Eşimin hastalığı evliliğimi bitirdi

İmzalar atıldı anlaştık demişsiniz ama. Boşandınız mı, boşanma protokolü mü imzaladınız? O anlaşma metnine evi kimin hangi tarihte boşaltacağını yazabilirsiniz. Bence sizin kadar net değil eşinizin kafası.
İntenertten bi kapıt çıkarmış davacı davalı diye
Mahkemeye verecek heralde
Para ve eşya konusunu sözel olarak anlaştık

nerden başlasam bilmiyorum.bunu bekliyordum.yaza girmeden bir kavganın ardından boşanmaya adım atmıştık. Sonra tatile çıktık.on gün konuşmadık.yine bir şey oldu bir ışık doğdu. Barıştık çok güzel bir tatil geçirdik.ama şimdi gene aynı yere sona geldik
Biz evlendikten sonra yurt dışınA eşimin işi dolayısla çıkmıştık birkaç sene orda yaşayıp tr ye geldik.sonra dişine implant yaptırmaya başladı . Dr a ilk gitttiği gün korkunç bir karın ağrısıyla hastaneye koştuk.tetkikler şunlar bunlar derken on gün hastanede yattı.sonra bu karın ağrısı ve hastaneye yatma,gitme her ay oldu.üç hastane değişti her dr a gitti her şeyine bakıldı.sonuç teşhis yok.prof lar araştırma hastaneleri kimse teşhisi koyamadı.tüm şüpheler yeni bir testle teşhise dönmedi.ayda bir hafta ağrılarıyla kıvrandı.
Böyle başlayan süreçte yavaş yavaş onun psikolojisi bozulmaya başladı.zaten zor bir insandır.ve ben onun zorluklarını tersliklerini bilerek isteyerek onunla evlenmiştim.toplamda beş yıllık sevgili beş yıl evli on yıllık ilişkimiz var.beraber yaşlanacağız sanıyordum.ilişkimizin en önemli sorunlarını aşmıştık.ama bunu aşamadık.
Zor biriydi hastalığıyla lanet çekilmez baskıcı kötü birine dönüştü.bazen kendimi de suçladım ben idare edemedim diye ama yok.ben de bitti sanki.boşanma evraklerını imzaladık.evden gidecek ben kalacağım. Kaybolan yıllarım mı diyorum hiç demiyorum pişman deilim onunla geçen ömrüme.bitince ağlamıyorsun demişlerdi burda bir gün.gerçekten öyleymiş.ağlamıyorum bile.
Benim son noktam şu oldu yaz başındaki olaydan sonra psikolga başlamıştım bana çok iyi geliyordu.ama o buna bile bozuluyordu ve beni kışkırtıyordu hep. En son saçma sapan bir şeyler oldu ve eve çok sarhoş gelerek evi kırdı döktü yatak odamı parçladı çerçeveleri her şeyi ben komşuya kaçmıştım polis çağırdı komşular.
Artık akıl sağlığını tamamen kaybettiğini göZlerimle gördüm
Rezil oldum herkese çok utanıyorum hala
Şimdi tek isteğim evdeb gitmesi en kısa zamanda gideceğim dedi
Ama insan bi gitmez mi
Git otele iki gün sonra eşyalı eve geç bi kıyafetlerini alacak zaten
Bi git de ben de bi nefes alayım
Gitmemesine ayrı bileniyorum çünkü ben olaydan iki gün sonra arkdaşlarıdma kaldım
Kendi düzenim kıyafetlerim var işim var
Perişan oldum iki gün evime geldim
Odalarda takılıyoruz
Anlaştık da imzayı da attık onun gitmesi gerekmez mi
Bi gitse evi silip süpüreceğim bi nefes alıp rahatlayacağımı hissediyorum
Bunu bile yapmıyor
Sizde olay çoktan bitmiş arkadaşım. .silip supurmek istemek bile psikolojik bence ☺Bitince aglamiyorsun sözü çok etkileyici ya yeni duydumbsayenin

