Esimin hastaligi

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Bahsetmek istiyorum;

1 aydır olmuyor fakat uzun süre bi anda bi ağrısı olurdu sol kolunu boydan boya oynatamazdı kanat kısmım agriyo derdi.

Bunun dışında göğüsü ağrır.

Tanistigimizdan beri hep kusuyor, midesi bulanıyor ve bazen de yanıyor.

Sürekli midesi bozuk ve günde 1 1.5 paket sigara biter. Kusura bakmayin karışık oldu. Bi de sürekli değil ama ökaürdüğü zaman saglam oksurur.

Hastahaneye gitmek istemezdi en son yalvar yakar bu salıya randevu aldim dahiliyeye gidicez bakalım ne dicekler. Ne olabilir bu ?

Sigara cola var
Geç uyuma var
Öksürme var
Kusma yanma var
Göğüste sıkışma bazen nefes zor alma var
Bi de sol yani işlevini kaybediyor. Soğuktan diye düşündüm ama bilmiorum.

Burdan muayene edip teşhis koyamayız. En iyisi doktora gittikten sonra konuşmak

Burdan muayene edip teşhis koyamayız. En iyisi doktora gittikten sonra konuşmak
Muayene edip teşhis koymak mi ? Saçmalamayın. Burada bu bahsettiklerimi yaşayan var mı ne olabilir diye soruyorum. Teşhis istesem doktor randevusu almam. Yorum yaparken bi kaç kez düşünün de yorum yapın bi zahmet. Iyi akşamlar.

Reflu dur muhtemelen.
O mideden agza gelen aci su cigere kacinca fena oksurtuyor.

Hemen hemen hergün kusan bir yakınım var gitmediği doktor kalmadı bir hastalığı falan da yokmuş sebebini strese bağladı doktorlar. Ama eşinizde ağzına acı su gelmesi falan reflüden gibi sanki. Ve maalesef Sigara her hastalığın altından çıkıyor. Akciğerlerini çok yoruyor. Sigarayı bırakması için teşvik etmeye çalışın. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun,reflü gibi geldi banada ama astım yada bronşitte olabilir mi ki ciğerlerinde sorun var demiş ya doktor,göğüs agrısıda varmış,nefesi daralıyor mu.

Bu belirtilerin birçok sebebi olabilir. O yüzden kafanızı bulandırmak yerine doktorun dediklerine paralel araştırma yapmanızın daha iyi olacağını anlatmak istemiştim. Laf sokmaya çalışmışsın ama gayet sizi düşünerek yorum yapmıştım. İyi geceler.

Geçmiş olsun,reflü gibi geldi banada ama astım yada bronşitte olabilir mi ki ciğerlerinde sorun var demiş ya doktor,göğüs agrısıda varmış,nefesi daralıyor mu.
Bazen evet nefesi daralıyor. Yani öyle bişey ki sanki 1 değil 2 3 hastalık çıkcak gibi bide hiç hastahaneye gitmemiş. Ha bi de çok küçükken koşu takımındaymış eşim ilkokulda. Bi gün kosuyo herkesin gözü önünde yere yigiliyo bayiliyo burnundan kan falan geliyo sonra hastahaneye goturuyolar cok yorulmamasi lazim kalbi delik ama 18 yasinda gecer diyolar. O yuzden de korkuyorum

Tekrar geçmiş olsun aslında mesajı okurken kalp diyede düşünmüştüm kardiyoloji doktorunada görünmesi şart o zaman,dahiliye doktoruna gidince herşeyi anlatsın düşüp bayıldığını böyle böyle dediklerini anlatsın,ama önemlisi sigarayı bırakması gerek sağlığı için.

Geçmiş olsun. Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları mutlaka görsün o zaman.
Hem küçükken bayılması hem askerdeki akciğer durumu önemli.
Dahiliyeye de söyleyin Gastroenterolojiye de göndersin. Bence daha geniş kapsamlı baktırın. Sakın geçiştirmeyin.
Sigarayı da acil bıraksın. Duvarları da tırmalasa bıraksın. Herşeyin sebebi olan rezalet birşey.
Size de güç kuvvet sabır dilerim. İnşallah tedavisi hemen olur kötü birşey çıkmaz. Sizin de içiniz rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…