Eşimin fatura detayı sorunu

Müşteri hizmetlerini arayip sorsaniz?
Çünkü mantıklı bir aciklama yapma şansımız bu soylediklerinize gore pek yok.

Müşteri hizmetlerini arayip sorsaniz?
Çünkü mantıklı bir aciklama yapma şansımız bu soylediklerinize gore pek yok.
müşteri hizmetlerini arayamıyorum çünkü hat benim üzerime değil.
belki vodafone da çalışan birilerine rastlarım dedim ama.. çıkmadı kimse.

müşteri hizmetlerini arayamıyorum çünkü hat benim üzerime değil.
belki vodafone da çalışan birilerine rastlarım dedim ama.. çıkmadı kimse.

Hattin sizin uzerinize olup olmamasi önemli degil. Siz kendi hattinizdan arayip o numara üzerinde islem yaptirabilirsiniz. Hatlariniz farkli kurumlardan mi?

numaranın gözüküyor olması gerek.
hoparlörden konuştu demişsiniz lakin aynı numarayı mı aradı?

Hattin sizin uzerinize olup olmamasi önemli degil. Siz kendi hattinizdan arayip o numara üzerinde islem yaptirabilirsiniz. Hatlariniz farkli kurumlardan mi?
evet faklı operatör.
bi avealı olarak vodafıonu arayıp işlem yapamıyorum.
ben de vodafonlu olsam sanki kendi hattımda bu sorunu yaşıyormuşum gibi sorabilirdim ama avea kullanıyorum ben.

numaranın gözüküyor olması gerek.
hoparlörden konuştu demişsiniz lakin aynı numarayı mı aradı?
bir kere daha yazayım.
benim yanımda yaptığı arama görünmüyor.. Diyelim ki o anda bi alengir çevirdi..
ama yanımda aramasından bi kaç gün önce yine konuşmuş bu numarayla.. telefonda gözüküyor nette ki fatura detayında o aramalar gözükmüyor.

hakkaten çıldırıcam, vodafone kullanan bi arkadaş müşteri hizmetlerini arayıp sorsa.. yok mu vodafone kullanan?

bir kere daha yazayım.
ama yanımda aramasından bi kaç gün önce yine konuşmuş bu numarayla.. telefonda gözüküyor nette ki fatura detayında o aramalar gözükmüyor.

hakkaten çıldırıcam, vodafone kullanan bi arkadaş müşteri hizmetlerini arayıp sorsa.. yok mu vodafone kullanan?
nasıl olur ama?
aklım almadı şuan

bir kere daha yazayım.

Arayıp çalmadan kapatmış olabilir gözükmeyen aramalarda, yani öncekilerde.

Görüşme sürelerine bakın madem aklınıza takılan kısım bu.

Ama görüştüğü kişi kim? Siz asıl bu kısıma takılmalısınız. Gözükmüş gözükmemiş ne fark eder?

Ucretsiz aramaysa gorulmez, detayda sdece ucretli aramalar gorunur
@ceymsbond bakın bu mantıklı.
belki daha önceki görüşmeleri paketinden veya bedava dakikalarından düşmemiş, tllerden düşmüştür. ondan gözüküyor olabilr. sizin yanınızda konuştuğu süreç veya sonrasında paketi yenilenmiş bedava dakika gelmiş olabilir.
bu arada inşallah kızmazsın ama konu-nick uyumu diyorum
:-)

Bu dediginiz mümkünati olmayan bir şey. Hani gizliye aldi da mi aradi desem bi ihtimal faturada gözükmüyor mudur

operatör bu konuda hata yapmamıştır.mantıklı bir açıklama yok çünkü.öncekiler görünüp o gözükmüyorsa eşiniz o numarayla konuşmamış demek ki.karışık işler

Whatsapp line skype gibi bi uygulamadan aramis olabilir mi diyeceğim ama telefonda aramalar kisminda gozukmez ozaman da

Online servise girdiginizde detaydan baktiniz mi ordan hem ucretli hem paketteki aramalar gozukuyor

Internet üzerinden arama yaptıysa telefonda gözükür dökümde gözükmez.

Bukadar kafa yoracak bisey yok:)
eşim akıllı telefon kullanmıyor, kullanmak istemiyor. internet üzerinden bi arama değil yani.

Telefonu destekliyorsa çift hat kullanıyor olmasın?

Whatsapp line skype gibi bi uygulamadan aramis olabilir mi diyeceğim ama telefonda aramalar kisminda gozukmez ozaman da

Kızlar beyin fırtınanıza bayıldım, yemin ediyorum bi uçan bi kaçan kurtulur elinizden :KK68:
Durumu çözdüm şundan kaynaklanıyormuş, eşimin dakikaları bitmiş ve ek paket talep etmiş.
Ek paketle yaptığı görüşmeler nette ki detaylarda çıkmıyormuş.
yani pelin- pelin- in dediğine geliyor durum.
teşekkür ederim yardımlarınız için.

X