eşimin elinden cımbız düşmüyor.

Ay ben daha çevremde cımbız kullanan bir erkeğe rastlamadım ya da ben mi farkında değilim acaba bilmiyorum. Ama bence çok güzel hareketler bunlar, kadınlardan bakımlı olmalarını beklerken, kendilerinin de kıllarına mıllarına dikkat etmeleri çok hoş bişiy, dertlenilesi değil sevinilesi bir durum bana kalırsa:KK51:Kolayina cımbız geliyorsa cımbızla alsın, nolcak yani.

benim eşim haftada 1 alıyor ama öyle saatlerce değil tabi.yanağın üstündeki tüyleri alıyor toplasan 10 tüy vardır.bende demiştim ağda yatır berbere diye ama ağda yapınca belli oluyor diyor.hergün hergün alması gıcık bişey ama halinden memnun değil demekki ses etme kıllı kıllı dolaşsa bu sen beğenmeyeceksin :)

Bence yuzunde istenmeyen killarla dolanmasi daha cok mideni bulandirirdi erkegin bakimli olmasi guzel bir sey.. Sen gormek istemiyosan bakma cimbiz kullanirken

Kızzzz seninki yine iyi benimki bana aldıttırıyor bende bıkdım onun kıllarını temizlemekden kızıncada trip yapıyor birde bari ben senin burun kulak kıllarını temizliyorum sende benim kaşları al diyorum :63:leeeeeennnn artislenme hemen diye fırça atıyor beyimiz :KK14:bırak alsın en azından kendi yapıyor senden beterleri var unutma örnek beno_O

ay o konuda ben rahatım .. eşimin kendsini hergün deterjanla temizler lavabosu'nu..

valla çok şanslısınız, bir de temizlemediğini düşünün lavaboyu. abimle babamdan yıllarca ne çektim ben bilirim ıyy :KK14:

bence eşinizde biraz takıntı olmuş. cımbızla alınca da kıllar incelmez aksine kalınlaşır. bence bunu aynen deyin eşinize. bi de yukarda da yazıldığı gibi bir yüz epilatörü hediye edin.

Bence esinin sorunu sadece bakim degil. Bu onda aliskanlik olmus. Hergun kil niye ciksin yoksa.
Ben de gencken bacaklarimdaki batiklari ayiklardim saatlerce.
Yani icimden geliyordu, amac batiklari temizlemek degildi sanki :KK53:

evet o takıntı bende de var. sadece bakım değil amaç :rolleyes:

ayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?
---aman bırak alsın nolucak mı dersiniz ?
--- yoksa tepki verirmiydiniz ?
Ayy kesinlikle tepki verirdm canım yaaa ııyy o ne öle cımbız falan

Düşünüyorum gözümün önüne getiriyorum da hic erkeksi degil ya şöför nebahatin ziddi sendromu.

ay bu ne yaa, midemi bulandırdı konu.

lavabo icindeki kıllar, cımbız kullanan erkekler, karısına aldıranlar ffln:63:

Benim esimde aliyor ama hergun degil 5 dakika surer bzende bana aldirir. Epilasyona gidicek ama suan oturdgumuz yer kucuk olanak pek yok o yuzden alsin ne varrki bunda

ayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?
---aman bırak alsın nolucak mı dersiniz ?
--- yoksa tepki verirmiydiniz ?
Benim eşimde hafta 3 kere elmacık kemiklerindeki kılları bana aldırır. :KK48: onlar bizim gibi değil nasıl hızlı uzadıklarına dair en ufak bilgim yok :KK48:

X