Eşimin gömleğindeki ne lekesi

Eki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Dikiş kısmındaki fondöten gibi ama alt taraflar sıvı bir şey. Kuruma çizgisi var. Hemen kötü düşünmeyin . Bazen insanı gözüyle gördüğü bile yanıltabiliyor. Vukuatlı biri mi eşiniz?

Dikiş kısmındaki fondöten gibi ama alt taraflar sıvı bir şey. Kuruma çizgisi var. Hemen kötü düşünmeyin . Bazen insanı gözüyle gördüğü bile yanıltabiliyor. Vukuatlı biri mi eşiniz?
Değil. Bende fondöten olduğunu düşünüyorum kesin hatta ama yanımıza kimse gelmedi bayan eli bile değmedi hiç bişey yapmadım dedi annesinin üzerine yemin ettirdim etti bilmiyorum kafam karıştı başka nasıl bulaşmış olabilir diye düşünüyorum

Birilerinin kulağına bir şeyler fısıldanmış. Ha fısıldanmış da eşiniz buna atlamış mı önemli olan o ?
Yanına kimse gelmediğini söyledi hiç bişey yapmadım suçsuz yere yargılıyorsun dedi annesinin üzerine yemin etti ama yalan yere de yemin edebilir böyle bi konuda ama bişey yapmadım diyo başka nasıl bulaşabilir bilmiyorum

Kendisi ne açıklama yapıyo buna.
Fondöten değilse ne sürülmüş veya dökülmüş hatırlıyor olmalı bunu.

konu sahibi ne yaptın
Hiç bişey yapmadım ben yanımıza kimse gelmedi
başka
nen kesin fondöten olduğunu düşünüyorum ama başkan nasıl bulaşmış olabilir bilmiyorum kimseyle oturmadım diyo

Hiç bişey yapmadım ben yanımıza kimse gelmedi

başka

nen kesin fondöten olduğunu düşünüyorum ama başkan nasıl bulaşmış olabilir bilmiyorum kimseyle oturmadım diyo
Mümkün değil ya üstüne bişey dökülse hatırlar insan yani. he hatırlamayacak kadar sarhoş sa bu leke kesin fondöten lekesidir.
Ne lekesi oldugunu burdan bilemeyiz kuru temizlemeler bilirmi acaba yani labaratuara götürmeyeceginize göre aklıma başka bişey gelmedi

Fondöten gibi duruyor. Ama duvarın boyası da olabilir omzunu yasladıysa benimde üzerim olmuştu bir kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…