• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gönlünü nasıl alabilirim?

dertlim_44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
50
0
36
Almanya
Slm ben aranıza yenı katıldım önceden berı hep kk takıp edıyordum ama üye olmaya yenı karar verdım...ben derdımı anlatayım ben esımı 5 senedır tanıyorum ve 2,5 senedırde nıkahmızı yaptık daha dügün yapmadık cünkü kendısı türkıyede bense almanyadayım ve senelerdır onu buraya getırmeye calısıyorum,baslarda cok ıyı gıdıyordu ben ıse basladım ve calıstıgımı bırıktırdım hep onun ıstedıgı seylerı aldım,aılesı sonralardan bütün masrafı benım üstüme yıkmaya calıstıgını gördüm..almanyada akrabaları var ablası felanda burda ama kendısı hıc bırgün olsun benı arayıp ne yaptın ıslerını nasıl gıdıyor dıye sormadı hep ben aradım bana karsı cok soguktu bende ondan nefret etmeye basladım esımın hep basının etını yedım..ve sımdı esımle benım aramda saygı kalmadı ama bensız yapamıyacagını bılıyorum ama ablası ona benden ayrılmasını söylemıs ben onun aılesıne yapmadıgımı bırakmamısım...ablasıyla bıara polemık yasadıydım ben ona esım buraya geldımı sızın yanınıza geldımı degıstımı ıstemem gelmesını dedım cünkü esım bırını gördümü cok degısıyor benı umursamıyor..telefonlarına cıkmıyor...bende ablasını aradım özür dıledım annesı cok ıyı kaynanam benım ıcın bır anne degılde arkadas gıbı hep arkamda ama ablasının bızım ılıskımıze karısmasından gıcık kapıyorum esıme almanyaya geldınmı bızım orada ev tutarsın bızım dükkanda calısırsın ben herkesten uzaklasmaya calıstıkca o bızı yanına cagırıyor...ınsan uzak oldumu kıymetıde cogalır esım aılesıne cok bagılı benı cok ıhmal edıyor hep onları düsünüyor bense onun hayatında sankı dıs kapının kulpu gıbıyım sımdı durmadan ayrılmak ıstıyorsan ayrıl dıyor tabı sınırlıykene dıyor.sımdı o buraya geldımıde böyle olmaya devam ederse ben ne yapacam hep benı sınır etmek ıcın elınden gelenı yapıyor benım ne düsündügüm umrunda degıl ben onun her dedıgını yapıyorum sımdı aılesı bızım dügün ıcın hıc bırsey yapmıyacagını söylüyorlar yanı herseyı ben yapacakmısım.onlarda artık ıstemıyor bızım evlı olmamızı bızımkılerde artık bıkmıs bu durumdan ama bız bırbırımızı sevıyoruz aramızda saygı kalmadı sımdı ben herseyı düzeltmek ıcın ne yapmalıyım yanı esımın gönlünü nasıl ala bılırım ona ne yapmalıyımkı yıne bana sevgısını göstersın benı sevıyor ama bana cok soguk hıc sevdıgını bellı etmez bana cok kötü davranır...

siz hem evlisiniz hem de 2.5 yıldır neden beraber değilsiniz? ya da beraber misiniz? ben pek bir şey anlayamadım.

2,5 yildirki nikah yapmisiz ama o türkiyede ve ben onu almanyaya getirmeye calisiyorum ayni evi paylasmiyoruz sorunumda ayni evi paylastigimizdada ablasinin bize durmadan karismasi

artik almanyaya gitmek yada getirmek eskisi gibi kolay degilki sinavi var,vizesi var,carti var,curtu var varda var.

bence esiniz ve ailesi paranizi yiyecek.

Yalnis anlamazsaniz eger yasinizi merak ettim, ayrica esiniz aile birlesim sinavina girip basarili oldu mu? Almancasi almanya da yasayabilmek icin yeterli mi? Eger yeterli degil ise almanya da yasayan biri olarak asil sorunlarin esinizin yaniniza geldikten sonra baslayacagi kanaatindeyim.. Almanya ya sonradan gelenler agir depresyona girebiliyorlar maalesef...Allah yardimciniz olsun.

Allah yardım etsin durumunuz cok zormus oyle uzakta sevgililik cekilmez cileyken evlilik tahmin edemiyorum..!!

