Eşimin gömleğindeki ne lekesi

Herhalde yaptım demeyecek kim der kubbelerinin üzerine de yemin ederler en sevdiklerinin üzerlerine de o yüzden yeminlerine çok itibar etmeyin derim.Günahları boyunlarına ama işin peşini bırakmayın.
Kim der ki annelerinin uzerine de yemin ederler demek istemişim klavye hatası k.bakmayin

Arkadaşının doğruyu söyleyeceğini mi sanıyorsunuz? iphone kullanıyorsa konum geçmişinden bakılıyor gidilen yerlere. Arkadaşın parfümünü sıktım demiş kadın kokusu mu bari?

Ne hissettiğimi bende bilmiyorum evet bişey olunca hissediyorum genelde. İçimde bi his yok ama lekeyi görünce huzursuz olup içim içimi yiyo
Eşinizi bir daha öyle ortamlara göndermeyin hatta sadece siz varken alkol alabileceğini belirtin. Çocuktan önce eşimle dışarda birlikte içiyorduk ama benim olmadığım ortamda alkol almasına asla müsaade edemem.

Arkadaşının doğruyu söyleyeceğini mi sanıyorsunuz? iphone kullanıyorsa konum geçmişinden bakılıyor gidilen yerlere. Arkadaşın parfümünü sıktım demiş kadın kokusu mu bari?
Parfüm kokusu yoktu çok sigara alkol kokuyordu üf çok alkol kokuyosun dedim onun parfümü sıktım dedi parfüm kokusu yoktu ama hiç saç da yoktu bu leke başka şekilde değmiş olabilir mi bilmiyorum kafamı toplamam lazım biraz

Erkek erkege alkol muhabbet yapmak istiyorlar mızıkçı biraz arkadaş ortamı bayılır alkol rakı sohbet sonra ordn oraya gidiyorlar falan nadir oldugu için çok sıkmak istemiyorum normal bi yerdeyse okey diğer türlü istemediğim yerdeyse sıkıntı çıkıyor zaten

Benim bı arkadaşımın eşi başka şehre iş görüşmesi için gidiyorum 1 geceliğine demiş.
Ertesi gün adam eve geliyor ve sağ omzunda böyle ama biraz daha büyük leke.
Arkadaşım da sormuş eşine bu ne diye tabii kavga kıyamet.
Ve eşi açıklama olarak boya fabrikasına gittim oradan bulaşmıştır demiş
Ama adamın bırakın boya fabrikasıyla fabrikaya işi yok sonuç o leke fondöten lekesi çıktı ve boşandılar.
Bence kesinlikle fondöten lekesi
Duvara yaslandı desek kolu da bundan olurdu birisi omzuna yatmış net

Bu erkek erkeğe muhabbeti sonlandırmazsanız evliliğinize zarar gelecek maazallah.Erkek erkeğe başka şey yapsınlar ne bu yani bekar gibi barlarda takılmalar.

Ya olabilir direkt fondöten lekesi aldatıyor diyemeyiz, başka bir şey de olmuş olabilir. Fondöten lekesi de olsa aldattığı anlamına gelmez hemen ama madem içinize şüphe düşmüş sizin yapacağınız bir şey yok bence ne diye düşünüp kendinizi sıkıyorsunuz o kendini ispatlamaya çalışsın. Gittiği mekanın adını kendi söylesin ne diye hiç tanımadığınız arkadaşından öğrenmeye çalışacaksınız? Ama telefonunda Google konumlara bi bakın bence

Durup dururken parfüm demesindeki amaç eğer yanında kadın varsa onun kokusu sinmistir sen sormadan ben soyliyim tedbirini alıyım ki pot kırmıyım diye düşünmüştür..hani şu lekede öyle rast gele yanlışlıkla olacak değil bas baya biri omzuna yatmış adamın..ettiği yeminlere inanma..bi sekilde gerçeği öğren derim

Arkadaşların dediği gibi harita geçmişine veya konuşma/yazışma geçmişine bakıp buluştukları mekanın adını öyle görebilirsiniz. Ama mekanı bulsanız da kamera kayıtlarını vereceklerini zannetmiyorum. Bence de o fondöten lekesi ama, şimdi bu durumda arkadaşları da tanımadığınız için buradan bir şey çıkarabilmeniz çok zor. Bundan sonraki sürece odaklanmanız lazım, derler ya gerçeklerin ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu vardır diye. İçinizi rahat tutun, radarlarınız açık olsun ve her detaya dikkat edin bundan sonra. Bir şaibeli olay daha olursa o zaman inkar etmesinin de anlamı kalmayacak.

O omuza bir kafa yaşlanmış başka bir açıklaması yok özellikle parfüm açıklaması da tuzu biberi diye düşündüm nedense

Parfüm kokusu yoktu sigara kokuyordu full saç da yoktu. Koku yok leke de. Başka bi leke de olabilir evet bilmiyorum ama fondöten allık lekesine çok çok benziyo ondan huzursuz oldum ama hiç kimse gelmedi yanımıza diyo
sizi şüphelendirecek başka bir şey oldu mu geçmişte veya yakınlarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…