Eşimin hastalığı evliliğimi bitirdi

Ronny11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
506
394
nerden başlasam bilmiyorum.bunu bekliyordum.yaza girmeden bir kavganın ardından boşanmaya adım atmıştık. Sonra tatile çıktık.on gün konuşmadık.yine bir şey oldu bir ışık doğdu. Barıştık çok güzel bir tatil geçirdik.ama şimdi gene aynı yere sona geldik
Biz evlendikten sonra yurt dışınA eşimin işi dolayısla çıkmıştık birkaç sene orda yaşayıp tr ye geldik.sonra dişine implant yaptırmaya başladı . Dr a ilk gitttiği gün korkunç bir karın ağrısıyla hastaneye koştuk.tetkikler şunlar bunlar derken on gün hastanede yattı.sonra bu karın ağrısı ve hastaneye yatma,gitme her ay oldu.üç hastane değişti her dr a gitti her şeyine bakıldı.sonuç teşhis yok.prof lar araştırma hastaneleri kimse teşhisi koyamadı.tüm şüpheler yeni bir testle teşhise dönmedi.ayda bir hafta ağrılarıyla kıvrandı.
Böyle başlayan süreçte yavaş yavaş onun psikolojisi bozulmaya başladı.zaten zor bir insandır.ve ben onun zorluklarını tersliklerini bilerek isteyerek onunla evlenmiştim.toplamda beş yıllık sevgili beş yıl evli on yıllık ilişkimiz var.beraber yaşlanacağız sanıyordum.ilişkimizin en önemli sorunlarını aşmıştık.ama bunu aşamadık.
Zor biriydi hastalığıyla lanet çekilmez baskıcı kötü birine dönüştü.bazen kendimi de suçladım ben idare edemedim diye ama yok.ben de bitti sanki.boşanma evraklerını imzaladık.evden gidecek ben kalacağım. Kaybolan yıllarım mı diyorum hiç demiyorum pişman deilim onunla geçen ömrüme.bitince ağlamıyorsun demişlerdi burda bir gün.gerçekten öyleymiş.ağlamıyorum bile.
Benim son noktam şu oldu yaz başındaki olaydan sonra psikolga başlamıştım bana çok iyi geliyordu.ama o buna bile bozuluyordu ve beni kışkırtıyordu hep. En son saçma sapan bir şeyler oldu ve eve çok sarhoş gelerek evi kırdı döktü yatak odamı parçladı çerçeveleri her şeyi ben komşuya kaçmıştım polis çağırdı komşular.
Artık akıl sağlığını tamamen kaybettiğini göZlerimle gördüm
Rezil oldum herkese çok utanıyorum hala
Şimdi tek isteğim evdeb gitmesi en kısa zamanda gideceğim dedi
Ama insan bi gitmez mi
Git otele iki gün sonra eşyalı eve geç bi kıyafetlerini alacak zaten
Bi git de ben de bi nefes alayım
Gitmemesine ayrı bileniyorum çünkü ben olaydan iki gün sonra arkdaşlarıdma kaldım
Kendi düzenim kıyafetlerim var işim var
Perişan oldum iki gün evime geldim
Odalarda takılıyoruz
Anlaştık da imzayı da attık onun gitmesi gerekmez mi
Bi gitse evi silip süpüreceğim bi nefes alıp rahatlayacağımı hissediyorum
Bunu bile yapmıyor

Boşanmak istemiyor ya da dediğiniz gibi ruh sağlığı iyice bozulmuş. Ya da uğraşmak istemiyor üçüncü seçenek de var aslında.

