- 8 Ocak 2022
- 545
- 189
Daha öncesinde sadakatsizlik gibi birşey yaşadınız mı?Parfüm kokusu yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha öncesinde sadakatsizlik gibi birşey yaşadınız mı?Parfüm kokusu yoktu
Ama üzerini çıkarırken arkadaşımın parfümünü sıktım dedi parfüm kokusu olmadıgı halde durduk yere çok sigara kokuyordum dediYeminlere inanmayın onlar anı kurtarmak için erkekler gözünüzle görseniz de inkar eder.Kokladınız mı parfüm de sinmiştir belki?
Eğer birşey varsa çıkar zaten canınızı sıkmayın illa ki duyarsınız gizli birşey kalmıyor. İnşallah yokturEvlendiğimizden beri hayır bişeyini görmedim sevgiliyken olmuştu başta
Calci iş başında üyenin izini sürüyor. Sanırım doğru yoldasın ki sorularına cevap gelmiyorPolis mi eşiniz ? Siz ne iş yapıyorsunuz
Bu durduk yere yaptığı açıklama da içinize kurt düşürdü doğal olarak.Burada herkesi boşverin eşinizi tanıyan sizsiniz ve neyi ne amaçla yaptığını da en iyi siz bilirsiniz.Ben şuna inanırım "kadın hisseder ve şüphelenen bir kadının hisleri de genelde doğru çıkar". Ayrıca sarhoş bir insan da her ortamda herşeyi yapabilir akli melekeleri o an yerinde değil çünkü.Ama üzerini çıkarırken arkadaşımın parfümünü sıktım dedi parfüm kokusu olmadıgı halde durduk yere çok sigara kokuyordum dedi
Fondoten ya da allik, esiniz yalan soyluyorEki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Ne alaka bebisimPolis mi eşiniz ? Siz ne iş yapıyorsunuz
Alakayı anlayamadımCalci iş başında üyenin izini sürüyor. Sanırım doğru yoldasın ki sorularına cevap gelmiyor
Denedim aynısıYüzüne fondateni sür. Sonra o lekenin yanına yüzünü sür bakalım kıyasla. Birbirlerine benziyorlar mı?
Ne hissettiğimi bende bilmiyorum evet bişey olunca hissediyorum genelde. İçimde bi his yok ama lekeyi görünce huzursuz olup içim içimi yiyoBu durduk yere yaptığı açıklama da içinize kurt düşürdü doğal olarak.Burada herkesi boşverin eşinizi tanıyan sizsiniz ve neyi ne amaçla yaptığını da en iyi siz bilirsiniz.Ben şuna inanırım "kadın hisseder ve şüphelenen bir kadının hisleri de genelde doğru çıkar". Ayrıca sarhoş bir insan da her ortamda herşeyi yapabilir akli melekeleri o an yerinde değil çünkü.
.
Omuz kısmıGömleğin neresinde o leke anlamadım yaka kısmı mı?
Herhalde yaptım demeyecek kim der kubbelerinin üzerine de yemin ederler en sevdiklerinin üzerlerine de o yüzden yeminlerine çok itibar etmeyin derim.Günahları boyunlarına ama işin peşini bırakmayın.Değil. Bende fondöten olduğunu düşünüyorum kesin hatta ama yanımıza kimse gelmedi bayan eli bile değmedi hiç bişey yapmadım dedi annesinin üzerine yemin ettirdim etti bilmiyorum kafam karıştı başka nasıl bulaşmış olabilir diye düşünüyorum