Olamaz o hastalık genetik bir hastalık ve çocuklukta karın ağrıları başlar ayrıca bu yaşa kadar fmf olsa ve tanı almasa böbrek yetmezliğine girerdi.
İç organlarında bir şey yok
Kaç defa ultrasona ilaçlı ilaçsız girdi kolonoskopi emdoskopi her şey yapıldı
Karın ağrısı ayda bir defa iki üç dört gün sürüyor hastaneye gidince ilk kan testi yapıyorlar srp lokosit vs aşırı yüksel çıkıyor
Dr lar diyor ki vücütta iltihap var ama nerde belli deil
Teşhis yok
Bir yıldır bu durum onu yıldırdı keşke kanser deseler tedavisine başlasam sevineceğim diyordu
Psikolojik olarak çöktü ve hep bana sardı olur olmadık kavga çıkardı daha önce hiç yapmadığı takmadığı şeyleri yaptı
Neden bu poşeti buraya koydun diye bağırdı
Kız arkdaşımla gülüp konuşmama surat yaptı
Günlük hayatı bana dar etti
Ben de öfke kontrolu için psikologa başlamıştım çok iyi gelmişti ve hiç patlama yaşamıyordum
Onun kavga çıkarmalarına cevap vermedim diye bu sefer insan sevdiğine bağırır bağırmıyosa beni sevmiyordur dedi
Ağrılarını benden çıkardı
En sonunda evi kırdı döktü komşulara rezil olduk polis arabasına bindim evden ayrıldım çok utandım pijamamla evden kaçtım bana büyük bir travma yaşattı
Ertesi gün şiş gözlerle işe gittim
Bi de evden gitmedi ben iki gün dışarda arkdşlarımda kaldım rahat edemedim üçüncü gün kağıtları imzaladım
Hala evde kapım kilitli odada oturuyorum
Bana vermesi gereken parayı komodinin üstüne koymuş
Pantolonlarını makineye atmış yıkamış
Kağıtları da mahkemeye vermiştir heralde
Tel de konuşurken duydum hastalığıyla ilgili konuşuyodu pazartesi hastaneye gidecem tekrar falan diyodu
Gene kavgalarımız oluyodu ama ayrılmıyoduk
On yılda neler yaşadık biraz daha açık yaZayım özel hayatımız hep iyi çok iyiydi
Ben ondan başkasını hiç düşünemem bile
İyi olduğumuz zamanlar iyiydik kafalarımız uyardı ortak çok noktamız vardı
Ufak şeyler büyürdü aramızda ilişkimizdeki güveni aşkı zedeleyen şeyleri çok yaşamadık
İlişkmizin güzel yanları daha ağır basardı
Karakterlerimiz baskın ama uyumluyduk
İki yıl sonrasını planlardk
Benim içimde korku var akıl sağlığını kaybettiğini düşünüyorum
Buraya nasıl yazıp paylaşacağımı bilmiyorum
Kız arkdaşımla aramda özel bir şey geçtiğine inanarak beni çok daralttı hala çok saçma geliyor
Bahane mi etti diye inanamıyorum bile öyle düşündüğüne
Bir an evvel evden gitse beni tedirgin ediyor
Bu evde nasıl geçineceğim maaşım yetecek mi parasız kalır mıyıım bunu bile umursmıyorum ne olursa olsun diyorum
Keşke şöyle yapabilseydi çıkıp gitseydi bak ben iyi deilim hastalığımı kaldıramıyorum biraz ayrı yaşayalım maddi olarak zor olacak ama boşanmamıza gerek yok evleri ayıralım ben tedavime bakayım kendimi de seni de mahfettim ayrı kalıp tek başıma üstesinden geleyim
Bi hata ettim evi kırdım dağıttım seni korkuttum
Dese
Ben gene tmm derim
Ama o da yok