Eşimin eski sevgilisi

Selam arkadaşlar evleneli 2 yıl oluyor daha yeni sayılırız. Eski sevgilisini bazı davetlerde görüyorum ama tabiki geçmişte olan birşeyi sorun eden bir insan değilim sonuçta evlendim ve ileriye bakıyorum ama maalesef bu esimin eski sevgilisi beni bu davetlerde hep rahatsız ediyor mesela yanımdan geçerken " çekil suran be " dediğini duydum beni iterek geçdi veya herzaman kötü bakışlarını yakalıyorum. Birgün eşimle bir davetteyken yanımıza kadar gelip bizi seyrettiğini gördüm. Eşime güvenim sonsuz bana evlenmeden önce herşeyini anlattı ve aynı şekilde bende ona. Eşim böyle şeylerden hic hoşlanmaz ve bana olan sevgisinden şüphem asla yok. Sadece rahatsız oluyorum ve artık davetlere katılma isteğim olmuyor.. bazen kafamdan cıkmıyor eşimi çok sevdìğim için kızıyorum içimden geçmişe.. siz olsanız ne yapardınız?
kızın kuyruk acısı var napsınnnnn boşverrr muhattap olma ...kaçarsan kendini önemsedigini sanar.o yuzden davetlere onun yuzunden gitmemezlik yapma

Size çelik şurdan dedi ve sustunuz öyle mi? Şaşırdım vallahi sabrınıza hayran kaldım
Bu illa eski sevgili olduğu için değil tanımadığım biri bana şekil şurdan be deyip ittirse,
Sen kime dokunuyorsun he kime deyip çemkirir sonra da çarpardım. Herkes haddini bilsin

Okuzmusun sigamadınmı koca yola deseydin sonradaaaa agzına burnuna yuzune gozune kafasına.......
Neyse Sakinim. :KK53:

Haha vallahi okuyunca yazdiklarinizi güldüm hep hepiniz birer birer haklisiniz beni iterken annemde yanimdaydi ve annemin üzülmesini istemedim ve birsey olmamis gibi yaptim devam oynadim. Davet dediysem evet dügün derneklerde maalesef görmek zorunda kaliyorum. Dedigim gibi kiz evlendi ama kisa bir süre sonra bosandi. Inancliyim evet dualari okicam okumaya devam edicem insallah ve büyü gibi durumlar olmasindan korkuyorum cünki yasadim böyle birsey. Insallah huzurumuz kacmaz esimle. Hepinize tessekürler zahmet edip cevapladiniz icin sorunuma cözüm buldunuz icin :KK68::KK9::KK5::KK60:

Canım öncelikle yeni evlisiniz Allah bir yastıkta kocatsın :)
eşinin eski sevgilisi tam çingeneymiş o ne öyle çekil surdan be demeler vurmalar nası bir gurursuzluk dibinden izlemeler
Bilmem inançlı mısın ama ben olsaydım tedbiri elden bırakmazdım nazara karşı devamlı Nas Felak Ayetelkürsi ve kuranın bilimum ayetlerini devamlı okurdum. Onu gördüğüm yahut onun var lduğunu bildiğim ortamlarda da devamlı okurdum. Bir de evine girene çıkana dikkat et ortak arkadaşı filan var mı eşinin eve girip çıkan Allah korusun o kadar kötü bakışları filan bariz se her şeyi yapabilir temkinli ol. Evi hep kontrol et ve devamlı dua oku canım. Allah mutluluklar versin :)

Evet aynen bende inancliyim ve büyü gibi bir durum olmasindan korkuyorum cünki ailesi esime yapmisti evlenmeden önce böyle bir durum yasamistim. Dualari okicam okumaya devam edicem insallah huzurumuz kacmaz allah kimseye böyle dert vermesin :KK68:

Canım öncelikle yeni evlisiniz Allah bir yastıkta kocatsın :)
eşinin eski sevgilisi tam çingeneymiş o ne öyle çekil surdan be demeler vurmalar nası bir gurursuzluk dibinden izlemeler
Bilmem inançlı mısın ama ben olsaydım tedbiri elden bırakmazdım nazara karşı devamlı Nas Felak Ayetelkürsi ve kuranın bilimum ayetlerini devamlı okurdum. Onu gördüğüm yahut onun var lduğunu bildiğim ortamlarda da devamlı okurdum. Bir de evine girene çıkana dikkat et ortak arkadaşı filan var mı eşinin eve girip çıkan Allah korusun o kadar kötü bakışları filan bariz se her şeyi yapabilir temkinli ol. Evi hep kontrol et ve devamlı dua oku canım. Allah mutluluklar versin :)
ne kadar sakinsiniz tebrik ettim. eşimin eski sevgilisi bana " çekil şurdan be" diycek.. aman yarabbi keşke sizin gibi olabilsem. ben olsam kadını tuvalete girdiği ilk anda yalnız yakalar "senin derdin ne" diye girerdim konuya, sonu kısmet:) ben onların seviyesine inenlerdenim elimde değil böyle anlar karanlıktır bende.. bu ısrarla davetler dediğiniz bildiğimiz düğün değil mi? yoksa her gün sergi açılışları galalar falan oluyorda aynı iş çevresinden falan mısınız?

Evet aynen dügünlerde derneklerde görmek zorunda kaliyorum ayni memleketten oldumuz icin aileler tanisiyor ama konusmuyorlar. Sakindim beni ittiginde cünki annem yanimdaydi o farketmedi durumu bende annemi üzmek istemedim cünki kizimin evliligi zor sanmasin diye anliyorsunuzdur beni insallah.. dua ediorum takmiyorum kafama zaaten oturdugum yer onun oturdugu yerden 2 saat uzakta..

X