Eşimin hafta sonlarını ailesiyle geçirmesi :(

yarininbitanesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
6
3
Merhaba kızlar...Fikirlerinize ihtiyacım var.
  • Eşimle 2 yıldır evliyiz ve ben ailemden kopup onun yaşadığı şehre gelin geldim.
  • Eşimin babası biz evlenmeden 3 sene önce vefat etmiş ve eşimin ailesi köyde oturuyor.
  • Eşim evlenmeden önce 15 günde bir ailemi ziyarete gideriz diyordu bana.
  • Evlendikten sonra kendisini kötü hissetmeye başladı. Ailesini yalnız bıraktığını düşünüyor ve abartmıyorum evlendiğimizden beri her hafta sonu(2gün) ailesinin yanına gidiyor.
  • Bu durumdan artık çok sıkıldım. Defalarca konuştum,çözemedik. Umursamıyor gibi davranıyorum ama bu şehirde yapayalnızım. Çocuk da istiyoruz ama çocuğum babasız büyüyecek gibi hissediyorum.
  • Nolur bana akıl verin ben bu adamla napayım

Hafta sonları için plan yapin bence iki haftada bir gidecek şekilde önceden ayarladiginiz icinde planı bozmak istemez heralde

buyuklerı zıyaret etmesı kotu bır olgu degıl ama fazla abartmıs sankı..cocuk olunca, cocuk hasta olur dıye kendı ıstemez zaten ona gore masraflar artar.basbasa kalalım suraya gıdelım dıye fıkırler sunun.koyden daha cazıp gelır bellı aralıklarla gııtmek ıstedıgınızı soyledınız mı ...

Bazen sizde gidin ailesinin yanına gdiyormusunuz bilmiyorum ama beraber gidin.Babası vefat ettiyse öyle hissetmeside normal.Siz esinize söyleyin cocugum oldugunda daha cok azalt onlar gelsin falan diye.Nereye kadar gidecek dimi sonucta.

Ben çalışıyorum.Sadece hafta sonlarımız var ikimizin de.Köye gidip oradaki işlere yardım ediyor. Ben de gidiyorum tabi ki,ailesiyle aram iyi zaten,bir sorun yok. Sorun benim eşimin beni ailesi kadar düşünmemesi...

Her hafta gidilmezki abartmis genelde kadinlara derler evlendiginde zirt pirt gelme evinde esinle vakit gecir diye sizde calisiyormussunuz zaten gitmek zorunda degilsinizki her haftasonu

Koy hayati zor, tarla hayvanlar felan varsa kadin basina ustesinden gelemeye bilir kayinvaliden gil.
Ben sahsen vicdanli bi esim olduguna sevinirdim, buna ailene destek cikmak denir.
Bence cocugunuz olunca kendi ailesinide farkedicek ve gitmeleri azalicaktir.

Aklın yolu bir kızlar...dediklerinizin hiçbiri işe yaramadı,yaramicak da...Zaten çözemediğim için yazmak istedim.neyse ki hepimiz aynı şekilde düşünüyoruz.. Mesela sevgililer günü cumartesine denk geliyo ve biliyorum eşim yine ailesine gidecek ve özel hiçbir şey olmicak. Sanırım çaresiz bir derde düştüm

1 günlüğüne köye gidin haftada. Diğer gün size kalsın. .Evinizde hicmi yapılacak alınacak is guc vs yok. Siz düzene koyun bu durumu.

bende 2 bucuk yılık evliyim ve ben de aynı sorunu yaşıyorum. bıktım usandım artık. ben de calışıyorum bi haftasonumuz var. ve ben şuan yine evde yalnızım.....hayatım böyle mi gececek bıktım artık

Aranızdaki mesafe o kadar uzak değil ki her hafta sonu rahatlıkla gidebiliyor öyle mi?
Kaynananıza yardım edecek başka kimse yok mu? Genç kardeşleri var mı eşinizin?
Bunları bi söyleseniz daha çok yardımcı olabiliriz belki...

Haftasonu icin plan yapsaniz onun da seveceg i sekilde. bi hafta sonu evde veya disarida bi hafta sonu aileyle gecrseniz hic mi kabul etmiyo esiniz

Haftasonu ailesiyleyse sana ne kalıyor tamam tabiki ailesi ile vakit geçirecek ama çokk abartmış

Iki haftada bir birgun beraber gitseniz yeterli bence..

her hafta 2 gub orda kalmasi hic normal degil..
alin karsiniza ve sizinde aile oldugunuzu hatirlatin lutfen..

Her hafta sonu ailesine gidiyorsanız , sizin ailenize ne zaman gidiyorsunuz ?

Bu durumun rahatlatıcı tarafı ailesiyle aranızın iyi olması, yoksa kesinlikle çekilmezdi.

Onuda anlamak lazım. Baba yoksa kendini sorumlu hissediyordur. Fakat bir hakkı yerine getirecek diye başkasının hak ve hukukunu ciğnememek gerekir .
Bunu daha adaletli bir şekilde düzene koyması gerekiyor hem çekirdek aile birliği , hem de sizin rahatlığınız için..

Eşinizle konuştunuz mu bu durumu hiç, cevabı ne oluyor size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…