- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi yunusbaligi
Kaçırdığı treni görünce üzülmüştür. .
eşinizin koluna girip uzaktan el sallayın. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocani tak koluna ve kızın yüzüne bakarak gül. Birini sinir etmenin yolu yüzüne bakarak gülmektirSelam arkadaşlar evleneli 2 yıl oluyor daha yeni sayılırız. Eski sevgilisini bazı davetlerde görüyorum ama tabiki geçmişte olan birşeyi sorun eden bir insan değilim sonuçta evlendim ve ileriye bakıyorum ama maalesef bu esimin eski sevgilisi beni bu davetlerde hep rahatsız ediyor mesela yanımdan geçerken " çekil suran be " dediğini duydum beni iterek geçdi veya herzaman kötü bakışlarını yakalıyorum. Birgün eşimle bir davetteyken yanımıza kadar gelip bizi seyrettiğini gördüm. Eşime güvenim sonsuz bana evlenmeden önce herşeyini anlattı ve aynı şekilde bende ona. Eşim böyle şeylerden hic hoşlanmaz ve bana olan sevgisinden şüphem asla yok. Sadece rahatsız oluyorum ve artık davetlere katılma isteğim olmuyor.. bazen kafamdan cıkmıyor eşimi çok sevdìğim için kızıyorum içimden geçmişe.. siz olsanız ne yapardınız?
Selam arkadaşlar evleneli 2 yıl oluyor daha yeni sayılırız. Eski sevgilisini bazı davetlerde görüyorum ama tabiki geçmişte olan birşeyi sorun eden bir insan değilim sonuçta evlendim ve ileriye bakıyorum ama maalesef bu esimin eski sevgilisi beni bu davetlerde hep rahatsız ediyor mesela yanımdan geçerken " çekil suran be " dediğini duydum beni iterek geçdi veya herzaman kötü bakışlarını yakalıyorum. Birgün eşimle bir davetteyken yanımıza kadar gelip bizi seyrettiğini gördüm. Eşime güvenim sonsuz bana evlenmeden önce herşeyini anlattı ve aynı şekilde bende ona. Eşim böyle şeylerden hic hoşlanmaz ve bana olan sevgisinden şüphem asla yok. Sadece rahatsız oluyorum ve artık davetlere katılma isteğim olmuyor.. bazen kafamdan cıkmıyor eşimi çok sevdìğim için kızıyorum içimden geçmişe.. siz olsanız ne yapardınız?
Anladım cok Tessekür ederim aslında haklısınız böyle gereksiz bir insana yakışan budur sadece işte bilirsiniz kıskanmakdan insan napıcani bilmiyor..
ne tür davetler düğün kına nişan mı yoksa bildiğimiz(nerden bilek)sosyetik partiler mi...neden bu kadar sık karşılaşıyorsunuz yani sorumun özü bu..bu arada çekil şurdan be diyecek çaçaronluğu yapan kıza bir çelme atma kibarlığını gösterseniz o ağzı yere yapışsa daha da kaba kelimeler kullanmaya cesaret edemez zannımca
Seni şimdi sacindan tutar yere yapistiririm şıllık deyin sizde
Kaçırdığı treni görünce üzülmüştür. .
Lavaboya gittiğinde sizde arkasından gidin ve kafasını klozetin içine sokun. Bundan sonra size karşı ayağını denk almasını söyleyin. İşte bu kadar basit çözümü. :))
Sen ö..z olabilirsin ama biz tren değiliz anacağım hadi başka tarafları seyret birazda deseydiniz.
''Çekil şuradan be'' mi Omuz da atsaymış tam olurmuş lise ergeni gibi
Sinir olmakta haklısınız ben olsam ben de çatlardım.
Ama bunu belli ederek onu kesinlikle mutlu etmeyin.
Aynen bende suan is yerindeyim Sesli gülmek zorunda kaldimay iş yerinde sesli güldüm resmen süperrr