Konuşma kurgu bence de.. Çünkü hiçbir erkek nahif nahif aa nasıl oldu ki kimse de yoktu yanımızda Allah Allah gibi cevaplar vermez. Önce bi ahahahahja diye güler sonra dalga falan geçer. Bunlar size okutmak için aa kimse de yoktu ki mahcup olduk falan diye bilerek yazışmışErkek arkadaşı birlikte çıktıgı. Devamlı konuşuyorlar hikayesine cevap vermiş o da bahsetmiş falan filan
Çok belli fondoten lekesi . Omzuna yaslanmisEki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Bana kasti hazırlanmış bir mesaj gibi geldi dolduruşa getirmiş gibi de olmasn ama eşinize sorun yok mesajı verip gizliden takip etmenizi öneriyorumMemur. Arkadaşıyla whatsapp konuşmasını okudum. az kaldı aldattı oluyordum nerden değdiyse fondöten değmiş demiş arkadaşı da nasıl olmuş o kimse de yoktu çok mahcup oldum şimdi nasıl açıklarız ki vs yazmış.
Kız arkadaşı mı bu konuştuğu kişi? Çok anlamsız bir
Ne alaka falan yazmış bilmiyorumKonuşma kurgu bence de.. Çünkü hiçbir erkek nahif nahif aa nasıl oldu ki kimse de yoktu yanımızda Allah Allah gibi cevaplar vermez. Önce bi ahahahahja diye güler sonra dalga falan geçer. Bunlar size okutmak için aa kimse de yoktu ki mahcup olduk falan diye bilerek yazışmış
Eşiniz gece eğlenmeye bara mı gitti. Ya bacım gönderme bar ne ya??? Erkek erkeğe mangala gitsin, balığa gitsin, kahveye gitsin. Bar tehlikeli. Seni de baya rahat gördüm.Barda yüksek ses oldugu için belki kulağına eğilip sormuştur diye düşündüm
Okuduklarıma inanamıyorum ya. Bu çok aşağılayıcı bir şey. Yani kamera kayıtlarında bir kadınla beraber görünmüyorsa masummuş mu diyeceksiniz? Farzedelim ki adam masum bu ne kadar aşağılayıcı bir şey biliyor musunuz?Kurana el basanını bile duydum yemin ne ki. İçlerinden Allah'ım affet yuvam için herşey demediği ne malum. Kolayı var hangi mekana gittiyse alsın götürsün seni kamera kayıtlarına bakın. Masumsa ortaya cıkar. Hem yeminden daha garanti
Değil. Bende fondöten olduğunu düşünüyorum kesin hatta ama yanımıza kimse gelmedi bayan eli bile değmedi hiç bişey yapmadım dedi annesinin üzerine yemin ettirdim etti bilmiyorum kafam karıştı başka nasıl bulaşmış olabilir diye düşünüyorum
Arkadaşından mekan ismi öğrenip kamera kayıtlarına bakmaya gitmeyi düşünüyorum ama arkadaşı ile hiç tanışmadım ve sormama kızar ama başka türlü öğrenme şansım yok sanırım tabi kamera varsa mekanda
Kardeleni cüzdanı düşürmüş bakabilir miyiz diye soracaktım gidip eşim burda kadınlarla oturdu mu demiycektim tabi kiHanımefendi mekanda adli olay mı olmuş , hayır. Her merak edene kamera kaydı gösterecek işletmeler hiç işleri kalmadığı için , öyle mi ? Söylediğiniz size mantıklı geliyor mu ?
Güvenmiyorsanız kamera görüntüsü de sonucu değiştirmez. Mekana gider veya dönerken de olmuş olabilir sonuçta değil mi ?
Parfüm kokusu yoktu sigara kokuyordu full saç da yoktu. Koku yok leke de. Başka bi leke de olabilir evet bilmiyorum ama fondöten allık lekesine çok çok benziyo ondan huzursuz oldum ama hiç kimse gelmedi yanımıza diyoBir yere sürtmüş olabilir, duvar, kapı ya da herhangi bir şeye. Koklarsanız anlarsınız. Fondoten bulaştıracak kadar yaklaşan kadının parfüm kokusu vs da bulaşmıştır, veya burnunuz keskin ise fondoten kokusunun kendisini bile alabilirsiniz.
Doğru bi çok olasılık düşündüm sarhoş belki geçerken sallandıgı için çarpmıştır belki sipariş verirken çok yaklaşmıştır ne biliyim insanın içinde kurt kemiriyo işte hiç kimse gelmedi yanımıza diyo işte inşallah öyledirOmzu kapı pervazına değse oradan bile bulaşabilecek basit bir leke veya kir.
Bir dönem gotik tarz neredeyse siyaha çalan mor rujlar çok modaydı biliyorsunuz. Otobüs durakta fren yapınca ayağı kayan kız , yaşlı bir amcanın göğsüne çarpmıştı. Adamın gömleğinde kopkoyu bir çift dudak izi kaldı. Eşi bu adama mı inanmalı lekeye mi ?
Siz ufacık ne idüğü belirsiz bir leke için evinizde huzur bırakmamışsınız.
Olur olmaz konular için insanlara yemin ettirilmez ; hele ki bir başkası üzerine.
Güvenmiyorsanız ne yemin yeter ne de şahit. Ki size de yetmemiş ki konu açmışsınız.
Fondoten allık gibi duruyorEki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Alkol seviyo birlikte de gidiyoruz eğlenmeye. Ama erkek erkege içmek istiyorlar illa ki aklım kalsa da dozunda müsaade ediyorum düzgünce içiyorlarsaEşiniz gece eğlenmeye bara mı gitti. Ya bacım gönderme bar ne ya??? Erkek erkeğe mangala gitsin, balığa gitsin, kahveye gitsin. Bar tehlikeli. Seni de baya rahat gördüm.
Yeminlere inanmayın onlar anı kurtarmak için erkekler gözünüzle görseniz de inkar eder.Kokladınız mı parfüm de sinmiştir belki?Değil. Bende fondöten olduğunu düşünüyorum kesin hatta ama yanımıza kimse gelmedi bayan eli bile değmedi hiç bişey yapmadım dedi annesinin üzerine yemin ettirdim etti bilmiyorum kafam karıştı başka nasıl bulaşmış olabilir diye düşünüyorum
Kardeleni cüzdanı düşürmüş bakabilir miyiz diye soracaktım gidip eşim burda kadınlarla oturdu mu demiycektim tabi ki
Parfüm kokusu yoktuYeminlere inanmayın onlar anı kurtarmak için erkekler gözünüzle görseniz de inkar eder.Kokladınız mı parfüm de sinmiştir belki?