Eşimin hafta sonlarını ailesiyle geçirmesi :(

Benim de kayin Valide vefat etti kayin Peder kaynimla yaşıyor. Biz de ayrı yakalarda oturmamiza rağmen eşim beni her hafta sonu zorla götürüyordu. Gece ikilere kadar oturuyorduk. Hamileliğin her aşamasında gittik. Zaten doğurana kadar çalıştım. Hafta sonu da ayaklarimi uzatıp evimde dinlenmedi.m Itiraz edince büyük kavgalar çıkıyordu. Sıkıntıdan çocuğu düşürecem diye çok korktum. Ama şükür bebek olunca devir değişti. Artık hiç gitmiyorum. Babası geliyor iki haftada bir. Merak Etme içini rahat tut çocuk olunca hayat düzene girer.

Iyi seni de zorla götürmuyor. Bırak gitsin kendi.

"Erkek dediğin karısını evde yalnız bırakıp çekip her haftasonu gider mi?" de, "Erkek karısına sahip çıkar, ailesine sahip çıkar, ben senin ailen değil miyim?" de. Hatta kapıdan çıkarken arkasından söyle sonra da kapıyı hızlıca kapat. Bak bakalım bir daha gidebiliyor mu?

Eşiniz tek çocuk mu başka kardeşi yok mu,kayınvalidenizin bağ bahçe işlerimi var,eğer var ise annesinin tek başına çalışmasını istemiyor olabilir,köye gidince işlere yardım ediyor demişsiniz,eğer başka kardeşleride var ise köydeki işler ortak yapılabilir,konuyu biraz daha detaylı yazsanız daha iyi olurdu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…