Eşimin hastalığı evliliğimi bitirdi

Otoimmün bir hastalık da olabilir o halde. Hangi bölümlere gittiniz?
Genel cerrah dahiliye ve ramotolojiye gidildi
Bi bakayım o hastalığa
Mezenterit panikülit denildi ilk başta sonra o da deilmiş fmf e benziyormuş en çok ama o da tam deilmiş lenfomadan şüphelenildi o da deil
Fmf için genetik testi yapıldı sonuçlar üç ayda çıkıyormuş bir ayı kalmıştı ben her gün arıyordum laboratuarı sonucu bir an evvel çıkarın nolur, evliliğim bitecek bu adam çok kötü oluyor beni tüketiyor benden alıyor hıncını
Ordaki adamda hanfendi kanser hastaları var bekliyolar fmf ten evlilik mi bitermiş demişti
Bitti işte

Genel cerrah dahiliye ve ramotolojiye gidildi
Bi bakayım o hastalığa
Mezenterit panikülit denildi ilk başta sonra o da deilmiş fmf e benziyormuş en çok ama o da tam deilmiş lenfomadan şüphelenildi o da deil
Fmf için genetik testi yapıldı sonuçlar üç ayda çıkıyormuş bir ayı kalmıştı ben her gün arıyordum laboratuarı sonucu bir an evvel çıkarın nolur, evliliğim bitecek bu adam çok kötü oluyor beni tüketiyor benden alıyor hıncını
Ordaki adamda hanfendi kanser hastaları var bekliyolar fmf ten evlilik mi bitermiş demişti
Bitti işte
Ben de yazacaktım aslında parmağımın ucuna geldi ama yazmadım. Çok ciddi hastalık ve engellerle mücadele eden insanlar var. Ama her ilişki her evlilik farklı yorum yapmak kolay değil.

Bence sizin kafa dinleyip zamana ihtiyacınız varmış birbirinizi karşılıklı yıpratmışsınız. Şu an çok güçlü olmalıyım nefes alacağım artık diye düşünüyorsunuz ama biraz kendinize gelip zaman geçince üzülürsünüz gibi geliyor bana

Ben de yazacaktım aslında parmağımın ucuna geldi ama yazmadım. Çok ciddi hastalık ve engellerle mücadele eden insanlar var. Ama her ilişki her evlilik farklı yorum yapmak kolay değil.
Evet ordaki adama yalvardım sonuçları hemen çıkaralım diye.evet kanser hastaları var ne ahstalıklar var
Bu da süründüren bir şey
Ayda bir iki üç gün süren ağrılar hastaneler işte
Eşim kaygıları çok yüksek ama dışarıya yansıtmayan rahat görünmeye çalışan hayat dolu insan seven sosyal huysuz bir konu hakkında saatlerce tartışmayı seven belirsizliklere asla dayanamayan biridir ve hep derdi ki belirsizlik çok kötü bir şey
Başına da geldi bir yoldır böyle bi arkdaşıma demiş ki dr kansersin dese sevineceğim o kadar bıktım
Ama beni bitirdi işte çileye dönüştü
Beni zıt kaptı ne yapsam suç oldu
Sessiz kaldım beni sevmiyo diye kavga çıkardı
Psikologa gidiyorum bunnla dalga geçti
En sinir olduğum şeyleri bile bile yaptı insanların içinde beni rencide etti kaç defa
En son evimi kırdı yatak odamın taksitini hala annem ödüyor kırdı dolabı aynayı
Evden gitmesini bekliyorum bi gitse
Hiçbir şeyini de hazırlanamış koysa bavula kıyafetlerini ay sonunu mu bekliyor
Manyak yaa

Evet ordaki adama yalvardım sonuçları hemen çıkaralım diye.evet kanser hastaları var ne ahstalıklar var
Bu da süründüren bir şey
Ayda bir iki üç gün süren ağrılar hastaneler işte
Eşim kaygıları çok yüksek ama dışarıya yansıtmayan rahat görünmeye çalışan hayat dolu insan seven sosyal huysuz bir konu hakkında saatlerce tartışmayı seven belirsizliklere asla dayanamayan biridir ve hep derdi ki belirsizlik çok kötü bir şey
Başına da geldi bir yoldır böyle bi arkdaşıma demiş ki dr kansersin dese sevineceğim o kadar bıktım
Ama beni bitirdi işte çileye dönüştü
Beni zıt kaptı ne yapsam suç oldu
Sessiz kaldım beni sevmiyo diye kavga çıkardı
Psikologa gidiyorum bunnla dalga geçti
En sinir olduğum şeyleri bile bile yaptı insanların içinde beni rencide etti kaç defa
En son evimi kırdı yatak odamın taksitini hala annem ödüyor kırdı dolabı aynayı
Evden gitmesini bekliyorum bi gitse
Hiçbir şeyini de hazırlanamış koysa bavula kıyafetlerini ay sonunu mu bekliyor
Manyak yaa
Borderline ya da mükemmeliyetçi kişilik bozukluğu var gibi. Fiziksel rahatsızlığından daha kötü etkileyen de bu. Şuana kadar psikiyatriste gitti mi? Aaa pardon tabi mükemmeliyetçi ise psikoloğa da gitmez. Sizinle dalga geçtiğine göre...