nerden başlasam bilmiyorum.bunu bekliyordum.yaza girmeden bir kavganın ardından boşanmaya adım atmıştık. Sonra tatile çıktık.on gün konuşmadık.yine bir şey oldu bir ışık doğdu. Barıştık çok güzel bir tatil geçirdik.ama şimdi gene aynı yere sona geldik
Biz evlendikten sonra yurt dışınA eşimin işi dolayısla çıkmıştık birkaç sene orda yaşayıp tr ye geldik.sonra dişine implant yaptırmaya başladı . Dr a ilk gitttiği gün korkunç bir karın ağrısıyla hastaneye koştuk.tetkikler şunlar bunlar derken on gün hastanede yattı.sonra bu karın ağrısı ve hastaneye yatma,gitme her ay oldu.üç hastane değişti her dr a gitti her şeyine bakıldı.sonuç teşhis yok.prof lar araştırma hastaneleri kimse teşhisi koyamadı.tüm şüpheler yeni bir testle teşhise dönmedi.ayda bir hafta ağrılarıyla kıvrandı.
Böyle başlayan süreçte yavaş yavaş onun psikolojisi bozulmaya başladı.zaten zor bir insandır.ve ben onun zorluklarını tersliklerini bilerek isteyerek onunla evlenmiştim.toplamda beş yıllık sevgili beş yıl evli on yıllık ilişkimiz var.beraber yaşlanacağız sanıyordum.ilişkimizin en önemli sorunlarını aşmıştık.ama bunu aşamadık.
Zor biriydi hastalığıyla lanet çekilmez baskıcı kötü birine dönüştü.bazen kendimi de suçladım ben idare edemedim diye ama yok.ben de bitti sanki.boşanma evraklerını imzaladık.evden gidecek ben kalacağım. Kaybolan yıllarım mı diyorum hiç demiyorum pişman deilim onunla geçen ömrüme.bitince ağlamıyorsun demişlerdi burda bir gün.gerçekten öyleymiş.ağlamıyorum bile.
Benim son noktam şu oldu yaz başındaki olaydan sonra psikolga başlamıştım bana çok iyi geliyordu.ama o buna bile bozuluyordu ve beni kışkırtıyordu hep. En son saçma sapan bir şeyler oldu ve eve çok sarhoş gelerek evi kırdı döktü yatak odamı parçladı çerçeveleri her şeyi ben komşuya kaçmıştım polis çağırdı komşular.
Artık akıl sağlığını tamamen kaybettiğini göZlerimle gördüm
Rezil oldum herkese çok utanıyorum hala
Şimdi tek isteğim evdeb gitmesi en kısa zamanda gideceğim dedi
Ama insan bi gitmez mi
Git otele iki gün sonra eşyalı eve geç bi kıyafetlerini alacak zaten
Bi git de ben de bi nefes alayım
Gitmemesine ayrı bileniyorum çünkü ben olaydan iki gün sonra arkdaşlarıdma kaldım
Kendi düzenim kıyafetlerim var işim var
Perişan oldum iki gün evime geldim
Odalarda takılıyoruz
Anlaştık da imzayı da attık onun gitmesi gerekmez mi
Bi gitse evi silip süpüreceğim bi nefes alıp rahatlayacağımı hissediyorum
Bunu bile yapmıyor
Aramızda sevgi, saygı kalmadı diyorsunuz... Sanırım zamanla yaşanan bir yıpranma hali olmuşmuş, ne varsa da almış götürmüş. Gereğinden fazla soğuk kanlı gördüm sizi, kendi psikolojinizin iyi olduğundan emin misiniz?

Aramızda sevgi, saygı kalmadı diyorsunuz... Sanırım zamanla yaşanan bir yıpranma hali olmuşmuş, ne varsa da almış götürmüş. Gereğinden fazla soğuk kanlı gördüm sizi, kendi psikolojinizin iyi olduğundan emin misiniz?
Bu evi kırıp döktüğü gün çok kötüydüm
Ertesi iş yerinde hep ağladım ve ağlamamam gereken stresli bir işim var. Ben de bir ilaç aldım iki gündür kullanıyorum ama iyi geldi ağlama isteğimi bastırdı.sevgiyi bilmem de saygı tabiki kalmadı.onun bir yıldır teşhisi konulamayan hastalığı psikolojisini bitirdi ve beni de bitirdi

