- Konu Sahibi dertlim_44
Slm ben aranıza yenı katıldım önceden berı hep kk takıp edıyordum ama üye olmaya yenı karar verdım...ben derdımı anlatayım ben esımı 5 senedır tanıyorum ve 2,5 senedırde nıkahmızı yaptık daha dügün yapmadık cünkü kendısı türkıyede bense almanyadayım ve senelerdır onu buraya getırmeye calısıyorum,baslarda cok ıyı gıdıyordu ben ıse basladım ve calıstıgımı bırıktırdım hep onun ıstedıgı seylerı aldım,aılesı sonralardan bütün masrafı benım üstüme yıkmaya calıstıgını gördüm..almanyada akrabaları var ablası felanda burda ama kendısı hıc bırgün olsun benı arayıp ne yaptın ıslerını nasıl gıdıyor dıye sormadı hep ben aradım bana karsı cok soguktu bende ondan nefret etmeye basladım esımın hep basının etını yedım..ve sımdı esımle benım aramda saygı kalmadı ama bensız yapamıyacagını bılıyorum ama ablası ona benden ayrılmasını söylemıs ben onun aılesıne yapmadıgımı bırakmamısım...ablasıyla bıara polemık yasadıydım ben ona esım buraya geldımı sızın yanınıza geldımı degıstımı ıstemem gelmesını dedım cünkü esım bırını gördümü cok degısıyor benı umursamıyor..telefonlarına cıkmıyor...bende ablasını aradım özür dıledım annesı cok ıyı kaynanam benım ıcın bır anne degılde arkadas gıbı hep arkamda ama ablasının bızım ılıskımıze karısmasından gıcık kapıyorum esıme almanyaya geldınmı bızım orada ev tutarsın bızım dükkanda calısırsın ben herkesten uzaklasmaya calıstıkca o bızı yanına cagırıyor...ınsan uzak oldumu kıymetıde cogalır esım aılesıne cok bagılı benı cok ıhmal edıyor hep onları düsünüyor bense onun hayatında sankı dıs kapının kulpu gıbıyım sımdı durmadan ayrılmak ıstıyorsan ayrıl dıyor tabı sınırlıykene dıyor.sımdı o buraya geldımıde böyle olmaya devam ederse ben ne yapacam hep benı sınır etmek ıcın elınden gelenı yapıyor benım ne düsündügüm umrunda degıl ben onun her dedıgını yapıyorum sımdı aılesı bızım dügün ıcın hıc bırsey yapmıyacagını söylüyorlar yanı herseyı ben yapacakmısım.onlarda artık ıstemıyor bızım evlı olmamızı bızımkılerde artık bıkmıs bu durumdan ama bız bırbırımızı sevıyoruz aramızda saygı kalmadı sımdı ben herseyı düzeltmek ıcın ne yapmalıyım yanı esımın gönlünü nasıl ala bılırım ona ne yapmalıyımkı yıne bana sevgısını göstersın benı sevıyor ama bana cok soguk hıc sevdıgını bellı etmez bana cok kötü davranır...