Sizde olay çoktan bitmiş arkadaşım. .silip supurmek istemek bile psikolojik bence ☺Bitince aglamiyorsun sözü çok etkileyici ya yeni duydumbsayenin
Hastalığı onu o da beni bitirdi
Beraber yaşlanacağız sanıyorduk
Evimi kırıp dökmesine ço öfkeliyim
Hiç yoktan beni yıpratmasına da
Hastalığına merhamet bile gösteremiyorum
Beni anlamıyor hastayım ben diyor
Bir yıl he rgün hastayım oram buram her gün beni bir saat bile uzaklaştırmak istemedi yanından nefes almama izin vermdi
Kursalara yazıldım kavga çıkardı kendi bi çukura girdi bana da tırnaklarını geçirip aşağıya çekti

Olamaz o hastalık genetik bir hastalık ve çocuklukta karın ağrıları başlar ayrıca bu yaşa kadar fmf olsa ve tanı almasa böbrek yetmezliğine girerdi.
İç organlarında bir şey yok
Kaç defa ultrasona ilaçlı ilaçsız girdi kolonoskopi emdoskopi her şey yapıldı
Karın ağrısı ayda bir defa iki üç dört gün sürüyor hastaneye gidince ilk kan testi yapıyorlar srp lokosit vs aşırı yüksel çıkıyor
Dr lar diyor ki vücütta iltihap var ama nerde belli deil
Teşhis yok
Bir yıldır bu durum onu yıldırdı keşke kanser deseler tedavisine başlasam sevineceğim diyordu
Psikolojik olarak çöktü ve hep bana sardı olur olmadık kavga çıkardı daha önce hiç yapmadığı takmadığı şeyleri yaptı
Neden bu poşeti buraya koydun diye bağırdı
Kız arkdaşımla gülüp konuşmama surat yaptı
Günlük hayatı bana dar etti
Ben de öfke kontrolu için psikologa başlamıştım çok iyi gelmişti ve hiç patlama yaşamıyordum
Onun kavga çıkarmalarına cevap vermedim diye bu sefer insan sevdiğine bağırır bağırmıyosa beni sevmiyordur dedi
Ağrılarını benden çıkardı
En sonunda evi kırdı döktü komşulara rezil olduk polis arabasına bindim evden ayrıldım çok utandım pijamamla evden kaçtım bana büyük bir travma yaşattı
Ertesi gün şiş gözlerle işe gittim
Bi de evden gitmedi ben iki gün dışarda arkdşlarımda kaldım rahat edemedim üçüncü gün kağıtları imzaladım
Hala evde kapım kilitli odada oturuyorum
Bana vermesi gereken parayı komodinin üstüne koymuş
Pantolonlarını makineye atmış yıkamış
Kağıtları da mahkemeye vermiştir heralde
Tel de konuşurken duydum hastalığıyla ilgili konuşuyodu pazartesi hastaneye gidecem tekrar falan diyodu
Gene kavgalarımız oluyodu ama ayrılmıyoduk
On yılda neler yaşadık biraz daha açık yaZayım özel hayatımız hep iyi çok iyiydi
Ben ondan başkasını hiç düşünemem bile
İyi olduğumuz zamanlar iyiydik kafalarımız uyardı ortak çok noktamız vardı
Ufak şeyler büyürdü aramızda ilişkimizdeki güveni aşkı zedeleyen şeyleri çok yaşamadık
İlişkmizin güzel yanları daha ağır basardı
Karakterlerimiz baskın ama uyumluyduk
İki yıl sonrasını planlardk
Benim içimde korku var akıl sağlığını kaybettiğini düşünüyorum
Buraya nasıl yazıp paylaşacağımı bilmiyorum
Kız arkdaşımla aramda özel bir şey geçtiğine inanarak beni çok daralttı hala çok saçma geliyor
Bahane mi etti diye inanamıyorum bile öyle düşündüğüne
Bir an evvel evden gitse beni tedirgin ediyor
Bu evde nasıl geçineceğim maaşım yetecek mi parasız kalır mıyıım bunu bile umursmıyorum ne olursa olsun diyorum
Keşke şöyle yapabilseydi çıkıp gitseydi bak ben iyi deilim hastalığımı kaldıramıyorum biraz ayrı yaşayalım maddi olarak zor olacak ama boşanmamıza gerek yok evleri ayıralım ben tedavime bakayım kendimi de seni de mahfettim ayrı kalıp tek başıma üstesinden geleyim
Bi hata ettim evi kırdım dağıttım seni korkuttum
Dese
Ben gene tmm derim
Ama o da yok

