Eşimin hafta sonlarını ailesiyle geçirmesi :(

Merhaba kızlar...Fikirlerinize ihtiyacım var.
  • Eşimle 2 yıldır evliyiz ve ben ailemden kopup onun yaşadığı şehre gelin geldim.
  • Eşimin babası biz evlenmeden 3 sene önce vefat etmiş ve eşimin ailesi köyde oturuyor.
  • Eşim evlenmeden önce 15 günde bir ailemi ziyarete gideriz diyordu bana.
  • Evlendikten sonra kendisini kötü hissetmeye başladı. Ailesini yalnız bıraktığını düşünüyor ve abartmıyorum evlendiğimizden beri her hafta sonu(2gün) ailesinin yanına gidiyor.
  • Bu durumdan artık çok sıkıldım. Defalarca konuştum,çözemedik. Umursamıyor gibi davranıyorum ama bu şehirde yapayalnızım. Çocuk da istiyoruz ama çocuğum babasız büyüyecek gibi hissediyorum.
  • Nolur bana akıl verin ben bu adamla napayım :KK43:
Benim de kayin Valide vefat etti kayin Peder kaynimla yaşıyor. Biz de ayrı yakalarda oturmamiza rağmen eşim beni her hafta sonu zorla götürüyordu. Gece ikilere kadar oturuyorduk. Hamileliğin her aşamasında gittik. Zaten doğurana kadar çalıştım. Hafta sonu da ayaklarimi uzatıp evimde dinlenmedi.m Itiraz edince büyük kavgalar çıkıyordu. Sıkıntıdan çocuğu düşürecem diye çok korktum. Ama şükür bebek olunca devir değişti. Artık hiç gitmiyorum. Babası geliyor iki haftada bir. Merak Etme içini rahat tut çocuk olunca hayat düzene girer.

Aklın yolu bir kızlar...dediklerinizin hiçbiri işe yaramadı,yaramicak da...Zaten çözemediğim için yazmak istedim.neyse ki hepimiz aynı şekilde düşünüyoruz.. Mesela sevgililer günü cumartesine denk geliyo ve biliyorum eşim yine ailesine gidecek ve özel hiçbir şey olmicak. Sanırım çaresiz bir derde düştüm :KK43:[/QUOTE Nİ seni en iyi ben anlarım. Yapacak hiç birşey yok sabretmekten baska. Ama onların gelmesi bana daha mantıklı geliyor. En azından evimde daha rahat oluyorum. Onları çağır onlar gelsin. Evlerinin rahatıni arar bir gelirse bir gelmezler

"Erkek dediğin karısını evde yalnız bırakıp çekip her haftasonu gider mi?" de, "Erkek karısına sahip çıkar, ailesine sahip çıkar, ben senin ailen değil miyim?" de. Hatta kapıdan çıkarken arkasından söyle sonra da kapıyı hızlıca kapat. Bak bakalım bir daha gidebiliyor mu?

Ben çalışıyorum.Sadece hafta sonlarımız var ikimizin de.Köye gidip oradaki işlere yardım ediyor. Ben de gidiyorum tabi ki,ailesiyle aram iyi zaten,bir sorun yok. Sorun benim eşimin beni ailesi kadar düşünmemesi...
Eşiniz tek çocuk mu başka kardeşi yok mu,kayınvalidenizin bağ bahçe işlerimi var,eğer var ise annesinin tek başına çalışmasını istemiyor olabilir,köye gidince işlere yardım ediyor demişsiniz,eğer başka kardeşleride var ise köydeki işler ortak yapılabilir,konuyu biraz daha detaylı yazsanız daha iyi olurdu aslında.:KK52::KK52:

X