Akdeniz anemisi
Sülalesinde yokmuş ama bilmedikleri olabilir
Şiddetli karın ağrısı ve ateş yapıyor
Geneteik testi sonucu kesin bi şey çıkacak
Belli deil
Bir yıldır çekti bana da çektirdi
Akfeniz anemisi farklı sizin dediğiniz akdeniz ateşi bende de var çünkü çok zor bir hastalık yalnız eşinizde belirtiler nasıl fmf mi acaba?

Buarada hastalığın arkasına sığınıp eşya parçalamak da ne karaktersiz hakkınızda hayırlısı olsun mümkün mertebe evden uzaklaştırmaya bakın.

Sadece psikolojik deil somut semptomlar var
Tabi de lar stres diyor hastalıkların sebebini
Ama bunun haatalığı fazlası
Rengi koyulaşıyor ağrı çekiyor günlerce sürüyor sabaha kadar iki büklüm
En son acile gidip serum vs dr lara gidiliyor sonuç teşhis yok
Iki buklumse kesin fmf çünkü o an ağrı karın bolgesindeyse karın zarı iltihaplaniyor yüksek ateş 3 gün sürüyor ağrıyan yere elin değse agridan öldüm sanıyorsun...
Kabızlık oluyor ben su bile içemiyorum organlarım parçalanıyor saniyorum iyileşmeye doğru ishal başlıyor vs vs

Borderline ya da mükemmeliyetçi kişilik bozukluğu var gibi. Fiziksel rahatsızlığından daha kötü etkileyen de bu. Şuana kadar psikiyatriste gitti mi? Aaa pardon tabi mükemmeliyetçi ise psikoloğa da gitmez. Sizinle dalga geçtiğine göre...
Borderlıne değiş sanırım ama bi kişilik bozukluğu var bence de antisosyal kişilik bozukluğu var ben de diyordu önceden
Onun kötü özellkilerini biliyordum ama hastalığı ile birlikte tüm kötü özellikleri daha da sivrildi ve çekilmez çileye dönüştü
Kendisi bi çukura düştü bana da tırnaklarını geçirdi beni de aşağı sürükledi gibi hissediyorum hep
O kadar ki ilk hastaneye yatırdıklarında evde ağlamaktan helak olmuştum pijamasına sarılıp yatıyodu. Her gün hastaneye gittim işten sonra her gün
İşte de yoruluyordum hastaneye gidip gelmeye de yoruldm ama gittim
Bi gün dedim ki bugün gelemeyeyim çünkü işlee ilgili yapmam gereken bi şey vardı başka zamanımız yoktu ve acildi
Bana demediğini bırakmadı
Acillere gidiyoruz hep yanındayım ağlıyprum üzülüyorum orayı bırayı arıyorum
Ertesi gün işten arıyorum nasılsın bana bi bağırıyor nasıl olduğumu bilmiyo musun da vs vs
Ben de sinirleniyorum ben de insanım
Bi daha sormuyorum kendi kabuğuma çekiliyorum normal hayat akıp gidiyor bi hafta sonra küçük bi şeyden bi patlıyor bana sonra altından şu çıkıyo e benim hastalığımı sormuyosun ilgilnemiyosun
Yetmiyor yetmedi nasıl tavır alsam olmadı
Şimdi imzaları attık anlaştık alacak vereceklerde
E bi git yaa
Bi git şu evden kapım kilitli oturuyorum
Ben de üzgünüm dertliyim
Evi siler temizlerim rahat rahat açarım tv yi alırım kedimi yemeğimi yaparım sakin sakin işime gider gelirim kafamı dinlerim
Üç gün oldu evi kırıp dökeli
İkinci gün inatlaştjk çirkefleştik
Üçüncü gün tmm dedim yeter ki gitsin bitsin kabul ettim o da tmm dedi
Ben bugün şunu bekliyodum kıyafetlerini toplar ayakkabılarını toplar
Yok küçük odaya yatak açmış orda yatıo dışarı çıktı yemek yedi heralde geldi salonda oturuyo
Ben baktım eşyalı evler var dolu bırda
Git gir oraya
Hemen git gir ya da de ki cuma günü gidiyorum
En kısa zamanda diye belirsiz bi zaman verdi
İyice içim şişiyor
Antidepresanım olmasaydı ağlayıp sinir krizleri geçirip eşyalarını camdan atardım

