Eşimin gömleğindeki ne lekesi

Erkek arkadaşı birlikte çıktıgı. Devamlı konuşuyorlar hikayesine cevap vermiş o da bahsetmiş falan filan
Konuşma kurgu bence de.. Çünkü hiçbir erkek nahif nahif aa nasıl oldu ki kimse de yoktu yanımızda Allah Allah gibi cevaplar vermez. Önce bi ahahahahja diye güler sonra dalga falan geçer. Bunlar size okutmak için aa kimse de yoktu ki mahcup olduk falan diye bilerek yazışmış

Bana kasti hazırlanmış bir mesaj gibi geldi dolduruşa getirmiş gibi de olmasn ama eşinize sorun yok mesajı verip gizliden takip etmenizi öneriyorum

Kız arkadaşı mı bu konuştuğu kişi? Çok anlamsız bir
Ne alaka falan yazmış bilmiyorum

Kahve lekesi de olabilir. Fondöten olsa bir ıslak mendille çıkar, kahve lekesi ıslandığı için içine işler farketebilirsiniz.

Bir yere sürtmüş olabilir, duvar, kapı ya da herhangi bir şeye. Koklarsanız anlarsınız. Fondoten bulaştıracak kadar yaklaşan kadının parfüm kokusu vs da bulaşmıştır, veya burnunuz keskin ise fondoten kokusunun kendisini bile alabilirsiniz.

Okuduklarıma inanamıyorum ya. Bu çok aşağılayıcı bir şey. Yani kamera kayıtlarında bir kadınla beraber görünmüyorsa masummuş mu diyeceksiniz? Farzedelim ki adam masum bu ne kadar aşağılayıcı bir şey biliyor musunuz?
Masum değilse adamın başka vukaatları da olmuştur, başka şüphe uyandıracak davranışlar ve deliller vardır; bu fondoten lekesine benzeyen şey de bunlardan bir tanesidir o zaman anlarım; güven zaten zedelenmiştir, bu da yüzbilmem kaçıncı delildir falan. O zaman güvenlik kamerasına gidip bakmanın da gereği yok (eğer kamera görüntüleri boşanma davasında delil olarak sunulmayacaksa, sunulacaksa o başka).

Eskiden whatsapp pro diye bi uygulama vardi. Mesajlari okumak icin. Hala varmi bilmiyorum. Yasal degil tabiki ama eger bunu yapabilirseniz kesinlikle whatsap konusmalarindan ykalarsiniz. Ayrica o arkadaslarinin instagramini kocanizinkinden kontrol edin illa bi salak koymustur fotolari hatunlarla takiliyorum hesabi hava yapmak icin

Omzu kapı pervazına değse oradan bile bulaşabilecek basit bir leke veya kir.

Bir dönem gotik tarz neredeyse siyaha çalan mor rujlar çok modaydı biliyorsunuz. Otobüs durakta fren yapınca ayağı kayan kız , yaşlı bir amcanın göğsüne çarpmıştı. Adamın gömleğinde kopkoyu bir çift dudak izi kaldı. Eşi bu adama mı inanmalı lekeye mi ?

Siz ufacık ne idüğü belirsiz bir leke için evinizde huzur bırakmamışsınız.

Olur olmaz konular için insanlara yemin ettirilmez ; hele ki bir başkası üzerine.

Güvenmiyorsanız ne yemin yeter ne de şahit. Ki size de yetmemiş ki konu açmışsınız.

Hanımefendi mekanda adli olay mı olmuş , hayır. Her merak edene kamera kaydı gösterecek işletmeler hiç işleri kalmadığı için , öyle mi ? Söylediğiniz size mantıklı geliyor mu ?

Güvenmiyorsanız kamera görüntüsü de sonucu değiştirmez. Mekana gider veya dönerken de olmuş olabilir sonuçta değil mi ?

Kardeleni cüzdanı düşürmüş bakabilir miyiz diye soracaktım gidip eşim burda kadınlarla oturdu mu demiycektim tabi ki

Parfüm kokusu yoktu sigara kokuyordu full saç da yoktu. Koku yok leke de. Başka bi leke de olabilir evet bilmiyorum ama fondöten allık lekesine çok çok benziyo ondan huzursuz oldum ama hiç kimse gelmedi yanımıza diyo

Doğru bi çok olasılık düşündüm sarhoş belki geçerken sallandıgı için çarpmıştır belki sipariş verirken çok yaklaşmıştır ne biliyim insanın içinde kurt kemiriyo işte hiç kimse gelmedi yanımıza diyo işte inşallah öyledir

Eşiniz gece eğlenmeye bara mı gitti. Ya bacım gönderme bar ne ya??? Erkek erkeğe mangala gitsin, balığa gitsin, kahveye gitsin. Bar tehlikeli. Seni de baya rahat gördüm.
Alkol seviyo birlikte de gidiyoruz eğlenmeye. Ama erkek erkege içmek istiyorlar illa ki aklım kalsa da dozunda müsaade ediyorum düzgünce içiyorlarsa

Yeminlere inanmayın onlar anı kurtarmak için erkekler gözünüzle görseniz de inkar eder.Kokladınız mı parfüm de sinmiştir belki?

Kardeleni cüzdanı düşürmüş bakabilir miyiz diye soracaktım gidip eşim burda kadınlarla oturdu mu demiycektim tabi ki

Adli olay olmadan kamera kaydı gösterilmez. Sakıncalı bir konu çünkü. Mekana giden kişinin dostu mu var düşmanı mı ? Düşünürseniz alt tarafı basit bir görüntü dediğiniz içerikler ; kullanım amacına göre bir silah kadar zararlı olabilirler.

Güveniniz kamera kaydına bağlı olmamalı. Yanına tesadüfen biri gelse çakmak istese ihanet mi sayacaksınız ?

Canınıza yazık. Bu stresle yaşanmaz. İhanet veya aldatma ile suçluyorsanız ve affetmeyecekseniz bu durumda çözüm yeri mahkeme olmalı. Mesaj takibi , kamera kaydı araştırma , kıyafetlerden ip ucu arama sadece sizin sağlığınıza zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…