
yahu az da değilmiş 30 yaşında adam... konuşsan... sen beni bırakınca millet bana kötü gözle bakıyor... senin kolundan çıkınca kendimi kötü hissediyorum hatta bi kaç kere laf attılar sana söylemedim sinirlenme diye ama... falan desen? kudurur belki bırakmaz bidaha... ne desem bilemedim:44:
Eski konularına gözgezdirdim.Maalesef baştan beri memnun değilsin.
Eşinle aranızda eğitim ve kültür farkı da varmış.
14 yaşında aşık olmakla 24 yaşında aşık olmak çok farklı.
O yaşta "evlenilecek erkek" kavramı nedir ki.14 yaşımda kime aşıktım kimbilir :)
Aslında bir anlamda birlikte büyümüş,hayata birlikte başlamışsınız ama ikiniz farklı yönlere gitmişsiniz.
Henüz çocuğun yok sanıyorum.Geç olmadan evliliğini gözden geçirip,ayrılacaksan zaman kaybetmemeni öneririm.
Eşinin 30 yaşından sonra,senin istediğin gibi bir koca olması neredeyse imkansız.
Ya bu deveyi güdersin,ya bu diyardan gidersin maalesef.
Eski konularına gözgezdirdim.Maalesef baştan beri memnun değilsin.
Eşinle aranızda eğitim ve kültür farkı da varmış.
14 yaşında aşık olmakla 24 yaşında aşık olmak çok farklı.
O yaşta "evlenilecek erkek" kavramı nedir ki.14 yaşımda kime aşıktım kimbilir :)
Aslında bir anlamda birlikte büyümüş,hayata birlikte başlamışsınız ama ikiniz farklı yönlere gitmişsiniz.
Henüz çocuğun yok sanıyorum.Geç olmadan evliliğini gözden geçirip,ayrılacaksan zaman kaybetmemeni öneririm.
Eşinin 30 yaşından sonra,senin istediğin gibi bir koca olması neredeyse imkansız.
Ya bu deveyi güdersin,ya bu diyardan gidersin maalesef.
Ben buna karsiyim ayrilin demek nekadarda kolay
Bir evlilik kolay kurulmadigii gibi ayrilmasida kolay degil biz disarda herseyi diyebiliriz ama onlar iclerinde ne yasiyolar biz bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?