- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- Konu Sahibi sersemsinem
Müşteri hizmetlerini arayip sorsaniz?
Çünkü mantıklı bir aciklama yapma şansımız bu soylediklerinize gore pek yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
müşteri hizmetlerini arayamıyorum çünkü hat benim üzerime değil.Müşteri hizmetlerini arayip sorsaniz?
müşteri hizmetlerini arayamıyorum çünkü hat benim üzerime değil.
belki vodafone da çalışan birilerine rastlarım dedim ama.. çıkmadı kimse.
evet faklı operatör.Hattin sizin uzerinize olup olmamasi önemli degil. Siz kendi hattinizdan arayip o numara üzerinde islem yaptirabilirsiniz. Hatlariniz farkli kurumlardan mi?
bir kere daha yazayım.numaranın gözüküyor olması gerek.
hoparlörden konuştu demişsiniz lakin aynı numarayı mı aradı?
nasıl olur ama?bir kere daha yazayım.
benim yanımda yaptığı arama görünmüyor.. Diyelim ki o anda bi alengir çevirdi..
ama yanımda aramasından bi kaç gün önce yine konuşmuş bu numarayla.. telefonda gözüküyor nette ki fatura detayında o aramalar gözükmüyor.
hakkaten çıldırıcam, vodafone kullanan bi arkadaş müşteri hizmetlerini arayıp sorsa.. yok mu vodafone kullanan?
bir kere daha yazayım.
benim yanımda yaptığı arama görünmüyor.. Diyelim ki o anda bi alengir çevirdi..
ama yanımda aramasından bi kaç gün önce yine konuşmuş bu numarayla.. telefonda gözüküyor nette ki fatura detayında o aramalar gözükmüyor.
hakkaten çıldırıcam, vodafone kullanan bi arkadaş müşteri hizmetlerini arayıp sorsa.. yok mu vodafone kullanan?
@ceymsbond bakın bu mantıklı.Ucretsiz aramaysa gorulmez, detayda sdece ucretli aramalar gorunur
eşim akıllı telefon kullanmıyor, kullanmak istemiyor. internet üzerinden bi arama değil yani.Internet üzerinden arama yaptıysa telefonda gözükür dökümde gözükmez.
Bukadar kafa yoracak bisey yok:)
Telefonu destekliyorsa çift hat kullanıyor olmasın?
Whatsapp line skype gibi bi uygulamadan aramis olabilir mi diyeceğim ama telefonda aramalar kisminda gozukmez ozaman da