- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
Kim der ki annelerinin uzerine de yemin ederler demek istemişim klavye hatası k.bakmayinHerhalde yaptım demeyecek kim der kubbelerinin üzerine de yemin ederler en sevdiklerinin üzerlerine de o yüzden yeminlerine çok itibar etmeyin derim.Günahları boyunlarına ama işin peşini bırakmayın.
Arkadaşının doğruyu söyleyeceğini mi sanıyorsunuz? iphone kullanıyorsa konum geçmişinden bakılıyor gidilen yerlere. Arkadaşın parfümünü sıktım demiş kadın kokusu mu bari?Arkadaşından mekan ismi öğrenip kamera kayıtlarına bakmaya gitmeyi düşünüyorum ama arkadaşı ile hiç tanışmadım ve sormama kızar ama başka türlü öğrenme şansım yok sanırım tabi kamera varsa mekanda
Eşinizi bir daha öyle ortamlara göndermeyin hatta sadece siz varken alkol alabileceğini belirtin. Çocuktan önce eşimle dışarda birlikte içiyorduk ama benim olmadığım ortamda alkol almasına asla müsaade edemem.Ne hissettiğimi bende bilmiyorum evet bişey olunca hissediyorum genelde. İçimde bi his yok ama lekeyi görünce huzursuz olup içim içimi yiyo
Parfüm kokusu yoktu çok sigara alkol kokuyordu üf çok alkol kokuyosun dedim onun parfümü sıktım dedi parfüm kokusu yoktu ama hiç saç da yoktu bu leke başka şekilde değmiş olabilir mi bilmiyorum kafamı toplamam lazım birazArkadaşının doğruyu söyleyeceğini mi sanıyorsunuz? iphone kullanıyorsa konum geçmişinden bakılıyor gidilen yerlere. Arkadaşın parfümünü sıktım demiş kadın kokusu mu bari?
Erkek erkege alkol muhabbet yapmak istiyorlar mızıkçı biraz arkadaş ortamı bayılır alkol rakı sohbet sonra ordn oraya gidiyorlar falan nadir oldugu için çok sıkmak istemiyorum normal bi yerdeyse okey diğer türlü istemediğim yerdeyse sıkıntı çıkıyor zatenEşinizi bir daha öyle ortamlara göndermeyin hatta sadece siz varken alkol alabileceğini belirtin. Çocuktan önce eşimle dışarda birlikte içiyorduk ama benim olmadığım ortamda alkol almasına asla müsaade edemem.
Bu erkek erkeğe muhabbeti sonlandırmazsanız evliliğinize zarar gelecek maazallah.Erkek erkeğe başka şey yapsınlar ne bu yani bekar gibi barlarda takılmalar.Erkek erkege alkol muhabbet yapmak istiyorlar mızıkçı biraz arkadaş ortamı bayılır alkol rakı sohbet sonra ordn oraya gidiyorlar falan nadir oldugu için çok sıkmak istemiyorum normal bi yerdeyse okey diğer türlü istemediğim yerdeyse sıkıntı çıkıyor zaten
Ya olabilir direkt fondöten lekesi aldatıyor diyemeyiz, başka bir şey de olmuş olabilir. Fondöten lekesi de olsa aldattığı anlamına gelmez hemen ama madem içinize şüphe düşmüş sizin yapacağınız bir şey yok bence ne diye düşünüp kendinizi sıkıyorsunuz o kendini ispatlamaya çalışsın. Gittiği mekanın adını kendi söylesin ne diye hiç tanımadığınız arkadaşından öğrenmeye çalışacaksınız? Ama telefonunda Google konumlara bi bakın benceParfüm kokusu yoktu çok sigara alkol kokuyordu üf çok alkol kokuyosun dedim onun parfümü sıktım dedi parfüm kokusu yoktu ama hiç saç da yoktu bu leke başka şekilde değmiş olabilir mi bilmiyorum kafamı toplamam lazım biraz
Durup dururken parfüm demesindeki amaç eğer yanında kadın varsa onun kokusu sinmistir sen sormadan ben soyliyim tedbirini alıyım ki pot kırmıyım diye düşünmüştür..hani şu lekede öyle rast gele yanlışlıkla olacak değil bas baya biri omzuna yatmış adamın..ettiği yeminlere inanma..bi sekilde gerçeği öğren derimParfüm kokusu yoktu çok sigara alkol kokuyordu üf çok alkol kokuyosun dedim onun parfümü sıktım dedi parfüm kokusu yoktu ama hiç saç da yoktu bu leke başka şekilde değmiş olabilir mi bilmiyorum kafamı toplamam lazım biraz
Ne alaka bebisim
Dur bakalım anlayacağımCalci iş başındaüyenin izini sürüyor. Sanırım doğru yoldasın ki sorularına cevap gelmiyor
Memur. Arkadaşıyla whatsapp konuşmasını okudum. az kaldı aldattı oluyordum nerden değdiyse fondöten değmiş demiş arkadaşı da nasıl olmuş o kimse de yoktu çok mahcup oldum şimdi nasıl açıklarız ki vs yazmış.
memur muş canımPolis mi eşiniz ? Siz ne iş yapıyorsunuz
Evet onu gördüm de polisler de memur ya o açıdan sordummemur muş canım
sizi şüphelendirecek başka bir şey oldu mu geçmişte veya yakınlarda?Parfüm kokusu yoktu sigara kokuyordu full saç da yoktu. Koku yok leke de. Başka bi leke de olabilir evet bilmiyorum ama fondöten allık lekesine çok çok benziyo ondan huzursuz oldum ama hiç kimse gelmedi yanımıza diyo
Okuyacaginizi biliyor tabiMemur. Arkadaşıyla whatsapp konuşmasını okudum. az kaldı aldattı oluyordum nerden değdiyse fondöten değmiş demiş arkadaşı da nasıl olmuş o kimse de yoktu çok mahcup oldum şimdi nasıl açıklarız ki vs yazmış.
Tezgaha gelMemur. Arkadaşıyla whatsapp konuşmasını okudum. az kaldı aldattı oluyordum nerden değdiyse fondöten değmiş demiş arkadaşı da nasıl olmuş o kimse de yoktu çok mahcup oldum şimdi nasıl açıklarız ki vs yazmış.