Iki buklumse kesin fmf çünkü o an ağrı karın bolgesindeyse karın zarı iltihaplaniyor yüksek ateş 3 gün sürüyor ağrıyan yere elin değse agridan öldüm sanıyorsun...
Kabızlık oluyor ben su bile içemiyorum organlarım parçalanıyor saniyorum iyileşmeye doğru ishal başlıyor vs vs

Konu dışı ama Allah yardımcınız olsun, çarçabuk şifa kapıları açsın Rabbim, hastalıkla imtihan etmesin kimseyi, inş iyileşebilirsiniz

Evet evet aynn öyle yanlış söyledim akdeniz ateşi
Ama annesi biz de kimsede yok demişti
Yapılan testlerde bi iey çıkmadı bir yıldır kesin teşhis edilemiyor akdeniz ateşi de
Genetik testi yaptılar bir ayı kalmıştı sonucun çıkmasına
Eğer fmf deilsen bambaşka bir hastalık bilinmeyen bir şey demiş dr
Psikolojisi çok bozuldu çözümsüz ağrılarından
Zaten sıkıntılı zor biriydi ben bunu biliyordum ve onunla başedebiliyordum öyle böyle
Hastalığıyla dibe vurdu aksilikleri huysuzlukları kabalıkları
Beni tüketti

Evet evet aynn öyle yanlış söyledim akdeniz ateşi
Ama annesi biz de kimsede yok demişti
Yapılan testlerde bi iey çıkmadı bir yıldır kesin teşhis edilemiyor akdeniz ateşi de
Genetik testi yaptılar bir ayı kalmıştı sonucun çıkmasına
Eğer fmf deilsen bambaşka bir hastalık bilinmeyen bir şey demiş dr
Psikolojisi çok bozuldu çözümsüz ağrılarından
Zaten sıkıntılı zor biriydi ben bunu biliyordum ve onunla başedebiliyordum öyle böyle
Hastalığıyla dibe vurdu aksilikleri huysuzlukları kabalıkları
Beni tüketti
Genetik teste gerek bile yok aslinda çünkü hastalığın her evresini doktorlar iyi biliyorlar....

Ailede olması şart degil yedi göbek öncesi birisinde de olabilir eşinizin...
Sadece tek bir ilacı var ve ölünceye kadar kullanmak mecburi yoksa böbrek yetmezligine sebep oluyor...

Akdeniz anemisi
Sülalesinde yokmuş ama bilmedikleri olabilir
Şiddetli karın ağrısı ve ateş yapıyor
Geneteik testi sonucu kesin bi şey çıkacak
Belli deil
Bir yıldır çekti bana da çektirdi
Konuyu okuyunca banada direk orak hücre anemisi gibi geldi.
Eşimden biliyorum taşıyıcı zaman zaman karın ağrısı şikayeti çekiyo eklem ağrısı falan

Eevt fmf ten şüpheleniyolar
Bir yıldır tam teşhis konamadı
Genetik sonucunun çokmasına bir ay kalmıştı
Ama beni bizi bitirdi
Ömür boyu ilacı var k ile başlıuodu sanırım
Hatta bi dr verdi bu ilacı aldık da
Dr da dedi ki bunu kullan geçerse fmf sin
Diğer drlar olmaz öyle teşhis edilmedi tAm kullanma dediler
Sonuç saçma sapan şeyleri normalde kavga edip barışacağımız bir olayda yğkseldi yükseldi eve çok sarhoş geldi ve direk eşyalara saldırdı krdı döktü
Ve bitti imzaları attık anlaştık evde ben kalacağım dedik
Üç gün oldu
Ben iki gün arkdaşlarımda kaldım perişan oldum işe git gel kalamam başka evde sürekli ailemle bile kalamam kendi düzenim var
İçerde maç izliyo
Kıyafetlerini ayakkabılarını da toplamadı
Ben istiyorum ki toplasın eşyalarını
Ne zaman gideceksin yazdım dün
En kısa zamanda dedi
İçerde maç izliyo yaaa

Şu dik duruşa, karakter sağlamlığına hasret kalmışım. En Büyük KK
:KK9:
Tebrik etmeye ve çok iyi dileklerde bulunmaya geldim, umarım muhteşem bir hayatınız olur :KK200:

Genetik teste gerek bile yok aslinda çünkü hastalığın her evresini doktorlar iyi biliyorlar....

Ailede olması şart degil yedi göbek öncesi birisinde de olabilir eşinizin...
Sadece tek bir ilacı var ve ölünceye kadar kullanmak mecburi yoksa böbrek yetmezligine sebep oluyor...
Dr lar her evreyi biliyosa neden bir yıldır fmf din demiyolar

X