- 30 Haziran 2023
- 209
- 68
- 18
- Konu Sahibi Karanfil07
-
Öyle mi diyorsunuz kötüyü düşünmek istemiyorum açıkçası ama işte.Demekki bir işler dönüyor
Duyduğum kadarıyla malum kişi takıntılı bir insanmış. Tedavi falan görmüş uzun süre. Eski iş yerlerindeki birkaç kişiye de takmış kafayı baya uğraşmış zamanında acaba bana mı sıra geldi diye düşündüm bir anEşini stalkuyordur belki .
Seni görmek istemiyordur .
Bence takılma boşver biten bitmiş .
Senle evlendi diye üzülmüştür belki ne bilim.
Üstünde durulacak bir şey değil bence
Takmis da taktigi sen degilsinDuyduğum kadarıyla malum kişi takıntılı bir insanmış. Tedavi falan görmüş uzun süre. Eski iş yerlerindeki birkaç kişiye de takmış kafayı baya uğraşmış zamanında acaba bana mı sıra geldi diye düşündüm bir an
Hayır eşim çok paylaşım yapan hesabı gizli kullanan bir insan hesabında sadece bir tane fotoğraf var o da bizim düğün fotoğrafımız profil resmi de aynı şekildeSize gıcık oluyor ve görmek istemiyor. Eşinizi de merak ettiği için arada bakıyor, o sebepten engellemiyor.
Eşinizin hesabı açık mı?
Ne yapmam lazım sizce?Takmis da taktigi sen degilsin
Sana takmış bir durum yok ortada .Duyduğum kadarıyla malum kişi takıntılı bir insanmış. Tedavi falan görmüş uzun süre. Eski iş yerlerindeki birkaç kişiye de takmış kafayı baya uğraşmış zamanında acaba bana mı sıra geldi diye düşündüm bir an
Aklıma o sünnet çocuğunun Roman Annesi dans edişi gözümün önünde canlandırdıKonunuzu okuyunca zihnimde "yirttilar seni yirttilar kağıt gibi yirttilar portakal gibi soydular limon gibi sıktılar " diye şu Instagramda dolaşan çingene şarkısı geldizira sinirlerim tepeme çıkardı benim . Kasıtlı yapılmış bisi.
Esiniz onu takip etmiyosa yapacak bisey yok. Esegin aklina karpuz kabugu dusurmem ben olsamNe yapmam lazım sizce?
Aynen oAklıma o sünnet çocuğunun Roman Annesi dans edişi gözümün önünde canlandırdı
Ben olsam eşinin hesabından engellerdim onu çaktırmadanSize gıcık oluyor ve görmek istemiyor. Eşinizi de merak ettiği için arada bakıyor, o sebepten engellemiyor.
Eşinizin hesabı açık mı?
Sana takmış bir durum yok ortada .
Engellemiş zaten.
Neler yaşadığını bilemezsun kimsenin .
Onun yerinde sende olabilirdin .
Ayrıca eşine guveniyorsan so
Beni engellediği için hesabı bende görünmüyor bu yüzden engellemem pek mümkün değil. Eşimin hesabından gizlice engelledim.Sen de eşinin hesabindan ve kendi hesabından onu engelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?