Allah yardım etsin durumunuz cok zormus oyle uzakta sevgililik cekilmez cileyken evlilik tahmin edemiyorum..!!

aynen öyle iste ailesininde bize hic bir konuda destegi olmuyor,ablasi durmadan esimi bana karsi dolduruyor esimin yaninda benim yerimi almaya calisiyor...sanki ben onun hayatinda yokmusum gibi esime fikirler sunuyor

Yalnis anlamazsaniz eger yasinizi merak ettim, ayrica esiniz aile birlesim sinavina girip basarili oldu mu? Almancasi almanya da yasayabilmek icin yeterli mi? Eger yeterli degil ise almanya da yasayan biri olarak asil sorunlarin esinizin yaniniza geldikten sonra baslayacagi kanaatindeyim.. Almanya ya sonradan gelenler agir depresyona girebiliyorlar maalesef...Allah yardimciniz olsun.

esim kendine düsen herseyi yapti sinavida gecti ama benim oturma iznimden dolayi sorunlar yasadik buradaki yabancilar dairesi sorun yasati...yasimda 22...benimde dertt ettigim seyde buraya geldiginde esimden dolayi degilde burdaki ablasindan dolayi yasiyacagimiz sorunlar ablasi bizim hayatimiza cok karisiyor..beni istemedigi icin durmadan esime benden ayrilmasi icin dolduruyor

artik almanyaya gitmek yada getirmek eskisi gibi kolay degilki sinavi var,vizesi var,carti var,curtu var varda var.

bence esiniz ve ailesi paranizi yiyecek.

esim degilde ailesinin bizi istememesinden dolayi durmadan üstümüze gelip ayirmaya calismasi..esim benimle görüstügü zaman ona hadi gel disari cikalim,beni gezdir zaten esimden uzagim sesini duymama bile izin vermiyor oda ablasini kiramiyor beni kiriyor..onun icin hep ailesi önemli sanki ben yokmusum gibi davraniyor söyledigim zamanda ne yapayim suan onlarin yanindayim senin yanina geldim mi farkli olur diyor

Amannn bennn nie anlatamiommm..bu kdr ucuzmuyuz allah askina bayanlar olarak bgun kacinci bole olayla karsilasisimm..s.....kleri altindan mi anammm uzdurmeyin ezdirmeyin kndinizii..nolur yalvariorumm..ben su anda evliyim ve yillardir hasretini cektigim bebegime hamileyimm ama baoik bastan kokar bnde basta genctim degisir hallederim ustesinden gelirim diodum ama geljnmioo cok agir gelioo...lutfenn akil mantik olsun kalbi bi tarafa birakin bu tur konulardaa..hep erkklermi uzecek biziii

Amannn bennn nie anlatamiommm..bu kdr ucuzmuyuz allah askina bayanlar olarak bgun kacinci bole olayla karsilasisimm..s.....kleri altindan mi anammm uzdurmeyin ezdirmeyin kndinizii..nolur yalvariorumm..ben su anda evliyim ve yillardir hasretini cektigim bebegime hamileyimm ama baoik bastan kokar bnde basta genctim degisir hallederim ustesinden gelirim diodum ama geljnmioo cok agir gelioo...lutfenn akil mantik olsun kalbi bi tarafa birakin bu tur konulardaa..hep erkklermi uzecek biziii

allah cocugunuzu kucaginiza almayi nasip eylesin..yani birazda bizmi üzelim ya ben kiyamiyorumki ona zaten onu nerdeyse trafik kazasinda kaybedecektim simdide onun üstüne fazla gidemiyorum...simdi uzak diye susuyorum bi yanima gelsinde herseyi burnundan getirecegim :1:

allah cocugunuzu kucaginiza almayi nasip eylesin..yani birazda bizmi üzelim ya ben kiyamiyorumki ona zaten onu nerdeyse trafik kazasinda kaybedecektim simdide onun üstüne fazla gidemiyorum...simdi uzak diye susuyorum bi yanima gelsinde herseyi burnundan getirecegim :1:

Saol cnm insaallah.Cnm ben dsuncemi soluorumKabul et yada etmee tecrubeli. İnsanlardan yararlann..ama dah gencken nie cek eksinn kiii..olursa olur olmassa olmas hayrlisi olsun cnm

Back