öncelikle gece 3 te cevrimiçi görünce herkes bozulur ama anlatınca ınanır tabi ki.
benim bu konularda tahmınım ya cok aşırı kıskançtır ya da kendınde olan yanlışların sende de olduğunu sanıyordur.
1.ihtimale normalde düşük derdim 5 gün öncesine kadar.
biriyle tanısmıştım daha yüzyüze görüşmeden anlattığım olaylarda erkek ismi geçse bile kızıyordu.yüzyüze tanısınca da acayip kıskanc olduğunu söyledi.
ama bunun hududu yok baya baya.
ve bunu yapan kişi yakışıklı,özgüvenli biri...huy yani...
bu yaşıma kadar hiç bu kadar zorlanmamıştım,kendimi ispat edeceğim,bazı arkadaslıklarımı ve aktif olduğum (işle ilgili) yerleri bitireceğim vs.
aynen senin dediğin gibi ekran fotosu isterim falan diyen biri çıktı karşıma.
ben normalde seven ve güvenen insan pek kıskanmaz derdim de bu kişi fikrimi değiştirdi.
benim de dert ettiğim konuyu anlatasım varmış o yüzden yazdım :)
ki dediğin diğer özelliklerde aynı anlattığın gibi.tabi siz evlisiniz durum farklı...uzakta olmanız etken tabi,yanyana bu durumlar az yaşanır,açıkça bir kez ciddi konuşmalısın ama yüzyüze geldiğinizde.samimiyetini görmeli.
sana inandığında ve işlerin böyle giderse bozulacagını anladığında törpülemeye çalışacaktır.
ailene bahsetme diyemem hakkım yok buna ama ben olsam söylemezdim.2aylık evlilikte bir sorunda ailelerin karışması ortamı gerer ve sonraki samimiyetlere engel olur.önce sen halletmeye çalış derim.
tabi bu hastalık boyutunda değilse...
not:çok önemsemem ama burcu tam bir akrep...biraz okudumda coğu akrep hastalıklı kıskanç oluyormuş )