Bu evi kırıp döktüğü gün çok kötüydüm
Ertesi iş yerinde hep ağladım ve ağlamamam gereken stresli bir işim var. Ben de bir ilaç aldım iki gündür kullanıyorum ama iyi geldi ağlama isteğimi bastırdı.sevgiyi bilmem de saygı tabiki kalmadı.onun bir yıldır teşhisi konulamayan hastalığı psikolojisini bitirdi ve beni de bitirdi
Karın ağrısı da psikolojik sebeplerle olabilir. Eşiniz psikiyatra gitmeli bence, o gerek görmezse psikologa yönlendirecektir. Teşhis konulamayan bir hastalığı olsa şuana kadar epey kötü durumda olması gerekirdi. Bence hastalık yüzünden psikolojisi bozulmamış, tam tersi olmuş. İşinizden biraz izin ya da rapor alıp ilaç almadan ayık kafa ile düşünseniz bence daha mantıklı ve gerçekçi kararlar verebilirsiniz.

Olmuyor işte
Dışarıya çok iyi
İnsanlara arkadşlarna iyi gülüp eğleniyordu ama bana hep sıkıntılı
Bir yıldır bana sardı taktı kafayı
İş çıkışı arkdşımla evime yakın bi yerde kahve içtim olay çıkardı eve kız arkdaşlarımı çağırdım olay çıkardı
Arkdaşlarımın yanında beni rencide etmeler
Bir de haklı çıkmak için yalanlar beni kışkırtmalar
Artık hastalığına karşı duyarsızlaştım
Yedi bitirdi beni

Ben de fmf sanıyorum lenflerine her şeyine bakıldı fmf in belirtilerine de göstermiyormuş aslında
Üç hastane değişti en iyi dr lar baktı
En son genetik testine yolladılar
Dr demiş ki eğer burdan fmf çıkmazsa sen kimsede olmayan nadir bi hastalığa sahipsin
Bence de fmf.bir sürü çeşidi var fmf ama dr lar proflar da mı bilmiyor
Çok kötü mutsuz ve lanet bi adama dönüştü bir yılda bitirdi beni de

Ben de fmf sanıyorum lenflerine her şeyine bakıldı fmf in belirtilerine de göstermiyormuş aslında
Üç hastane değişti en iyi dr lar baktı
En son genetik testine yolladılar
Dr demiş ki eğer burdan fmf çıkmazsa sen kimsede olmayan nadir bi hastalığa sahipsin
Bence de fmf.bir sürü çeşidi var fmf ama dr lar proflar da mı bilmiyor
Çok kötü mutsuz ve lanet bi adama dönüştü bir yılda bitirdi beni de
Literatürde olmayan bir hastalık yerine, hastalık hastası olması ya da bir çeşit psikolojik rahatsızlığı olması bana daha olası geldi açıkçası.

Literatürde olmayan bir hastalık yerine, hastalık hastası olması ya da bir çeşit psikolojik rahatsızlığı olması bana daha olası geldi açıkçası.
Ağrısıyla birlikte kan değerleri yükseliyor mesela iltihap belirtileri gösteriyor
Vücütta iltihap var ve normal insandan çok çok yüksek baZı değerleri ama nerde iltihap var neden bu yüksek değerler belli deil
Her yerine baktırdı her şeyi yapıldı
Teşhis yok

Ağrısıyla birlikte kan değerleri yükseliyor mesela iltihap belirtileri gösteriyor
Vücütta iltihap var ve normal insandan çok çok yüksek baZı değerleri ama nerde iltihap var neden bu yüksek değerler belli deil
Her yerine baktırdı her şeyi yapıldı
Teşhis yok
Otoimmün bir hastalık da olabilir o halde. Hangi bölümlere gittiniz?
Ne desem bilemedim, zaten ayrılık aşamasındasınız, bu soruların da bir hükmü kalmamış gibi...

Sadece psikolojik deil somut semptomlar var
Tabi de lar stres diyor hastalıkların sebebini
Ama bunun haatalığı fazlası
Rengi koyulaşıyor ağrı çekiyor günlerce sürüyor sabaha kadar iki büklüm
En son acile gidip serum vs dr lara gidiliyor sonuç teşhis yok

X