Eşimin gömleğindeki ne lekesi

Yeminlere inanmayın onlar anı kurtarmak için erkekler gözünüzle görseniz de inkar eder.Kokladınız mı parfüm de sinmiştir belki?
Ama üzerini çıkarırken arkadaşımın parfümünü sıktım dedi parfüm kokusu olmadıgı halde durduk yere çok sigara kokuyordum dedi

esiniz kk’deki kadinlarin nasil zehir hafiyeler oldugunu bilseydi bulbul gibi oterdi.

Her yanağından öptüğüm insanda bile yakasında omzunda bıraktığım izdir.
Bu iz ise ancak ve ancak kol atılma, omzuna yaslanma ile çıkar.
Birileri yaslanmış anlayacağınız.

Ama üzerini çıkarırken arkadaşımın parfümünü sıktım dedi parfüm kokusu olmadıgı halde durduk yere çok sigara kokuyordum dedi
Bu durduk yere yaptığı açıklama da içinize kurt düşürdü doğal olarak.Burada herkesi boşverin eşinizi tanıyan sizsiniz ve neyi ne amaçla yaptığını da en iyi siz bilirsiniz.Ben şuna inanırım "kadın hisseder ve şüphelenen bir kadının hisleri de genelde doğru çıkar". Ayrıca sarhoş bir insan da her ortamda herşeyi yapabilir akli melekeleri o an yerinde değil çünkü.
.

Ne hissettiğimi bende bilmiyorum evet bişey olunca hissediyorum genelde. İçimde bi his yok ama lekeyi görünce huzursuz olup içim içimi yiyo

Herhalde yaptım demeyecek kim der kubbelerinin üzerine de yemin ederler en sevdiklerinin üzerlerine de o yüzden yeminlerine çok itibar etmeyin derim.Günahları boyunlarına ama işin peşini bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…