Borderline ya da mükemmeliyetçi kişilik bozukluğu var gibi. Fiziksel rahatsızlığından daha kötü etkileyen de bu. Şuana kadar psikiyatriste gitti mi? Aaa pardon tabi mükemmeliyetçi ise psikoloğa da gitmez. Sizinle dalga geçtiğine göre...
Borderlıne değiş sanırım ama bi kişilik bozukluğu var bence de antisosyal kişilik bozukluğu var ben de diyordu önceden
Onun kötü özellkilerini biliyordum ama hastalığı ile birlikte tüm kötü özellikleri daha da sivrildi ve çekilmez çileye dönüştü
Kendisi bi çukura düştü bana da tırnaklarını geçirdi beni de aşağı sürükledi gibi hissediyorum hep
O kadar ki ilk hastaneye yatırdıklarında evde ağlamaktan helak olmuştum pijamasına sarılıp yatıyodu. Her gün hastaneye gittim işten sonra her gün
İşte de yoruluyordum hastaneye gidip gelmeye de yoruldm ama gittim
Bi gün dedim ki bugün gelemeyeyim çünkü işlee ilgili yapmam gereken bi şey vardı başka zamanımız yoktu ve acildi
Bana demediğini bırakmadı
Acillere gidiyoruz hep yanındayım ağlıyprum üzülüyorum orayı bırayı arıyorum
Ertesi gün işten arıyorum nasılsın bana bi bağırıyor nasıl olduğumu bilmiyo musun da vs vs
Ben de sinirleniyorum ben de insanım
Bi daha sormuyorum kendi kabuğuma çekiliyorum normal hayat akıp gidiyor bi hafta sonra küçük bi şeyden bi patlıyor bana sonra altından şu çıkıyo e benim hastalığımı sormuyosun ilgilnemiyosun
Yetmiyor yetmedi nasıl tavır alsam olmadı
Şimdi imzaları attık anlaştık alacak vereceklerde
E bi git yaa
Bi git şu evden kapım kilitli oturuyorum
Ben de üzgünüm dertliyim
Evi siler temizlerim rahat rahat açarım tv yi alırım kedimi yemeğimi yaparım sakin sakin işime gider gelirim kafamı dinlerim
Üç gün oldu evi kırıp dökeli
İkinci gün inatlaştjk çirkefleştik
Üçüncü gün tmm dedim yeter ki gitsin bitsin kabul ettim o da tmm dedi
Ben bugün şunu bekliyodum kıyafetlerini toplar ayakkabılarını toplar
Yok küçük odaya yatak açmış orda yatıo dışarı çıktı yemek yedi heralde geldi salonda oturuyo
Ben baktım eşyalı evler var dolu bırda
Git gir oraya
Hemen git gir ya da de ki cuma günü gidiyorum
En kısa zamanda diye belirsiz bi zaman verdi
İyice içim şişiyor
Antidepresanım olmasaydı ağlayıp sinir krizleri geçirip eşyalarını camdan atardım