• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisi ve görümcemin düğünü

Derooogg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
7
-1
1
31
Merhaba hanimlar. 3 aydir nisanliyim, dini nikahliyim. 2 yildir da birlikteyiz. Ancak benden once esimin akrabalarindan birisiyle bi iliskisi olmus. Akraba dedigim dıdısının dıdısı. Teyzesinin kocasinin yegeni. Kan bagi bile yok ama bunlar maraşlı oldugu icin bana/bize asiri derecede abuk gelen sülale yapilari var. gereksiz icli dislilar elalemle. Neyse, bir de kucuk gorumcem var. Kizdan nefret ediyorum, turlu turlu saygisizliklari oldu. Zaten ailece gorgusuzler ama bu kucuk gorumce baska bi vak'a. Yine de oralara girip uzatmayayim. Bu kizin marasta dugunu var ve muhtemelen esimin eski sevgilisi de gelecek. Cunku gorumcem ben varken (eski sevgilisi bana kufurlu mesajlar atali daha 2-3 hafta bile olmamisken..) onun dugunune gidip sarmas dolaş fotograflar cekiliyordu. (Ve evet eski sevgili kisisi evlenme hazirligi yaparken bir yandan benimle ve esimle ugrasacak kadar karaktersizdi. Keske onu simdiki eşine ispiyonlasaydim da o adam da basini yakmasaydi)

Durum boyle.. ben de o dugune gitmek istiyorum ama ayri sehirlerdeyiz, gitmem pek mumkun gorunmuyor. Esim mecburen gidecek zaten kardesi. Ama oteki sirfintiyi gorsun ve zihninde eski anilar canlansin istemiyorum. Zaten gorumceme sinir oluyorum gorustugu icin. Bi de esimin onunla muhatap olabilecegi dusuncesini kaldiramam.. nolur bana bi akil verin :( esim 2 hafta sonra marasa gittiginde gorumcemle konusacak onunla gorusme mevzusunu ama %90 "yengen rahatsiz oluyo, gorusuyosan da instagrama fotograf koyma bari" falan diyecek. Tamamen gorusmesine laf etmeyecek yani. bu durumu nasil dusunmeden yasayacagim bilmiyorum :(

Görümcen görüşmese iyiymiş tabi ama müdahale edemezsiniz. Seni ilgilendiren eşinin tavrı. Ona net bi şekilde mesajını verirsen ve güvenirsen daha iyi edersin.

Verecegn en büyük ceza umursamamak.. konusmasın eşin sende tavır yapma. Adam seninle suan daha ne bırak umursama kafanı gecmiş takma. Sen umursamadıkca görümcende vazgececk cünkü bakacakki sen iplemiorsun.

Aksin süslen püslen yeni gelinsin sen eşinle uyumlu bomba gibi olun ve git tabiki düğüne. Bugünler bidaha gelmez sonra üzülürsün elin salağı icin gitmemiştim die.. Niye meydanı onlara bırakacaksın az akıllı ol ;)

Öncelikle insanlarinmemleketleriyle alakalı asagilamazsan sevinirim maraşlı görgüsüz ne demek ya insanlara olan nefretinizle başka insanlara hakaret etme durumunuz olması çok saygisizca:KK12:

Öncelikle insanlarinmemleketleriyle alakalı asagilamazsan sevinirim maraşlı görgüsüz ne demek ya insanlara olan nefretinizle başka insanlara hakaret etme durumunuz olması çok saygisizca:KK12:

Arkadasim iyi misin sen? Marasli olduklari icin gorgusuzler gibi bi cumle mi kurmusum? sacma sapan alinganliklar yapmayin, memleket duyarı kasmayın gidin konu basligimdan. O esnada hakaret etmemistim ama su an senden de gordugumle rahatlikla soyleyebilirim ki maraslilarin %99u embesil.

Kusura bakma da senin de onlardan eksik kalır yanın yok. Neden evlenmeden dini nikah yapıyorsun?

Arkadasim iyi misin sen? Marasli olduklari icin gorgusuzler gibi bi cumle mi kurmusum? sacma sapan alinganliklar yapmayin, memleket duyarı kasmayın gidin konu basligimdan. O esnada hakaret etmemistim ama su an senden de gordugumle rahatlikla soyleyebilirim ki maraslilarin %99u embesil.
Neden embesillerle evlenip de embesil nüfusunu arttırmak istiyorsun o halde?

Eski anıları neden canlansın?
Duyan da 40 yıllık eski eşi sanır.
Arkadaşım herkesin geçmişindeki insanlar bir şekilde karşısına çıkar,emin ol hiç kimse anılarla yaşamıyor.

eşimin amcasının kızı daha önce birini ayarlamış ciddi başlamışlar hem de evlenmek için kaynanamla falan tanışmışlar kaynana görmüş etmiş sonra ayrılmış bunlar. Amcasının kızının düğünü vardı başka bi şehre evlendi o şehir de o kızı ayarladığı şehir kız da bunun yakın arkadaşı kesin gelecek yani düğüne. Ben de nişanlıydım o zaman. Beni kim tutabilir evli de olmasam gidecem o düğüne meydanı boş mu bırakacam :) neyse hazırlandım bi güzel saç makyaj elbiseler falan taktım koluma müstakbel kocamı tüm düğün de karşıklıklı oynadık eşimle hiç de kıskançlık yapmadım adama o burda mı bilmem ne demedim geçmiş gitmiş şey sonuçta .

Ailecek görgüsüzlermiş madem sen niye bu adamdan ayrılmıyorsun? Onun farkı ne? Ya da insanlar ne yaptı da görgüsüz diyorsun? Madem bu kadar sevmiyorsun hiçbirini evlendikten sonra hayatın zehir olacak biliyorsundur insallah..

Hem konu eskiymiş hem de embesil laflarınıza çok sinirlendim. Neyse almışsınızdır zaten bunun cezasını. İnsanlara demediğini birakmamışsın. Ama senin de seviyen ortada neyse eğer gerçekten anlattığın gibilerse körler sağırlar birbirini ağırlar işte...

Back