Geçenlerde burda bir konuda okumuştum. Üyelerden biri yıllardır kanında çıkan iltihaptan ısırgan otu tohumuyla kurtulmuş. Üyenin ismini hatırlayamadım ama denk gelirsem etiketleyeceğim. Eşin kullansın belki şifa bulur.

nerden başlasam bilmiyorum.bunu bekliyordum.yaza girmeden bir kavganın ardından boşanmaya adım atmıştık. Sonra tatile çıktık.on gün konuşmadık.yine bir şey oldu bir ışık doğdu. Barıştık çok güzel bir tatil geçirdik.ama şimdi gene aynı yere sona geldik
Biz evlendikten sonra yurt dışınA eşimin işi dolayısla çıkmıştık birkaç sene orda yaşayıp tr ye geldik.sonra dişine implant yaptırmaya başladı . Dr a ilk gitttiği gün korkunç bir karın ağrısıyla hastaneye koştuk.tetkikler şunlar bunlar derken on gün hastanede yattı.sonra bu karın ağrısı ve hastaneye yatma,gitme her ay oldu.üç hastane değişti her dr a gitti her şeyine bakıldı.sonuç teşhis yok.prof lar araştırma hastaneleri kimse teşhisi koyamadı.tüm şüpheler yeni bir testle teşhise dönmedi.ayda bir hafta ağrılarıyla kıvrandı.
Böyle başlayan süreçte yavaş yavaş onun psikolojisi bozulmaya başladı.zaten zor bir insandır.ve ben onun zorluklarını tersliklerini bilerek isteyerek onunla evlenmiştim.toplamda beş yıllık sevgili beş yıl evli on yıllık ilişkimiz var.beraber yaşlanacağız sanıyordum.ilişkimizin en önemli sorunlarını aşmıştık.ama bunu aşamadık.
Zor biriydi hastalığıyla lanet çekilmez baskıcı kötü birine dönüştü.bazen kendimi de suçladım ben idare edemedim diye ama yok.ben de bitti sanki.boşanma evraklerını imzaladık.evden gidecek ben kalacağım. Kaybolan yıllarım mı diyorum hiç demiyorum pişman deilim onunla geçen ömrüme.bitince ağlamıyorsun demişlerdi burda bir gün.gerçekten öyleymiş.ağlamıyorum bile.
Benim son noktam şu oldu yaz başındaki olaydan sonra psikolga başlamıştım bana çok iyi geliyordu.ama o buna bile bozuluyordu ve beni kışkırtıyordu hep. En son saçma sapan bir şeyler oldu ve eve çok sarhoş gelerek evi kırdı döktü yatak odamı parçladı çerçeveleri her şeyi ben komşuya kaçmıştım polis çağırdı komşular.
Artık akıl sağlığını tamamen kaybettiğini göZlerimle gördüm
Rezil oldum herkese çok utanıyorum hala
Şimdi tek isteğim evdeb gitmesi en kısa zamanda gideceğim dedi
Ama insan bi gitmez mi
Git otele iki gün sonra eşyalı eve geç bi kıyafetlerini alacak zaten
Bi git de ben de bi nefes alayım
Gitmemesine ayrı bileniyorum çünkü ben olaydan iki gün sonra arkdaşlarıdma kaldım
Kendi düzenim kıyafetlerim var işim var
Perişan oldum iki gün evime geldim
Odalarda takılıyoruz
Anlaştık da imzayı da attık onun gitmesi gerekmez mi
Bi gitse evi silip süpüreceğim bi nefes alıp rahatlayacağımı hissediyorum
Bunu bile yapmıyor
Bu konuyu fmf li olarak çok merak ettim eşiniz yada eski eşiniz bilemiyorum hastalığına tanı konuldu mu

X