Merhaba hanimlar. 3 aydir nisanliyim, dini nikahliyim. 2 yildir da birlikteyiz. Ancak benden once esimin akrabalarindan birisiyle bi iliskisi olmus. Akraba dedigim dıdısının dıdısı. Teyzesinin kocasinin yegeni. Kan bagi bile yok ama bunlar maraşlı oldugu icin bana/bize asiri derecede abuk gelen sülale yapilari var. gereksiz icli dislilar elalemle. Neyse, bir de kucuk gorumcem var. Kizdan nefret ediyorum, turlu turlu saygisizliklari oldu. Zaten ailece gorgusuzler ama bu kucuk gorumce baska bi vak'a. Yine de oralara girip uzatmayayim. Bu kizin marasta dugunu var ve muhtemelen esimin eski sevgilisi de gelecek. Cunku gorumcem ben varken (eski sevgilisi bana kufurlu mesajlar atali daha 2-3 hafta bile olmamisken..) onun dugunune gidip sarmas dolaş fotograflar cekiliyordu. (Ve evet eski sevgili kisisi evlenme hazirligi yaparken bir yandan benimle ve esimle ugrasacak kadar karaktersizdi. Keske onu simdiki eşine ispiyonlasaydim da o adam da basini yakmasaydi)
Durum boyle.. ben de o dugune gitmek istiyorum ama ayri sehirlerdeyiz, gitmem pek mumkun gorunmuyor. Esim mecburen gidecek zaten kardesi. Ama oteki sirfintiyi gorsun ve zihninde eski anilar canlansin istemiyorum. Zaten gorumceme sinir oluyorum gorustugu icin. Bi de esimin onunla muhatap olabilecegi dusuncesini kaldiramam.. nolur bana bi akil verin esim 2 hafta sonra marasa gittiginde gorumcemle konusacak onunla gorusme mevzusunu ama %90 "yengen rahatsiz oluyo, gorusuyosan da instagrama fotograf koyma bari" falan diyecek. Tamamen gorusmesine laf etmeyecek yani. bu durumu nasil dusunmeden yasayacagim bilmiyorum
Durum boyle.. ben de o dugune gitmek istiyorum ama ayri sehirlerdeyiz, gitmem pek mumkun gorunmuyor. Esim mecburen gidecek zaten kardesi. Ama oteki sirfintiyi gorsun ve zihninde eski anilar canlansin istemiyorum. Zaten gorumceme sinir oluyorum gorustugu icin. Bi de esimin onunla muhatap olabilecegi dusuncesini kaldiramam.. nolur bana bi akil verin esim 2 hafta sonra marasa gittiginde gorumcemle konusacak onunla gorusme mevzusunu ama %90 "yengen rahatsiz oluyo, gorusuyosan da instagrama fotograf koyma bari" falan diyecek. Tamamen gorusmesine laf etmeyecek yani. bu durumu nasil dusunmeden yasayacagim bilmiyorum