Bişey dökülmemiş bence fondöten allık gibi bişey eminim ama başka şekilde bulaşmış olabilir mi bilmiyorum sipariş verirken falan düşünüyorum yada geçerken birinin yanından o şekilde değmişse bilmiyorumMümkün değil ya üstüne bişey dökülse hatırlar insan yani. he hatırlamayacak kadar sarhoş sa bu leke kesin fondöten lekesidir.
Ne lekesi oldugunu burdan bilemeyiz kuru temizlemeler bilirmi acaba yani labaratuara götürmeyeceginize göre aklıma başka bişey gelmedi
Fondöten renginde mi ?Fondöten gibi duruyor. Ama duvarın boyası da olabilir omzunu yasladıysa benimde üzerim olmuştu bir kere.
Yok tabi ki. Hani boya da olabilir diye diyorum.Fondöten renginde mi ?
Sipariş verirken nasıl bulaşsın hiç bi garson öyle agız agıza sipariş vermez.Bişey dökülmemiş bence fondöten allık gibi bişey eminim ama başka şekilde bulaşmış olabilir mi bilmiyorum sipariş verirken falan düşünüyorum yada geçerken birinin yanından o şekilde değmişse bilmiyorum
Barda yüksek ses oldugu için belki kulağına eğilip sormuştur diye düşündümSipariş verirken nasıl bulaşsın hiç bi garson öyle agız agıza sipariş vermez.
Bu eğer fondöten se öyle görünüyor iyi niyetlr sürülmüş oldugunu düşünmüyorum malesef
Valla fazla iyi niyetli gibisiniz bar eğilip sormalar falan bunu normal karşılayacaksanız öyle düşününBarda yüksek ses oldugu için belki kulağına eğilip sormuştur diye düşündüm
fondöten. Başını omzuna yaslamisEki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Garson sipariş verirken kulagına eğilip sormuşsaIcmeye gitmis erkek erkege kolu dansoze surtmustur. Kemalin yapmaz dewamke
Fondöten gibi sanki yaEki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Yazdan kalmis bir leke,dikkatinizden kaçmışEki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Bilmiyorum her ihtimali düşünmek istiyorum sadece yanına kimse gelmediğini söyledi annesinin üzerine yemin etti bilmiyorumIcmeye gitmis erkek erkege kolu dansoze surtmustur. Kemalin yapmaz dewamke
Yeni ütülemiştim ben fondöten kullanmıyorum bir deYazdan kalmis bir leke,dikkatinizden kaçmış
Cunki kışın dondurucu soğukta keten gömlek giyilmez,giyen varsa da kazak içine giyer sanırım..
Gittiği mekan nasıl bir yer? Konsomatris falan ?Bilmiyorum her ihtimali düşünmek istiyorum sadece yanına kimse gelmediğini söyledi annesinin üzerine yemin etti bilmiyorum
Ah inanma canım inanma sıkışınca herseyin üstüne yemin edebilirlerBilmiyorum her ihtimali düşünmek istiyorum sadece yanına kimse gelmediğini söyledi annesinin üzerine yemin etti bilmiyorum
Ahhhahhhah aynadan yansıyan üçüncü kişi kim gecesinde beraber KK da sabahlayanlar parmak kaldirsinDeğil. Bende fondöten olduğunu düşünüyorum kesin hatta ama yanımıza kimse gelmedi bayan eli bile değmedi hiç bişey yapmadım dedi annesinin üzerine yemin ettirdim etti bilmiyorum kafam karıştı başka nasıl bulaşmış olabilir diye düşünüyorum