- 13 Eylül 2015
- 21.833
- 68.631
Umarım böyle bi durumla karşılarmazsın. Kendi başına gelince Bu kadar mizah yapamıyor insan zira.Swap izi önemlidir
Silaha pardon kadına yakın durmayanda kendiliğinden oluşmaz
Memur. Arkadaşıyla whatsapp konuşmasını okudum. az kaldı aldattı oluyordum nerden değdiyse fondöten değmiş demiş arkadaşı da nasıl olmuş o kimse de yoktu çok mahcup oldum şimdi nasıl açıklarız ki vs yazmış.
Ee ne dememizi beklemiştin kiUmarım böyle bi durumla karşılarmazsın. Kendi başına gelince Bu kadar mizah yapamıyor insan zira.
Okuyacağını bildiği için kurgu olabilir mi ki. Bu durumları kimse yaşamasın ya insanın aklına sürekli soru geliyorMemur. Arkadaşıyla whatsapp konuşmasını okudum. az kaldı aldattı oluyordum nerden değdiyse fondöten değmiş demiş arkadaşı da nasıl olmuş o kimse de yoktu çok mahcup oldum şimdi nasıl açıklarız ki vs yazmış.
Eşinizin ilk vukaatı değil dimi ?Memur. Arkadaşıyla whatsapp konuşmasını okudum. az kaldı aldattı oluyordum nerden değdiyse fondöten değmiş demiş arkadaşı da nasıl olmuş o kimse de yoktu çok mahcup oldum şimdi nasıl açıklarız ki vs yazmış.
Fondöten gibi duruyorEki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Kurgu gibi geldi bana.Memur. Arkadaşıyla whatsapp konuşmasını okudum. az kaldı aldattı oluyordum nerden değdiyse fondöten değmiş demiş arkadaşı da nasıl olmuş o kimse de yoktu çok mahcup oldum şimdi nasıl açıklarız ki vs yazmış.
yani Fondöten olduğunu kabul etmişMemur. Arkadaşıyla whatsapp konuşmasını okudum. az kaldı aldattı oluyordum nerden değdiyse fondöten değmiş demiş arkadaşı da nasıl olmuş o kimse de yoktu çok mahcup oldum şimdi nasıl açıklarız ki vs yazmış.
Kız arkadaşı mı bu konuştuğu kişi? Çok anlamsız bir diyolog.Memur. Arkadaşıyla whatsapp konuşmasını okudum. az kaldı aldattı oluyordum nerden değdiyse fondöten değmiş demiş arkadaşı da nasıl olmuş o kimse de yoktu çok mahcup oldum şimdi nasıl açıklarız ki vs yazmış.
Ben fondöten dediğim için öyle demiştir. Ben bilmem fondöten falan demişti banaYno
yani Fondöten olduğunu kabul etmiş
Erkek arkadaşı birlikte çıktıgı. Devamlı konuşuyorlar hikayesine cevap vermiş o da bahsetmiş falan filanKız arkadaşı mı bu konuştuğu kişi? Çok anlamsız bir diyolog.
Ee madem erkek erkeğe çıkmışlar,fondöten olduğuda kesinleştiyse nereden geldi bu fondöten?Erkek arkadaşı birlikte çıktıgı. Devamlı konuşuyorlar hikayesine cevap vermiş o da bahsetmiş falan filan