Eşimin eski sevgilisi

Sen daha yaşıyor musun ezilmeye doymadın mı böcek derdim o eski sevgiliye :KK70: :KK70: :KK70: Her kim olursa olsun size böyle davranmaya hakkı yok yerinizde olsam ağzının payını sağlam bir şekilde verirdim.Öyle bir ders olurdu ki buu değil küstahlaşmak kaçacak delik arardı :KK70:

Selam arkadaşlar evleneli 2 yıl oluyor daha yeni sayılırız. Eski sevgilisini bazı davetlerde görüyorum ama tabiki geçmişte olan birşeyi sorun eden bir insan değilim sonuçta evlendim ve ileriye bakıyorum ama maalesef bu esimin eski sevgilisi beni bu davetlerde hep rahatsız ediyor mesela yanımdan geçerken " çekil suran be " dediğini duydum beni iterek geçdi veya herzaman kötü bakışlarını yakalıyorum. Birgün eşimle bir davetteyken yanımıza kadar gelip bizi seyrettiğini gördüm. Eşime güvenim sonsuz bana evlenmeden önce herşeyini anlattı ve aynı şekilde bende ona. Eşim böyle şeylerden hic hoşlanmaz ve bana olan sevgisinden şüphem asla yok. Sadece rahatsız oluyorum ve artık davetlere katılma isteğim olmuyor.. bazen kafamdan cıkmıyor eşimi çok sevdìğim için kızıyorum içimden geçmişe.. siz olsanız ne yapardınız?
Kocani tak koluna ve kızın yüzüne bakarak gül. Birini sinir etmenin yolu yüzüne bakarak gülmek:KK76:tir

inadına o davetlere gıt snaa tekrar bakarsa sende ona tapusu bende diye bi bakış at:KK70:

Selam arkadaşlar evleneli 2 yıl oluyor daha yeni sayılırız. Eski sevgilisini bazı davetlerde görüyorum ama tabiki geçmişte olan birşeyi sorun eden bir insan değilim sonuçta evlendim ve ileriye bakıyorum ama maalesef bu esimin eski sevgilisi beni bu davetlerde hep rahatsız ediyor mesela yanımdan geçerken " çekil suran be " dediğini duydum beni iterek geçdi veya herzaman kötü bakışlarını yakalıyorum. Birgün eşimle bir davetteyken yanımıza kadar gelip bizi seyrettiğini gördüm. Eşime güvenim sonsuz bana evlenmeden önce herşeyini anlattı ve aynı şekilde bende ona. Eşim böyle şeylerden hic hoşlanmaz ve bana olan sevgisinden şüphem asla yok. Sadece rahatsız oluyorum ve artık davetlere katılma isteğim olmuyor.. bazen kafamdan cıkmıyor eşimi çok sevdìğim için kızıyorum içimden geçmişe.. siz olsanız ne yapardınız?

Sen ö..z olabilirsin ama biz tren değiliz anacağım hadi başka tarafları seyret birazda deseydiniz.

Anladım cok Tessekür ederim aslında haklısınız böyle gereksiz bir insana yakışan budur sadece işte bilirsiniz kıskanmakdan insan napıcani bilmiyor.. :KK34:

Amac o zaten seni yildirip adami twk kollamak, 2. Si ayni dille karsilik verirsen kendini magdur gosterip aa bak bana napio gecmisi kiskaniooo xxxx esinize yakinlik sebebi bulur mumkunse bu davranisini ispatlayan bakisma degil de bizzat boyle itme eylemleri falan bir durum bulun esinize de anlayin tatli dille sana guveniom umrumda da degil fakat boyle boyle bir maruzatim var askim die

ne tür davetler düğün kına nişan mı yoksa bildiğimiz(nerden bilek)sosyetik partiler mi...neden bu kadar sık karşılaşıyorsunuz yani sorumun özü bu..:KK45:bu arada çekil şurdan be diyecek çaçaronluğu yapan kıza bir çelme atma kibarlığını gösterseniz o ağzı yere yapışsa daha da kaba kelimeler kullanmaya cesaret edemez zannımca :KK66:

Haha super yahu aklinla bin yasa konu sahibi arkadasim bak hakli

Tam aksine sakin ortaligi bos birakmayin. Esinizi tek gondermeyin. Her davete katilin daha da suslenin en cok siz eglenin dans edin. Ona da asla karsilik vermeyin. Cekil mi dedi oldu sekerim deyip yol verin. Buradakilerin gazina gelmeyin. Aksi hal hem size hem esinize zarar verir. O kiskanca degil. Siz yaparsiniz dis biler bir sonrakinde is daha da buyur. Manyak hep manyaktir sonucta

''Çekil şuradan be'' mi :KK57: Omuz da atsaymış tam olurmuş lise ergeni gibi :-)
Sinir olmakta haklısınız ben olsam ben de çatlardım.
Ama bunu belli ederek onu kesinlikle mutlu etmeyin.

Seni şimdi sacindan tutar yere yapistiririm şıllık deyin sizde :cool:

Kaçırdığı treni görünce üzülmüştür. .:-)
eşinizin koluna girip uzaktan el sallayın. .
:rolleyes:

Lavaboya gittiğinde sizde arkasından gidin ve kafasını klozetin içine sokun. Bundan sonra size karşı ayağını denk almasını söyleyin. İşte bu kadar basit çözümü. :))

Sen ö..z olabilirsin ama biz tren değiliz anacağım hadi başka tarafları seyret birazda deseydiniz.

''Çekil şuradan be'' mi :KK57: Omuz da atsaymış tam olurmuş lise ergeni gibi :-)
Sinir olmakta haklısınız ben olsam ben de çatlardım.
Ama bunu belli ederek onu kesinlikle mutlu etmeyin.

yorumların hepsine katılıyorum En Büyük KK:KK9::KK9:

bence de ortamı boş bulduğunu sanmasın kocanızı kesinlikle yalnız bırakmayın davetlere vs hep birlikte katılın.. ben olsam bi bakışımla o kadına çok şey anlatabilirdim :KK53: ama saç baş yolmak bi süreden sonra en mantıklısı gibi geliyor şahsen benim de bi dayanma sınırım var :KK48:

Yerinde olsam hic durusumu bozmam. Soktugu lafi takmaman kadar sinir bozucu bisey olamaz. Senin karsilik vermen ona istedigini vermen demek. Istedigini verme.

Hahaha tessekür ederim hepinize birer birer cok güzel seyler yazmissiniz cok sagolun. Gönül isterki gercekden tut sacindan ama onun o seviyesine inmek istemiyorum.. ayni memleketten oldugumuz icin davetlerde oda oluyor illaki.

Eski sevgilinin olduğu yerde bizim ne işimiz var?

Ne kocam beni öyle bi ortama sokar..
Ne ben girerim..

X