eşimin gömleklerini mahvettim, yardım.

minikmelegim38

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
608
4
318
kızlar az renkileri yıkarken içlerene yeşil şalım da karışmış fark etmeden. eşimin polis gömlekleri morarmış. tekrar yıkadım, ariel le çıkartıcı ile ıslatım tekrar yıkadım ama nafile. eski haline dönmüyor. gidip alabileğim bişey olsa üzülmeyeceğimde o imkanda yok. napcam ben.

o gömlekleri satan yerler var cnm eşin bilir belkide olmadı diktirirsiniz yada yenisinide alabilir belki kurumundan bu kadar dert etme.

Beyaz olsa camasir suyu derdim ama bu durumda ne yapilir bilemiyorum :44:

Son düzenleme:
tatlim panik yapma dr beckmann renk kurtarıcı var, onunla yika eski rengine donuyo. benimde basima gelmisti.
internetten online alabilirsin..

tatlım ben de eşimin damatlık gömleğini masmavi yapmıştım ard arda bi kaç kez yıkadım ve kendine geldi. umarım bi çözüm bulursun

sağolun kızlar önerileriniz için. uğraştım ama pes ettim gibi. eşimde kabullendi. şu dr. bankman i merak etmedim değil ama araştıracağım.

kosla oxi action maxı önerebilirim ,
dün yeni aldığım beyaz pantolonumu yıkadım hiç farketmemişim arkasında kahverengi deri bir etiket varmış onun rengi tüm beyazlarımı batırmıştı kosla döktüm beklettim tüm lekeleri çıktı.
sizde bir deneyin bence:6:

cok zaman gecmis ama diger kizlara lazim olur belki diye yazayim boyle benimde basima geldi hemen daha islakken napisan var sanirsam renkliler icin turkeyde ona basin ilik suya yada vanish varsa ayni teknigi uygulayin hicbirseyde eser kalmiyor eski haline geri donuyor

bende beyazlarla tülbent atmışm pembe boya veerip eşimin butun çamaşırları pembe olmuştu bundan sonra onları sen giyersin demişti. hahah sonra bastım çamaşır suyuna :D bembeyaz oldu kocişimin atletleri

Back