- 17 Ocak 2024
- 92
- 45
- 25
-
- Konu Sahibi aysegul2323
Evet ama yargılanmak istemiyorum dikkat etmiştim oysaki, hayırlısı buymuş diyorum10 saniye sürmeden biten ilişki ve mutsuziken hamile de kaldınız ne diyeyim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Ilk önce korunsaydın keşke.Eşin ürologa gitsin tedavi lazım.Merhaba kızlar
Utanarak soracağım ama lütfen yardımcı olmak amaçlı yorum yapın
3 ay olacak ben evleneli henüz cinsel hayatımızı düzene sokmadan hamile kaldımbu durum beni çok üzüyor. Eşim erken boşalıyo 10 sn bile sürmüyo, bu yüzden ilişkiden biraz uzaklaştım gibi 10 sn için duş almak zahmetli geliyo benimle aynı durumu yaşayanlar eşleriniz bu problemi nasıl çözdü. Ben kendisiyle konuştum oda bunun farkında ama düzelemedi bir türlü önerileriniz neler
Doktor kistim olduğunu söylemişti zor hamile kalabilirsin demişti, bir süre korunup ondan sonra korunmayı bıraktım bu kadar erken hamile kalacağımı tahmin edemedim.Nasıl korunduğunuzu merak ettim.
Doktora gidecek mecbur. Önce üroloji, fizyolojik bir sorun var mı diye, sonra psikiyatri + psikolog
Çok teşekkür ederim bu konuyla ilgili tekrardan konuşacağım eşimleDoktor kistim olduğunu söylemişti zor hamile kalabilirsin demişti, bir süre korunup ondan sonra korunmayı bıraktım bu kadar erken hamile kalacağımı tahmin edemedim.
Ne olur ne olmaz diye yumurtlama günlerimde korunmuyordum ama adete yakın korunmamıştım. Geç yumurtlama olmuş benim öyle hamile kalmışım kistten dolayı bu kadar erken beklemiyordum. Korunmayı bıraktığım an hamile kalmışım zatenNasıl korunduğunuzu merak ettim.
Doktora gidecek mecbur. Önce üroloji, fizyolojik bir sorun var mı diye, sonra psikiyatri + psikolog
konuşacağım eşimle çok teşekkür ederimIlk önce korunsaydın keşke.Eşin ürologa gitsin tedavi lazım.
Ne olur ne olmaz diye yumurtlama günlerimde korunmuyordum ama adete yakın korunmamıştım. Geç yumurtlama olmuş benim öyle hamile kalmışım kistten dolayı bu kadar erken beklemiyordum. Korunmayı bıraktığım an hamile kalmışım zaten
Çok teşekkür ederimÜrolojiye gidin bir sürü çözümü var bunun
Çok teşekkür ederimSizlik birşey yok isterse kendisi çözebilir. İlaç sprey vs. veya başka yollarla sizi mutlu edecek üşenmeyip.
Sevisme süresini uzatın öncelikle sizi tatmin etsin en son o yapsın. Bal ,ceviz fındık, fıstık vs de verebilirsinMerhaba kızlar
Utanarak soracağım ama lütfen yardımcı olmak amaçlı yorum yapın
3 ay olacak ben evleneli henüz cinsel hayatımızı düzene sokmadan hamile kaldımbu durum beni çok üzüyor. Eşim erken boşalıyo 10 sn bile sürmüyo, bu yüzden ilişkiden biraz uzaklaştım gibi 10 sn için duş almak zahmetli geliyo benimle aynı durumu yaşayanlar eşleriniz bu problemi nasıl çözdü. Ben kendisiyle konuştum oda bunun farkında ama düzelemedi bir türlü önerileriniz neler
Korunmayı bıraktınız ve hamile kaldınız:) yahu kistti olan kaç insan hamile kalıyor çok erken değilmi daha aynı evde bir birinizi tanımamışsınızDoktor kistim olduğunu söylemişti zor hamile kalabilirsin demişti, bir süre korunup ondan sonra korunmayı bıraktım bu kadar erken hamile kalacağımı tahmin edemedim.