- Konu Sahibi dertlim_44
-
2,5 yildirki nikah yapmisiz ama o türkiyede ve ben onu almanyaya getirmeye calisiyorum ayni evi paylasmiyoruz sorunumda ayni evi paylastigimizdada ablasinin bize durmadan karismasi
Allah yardım etsin durumunuz cok zormus oyle uzakta sevgililik cekilmez cileyken evlilik tahmin edemiyorum..!!
Yalnis anlamazsaniz eger yasinizi merak ettim, ayrica esiniz aile birlesim sinavina girip basarili oldu mu? Almancasi almanya da yasayabilmek icin yeterli mi? Eger yeterli degil ise almanya da yasayan biri olarak asil sorunlarin esinizin yaniniza geldikten sonra baslayacagi kanaatindeyim.. Almanya ya sonradan gelenler agir depresyona girebiliyorlar maalesef...Allah yardimciniz olsun.
esim degilde ailesinin bizi istememesinden dolayi durmadan üstümüze gelip ayirmaya calismasi..esim benimle görüstügü zaman ona hadi gel disari cikalim,beni gezdir zaten esimden uzagim sesini duymama bile izin vermiyor oda ablasini kiramiyor beni kiriyor..onun icin hep ailesi önemli sanki ben yokmusum gibi davraniyor söyledigim zamanda ne yapayim suan onlarin yanindayim senin yanina geldim mi farkli olur diyorartik almanyaya gitmek yada getirmek eskisi gibi kolay degilki sinavi var,vizesi var,carti var,curtu var varda var.
bence esiniz ve ailesi paranizi yiyecek.
Amannn bennn nie anlatamiommm..bu kdr ucuzmuyuz allah askina bayanlar olarak bgun kacinci bole olayla karsilasisimm..s.....kleri altindan mi anammm uzdurmeyin ezdirmeyin kndinizii..nolur yalvariorumm..ben su anda evliyim ve yillardir hasretini cektigim bebegime hamileyimm ama baoik bastan kokar bnde basta genctim degisir hallederim ustesinden gelirim diodum ama geljnmioo cok agir gelioo...lutfenn akil mantik olsun kalbi bi tarafa birakin bu tur konulardaa..hep erkklermi uzecek biziii
allah cocugunuzu kucaginiza almayi nasip eylesin..yani birazda bizmi üzelim ya ben kiyamiyorumki ona zaten onu nerdeyse trafik kazasinda kaybedecektim simdide onun üstüne fazla gidemiyorum...simdi uzak diye susuyorum bi yanima gelsinde herseyi burnundan getirecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?