- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 34
ayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?
---aman bırak alsın nolucak mı dersiniz ?
--- yoksa tepki verirmiydiniz ?
hamileyim zaten.. neyseki hamileliğimin yarısından beri ağda yapmıyorum .. kıllar yok oldu çıkmıyor. inş. hep böyle kalır.. kaşlarımında zaten çok kıl çıkan bi kaş yapım yok . almasam kötü durmuyor. .kendi kılına dayanamaya bi adam senin en ufak bi tüyünden migdesi bulanr demekki isin var canı ya demek yarın öbür gün hamile olsan yardım et desene yapmıcak
eee ii bariiihamileyim zaten.. neyseki hamileliğimin yarısından beri ağda yapmıyorum .. kıllar yok oldu çıkmıyor. inş. hep böyle kalır.. kaşlarımında zaten çok kıl çıkan bi kaş yapım yok . almasam kötü durmuyor. .
ya kulak killarina ne demeliaman bırak alsın ne olacak derim
kıllı ve bakımsız gezmesinden iyidir.bazı adamlar görüyorum burnunun içi kıl yumağı olmuş mesela
ayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?
Aman birak alsın derim,temiz temiz bakımlı bakımlı dolaşsın işte,cımbızdan kuma gibi bahsetmişsin :)ayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?