- 9 Mart 2024
- 57
- 40
- 3
- Konu Sahibi Pembe Elmas
-
Erken boşalma şikayetlerinde genelde isteksizlik sorunu da oluyor.adamlar 1.yi anca yapabiliyor, ikinciyi hiç yapamaz.zaten çoğu erkek ikinciyi yapamıyor.İlişkilerin sıklaşması sonucu erken boşalma meselesi sonlanacaktır. Ne kadar seyrek ilişki olursa o kadar erken boşalır. Ayrıca erken boşalma olduğunda 10 dk sonra yeniden 2. İlişkiye başlarsanız eğer onda uzun sürebilir
Haklısın ama yeni evliler için erkekte heves varsa ikinci ilişki daha uzun sürecektirErken boşalma şikayetlerinde genelde isteksizlik sorunu da oluyor.adamlar 1.yi anca yapabiliyor, ikinciyi hiç yapamaz.zaten çoğu erkek ikinciyi yapamıyor.
Sen yine en başından isteğini belirtmişsin bu çok iyi ama onunla nasıl konuştuğunda önemli ikna etmen mesela. Şöyle yapabilirsiniz 2 gün üst üste yapınca 2.gün biraz geç gelebilir o zaman seninle ilgilensin her ilişkide olmuyor biz biraz geç geldiğimiz için kendilerini tutamıyorlarMerhaba arkadaşlar,yeni evliyim eşimde erken boşalma sorunu var. Ve devam etmek isteyip beni tatmin etmek istemiyor. Bazen ben şikayetçi olduğum için tatmin etmeye çalışır fakat çoğu zaman yapmaz. Özellikle son zamanlarda kendisi tatmin olup uyur yada kalkar giyinir. Defalarca rahatsız olduğumu dile getirdiğim halde önemsemiyor. Bidaha öyle davranmayacağını söyleyip yine öyle davranıyor. Acaba erken boşalıp,kısacası erkeklik gururu yaptığı için mi açık açık söylemeyip önemsiz davranıyor diyorum ama sonuç olarak benim kırıldığımı biliyor ve umursamıyor yada kendi içinde yaşıyor. Normalde zaten konuşkan birisi değildir içinde yaşar herşeyi. Bu arada severek evlendik fakat ailelerden dolayı çok zor çok kıymet vererek çabalayarak evlendik. Bu yüzden de üzülüyorum. Hem cinsel anlamda üzülüyorum ama daha çok duygusal olarak üzülüyorum.İçimi dökmek istedim. Yakın çevreye anlatılmıyor bu konular. Benim gibi olan var mı?
İyi de tedavisi var bunun. Penis başı dolgusu da erken boşalmaya çözüm. Yani bir üroloğa görünse zaten gereken şey yapılır.
İlk seferdemi öyleMerhaba arkadaşlar,yeni evliyim eşimde erken boşalma sorunu var. Ve devam etmek isteyip beni tatmin etmek istemiyor. Bazen ben şikayetçi olduğum için tatmin etmeye çalışır fakat çoğu zaman yapmaz. Özellikle son zamanlarda kendisi tatmin olup uyur yada kalkar giyinir. Defalarca rahatsız olduğumu dile getirdiğim halde önemsemiyor. Bidaha öyle davranmayacağını söyleyip yine öyle davranıyor. Acaba erken boşalıp,kısacası erkeklik gururu yaptığı için mi açık açık söylemeyip önemsiz davranıyor diyorum ama sonuç olarak benim kırıldığımı biliyor ve umursamıyor yada kendi içinde yaşıyor. Normalde zaten konuşkan birisi değildir içinde yaşar herşeyi. Bu arada severek evlendik fakat ailelerden dolayı çok zor çok kıymet vererek çabalayarak evlendik. Bu yüzden de üzülüyorum. Hem cinsel anlamda üzülüyorum ama daha çok duygusal olarak üzülüyorum.İçimi dökmek istedim. Yakın çevreye anlatılmıyor bu konular. Benim gibi olan var mı?
Çocuk konusunu açıkça konuşun neden eşinizle düşüncelerinizi isteklerinizi konuşmuyorsunuz ?Merhaba arkadaşlar, ben 29 eşim 31 yaşında ve daha 8 aylık evliyiz sevgiliyken herşey iyiydi ancak evlenme sürecimize yakın ilişki durumumuz bir anda kesildi ve ayda 1 anca oluyordu bunu eşimle paylaştım ve haftada 1 yanaşmaya başladı ancak bugün çekmecesinde geciktirici sprey buldum ne yapacağımı bilmiyorum çocuk istiyordum ancak soğudum iyice
Canım geçmiş olsun, seviyorum dediğin sorunu için çözmek çaba gosterneni öneririm. Muhtemelen karşı taraf da bu konuda kötü hissediyordur kendini, erkekler içe kapanık canlılar, hele ki bu konularda.. senin eşin zaten konuşkan değilmiş, bu konuyu seninle veya bir başka kişi ile konuşması çok zor. Doktora gitmesi en doğrusu ama büyük olasılıkla reddedecektir. Sana Duolay diye bir geciktirici sprey önerebilirim, çok etkili bir ürün. İlişkiden yarım saat önce penise sprey olarak sıkılıyor ve boşalmayı 45 dakikaya kadar geciktiriyor, aynı zamanda erkekte uyuşukluk hissi de yaratmıyor yani aynı anda eşin de keyif alabilir ama işte ilacı kullanmaya nasıl kırmadan incitmeden ikna edeceksin onu bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar,yeni evliyim eşimde erken boşalma sorunu var. Ve devam etmek isteyip beni tatmin etmek istemiyor. Bazen ben şikayetçi olduğum için tatmin etmeye çalışır fakat çoğu zaman yapmaz. Özellikle son zamanlarda kendisi tatmin olup uyur yada kalkar giyinir. Defalarca rahatsız olduğumu dile getirdiğim halde önemsemiyor. Bidaha öyle davranmayacağını söyleyip yine öyle davranıyor. Acaba erken boşalıp,kısacası erkeklik gururu yaptığı için mi açık açık söylemeyip önemsiz davranıyor diyorum ama sonuç olarak benim kırıldığımı biliyor ve umursamıyor yada kendi içinde yaşıyor. Normalde zaten konuşkan birisi değildir içinde yaşar herşeyi. Bu arada severek evlendik fakat ailelerden dolayı çok zor çok kıymet vererek çabalayarak evlendik. Bu yüzden de üzülüyorum. Hem cinsel anlamda üzülüyorum ama daha çok duygusal olarak üzülüyorum.İçimi dökmek istedim. Yakın çevreye anlatılmıyor bu konular. Benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?