- 29 Ekim 2014
- 204
- 53
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar kışın üşümez ha, o kıllar fan etkisi yaratır ...aman bırak alsın ne olacak derim
kıllı ve bakımsız gezmesinden iyidir.bazı adamlar görüyorum burnunun içi kıl yumağı olmuş mesela
ay o konuda ben rahatım .. eşimin kendsini hergün deterjanla temizler lavabosu'nu..
Bence esinin sorunu sadece bakim degil. Bu onda aliskanlik olmus. Hergun kil niye ciksin yoksa.
Ben de gencken bacaklarimdaki batiklari ayiklardim saatlerce.
Yani icimden geliyordu, amac batiklari temizlemek degildi sanki
nüket durunun değil mi o ya
eskileri bilmem tabi ama ben nüket durudan dinlemiştimben yıllar önce Bületnt ersoydan dinlemiştim
ben braun face kullanıyorum. hem hızlı hem temiz iş çıkarıyor. alın bir tane aile boyu kullanınşu yüz alma epilatörü kaldı benim aklımda .. . sanada kolay gelsin ne diyim zor valla.
Ayy kesinlikle tepki verirdm canım yaaa ııyy o ne öle cımbız falanayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?
---aman bırak alsın nolucak mı dersiniz ?
--- yoksa tepki verirmiydiniz ?
Benim eşimde hafta 3 kere elmacık kemiklerindeki kılları bana aldırır. onlar bizim gibi değil nasıl hızlı uzadıklarına dair en ufak bilgim yokayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?
---aman bırak alsın nolucak mı dersiniz ?
--- yoksa tepki verirmiydiniz ?