eşimin elinden cımbız düşmüyor.

Kıldan tüyden meseleleri kendinize dert ediyosunuz maşallah. . Keşke sizin gibi bunları düşünecek kafa kalsaydı bende de yakında bebişin geliyo ondan vakit bulamazsın görmezsin bile dert etme boşver. Çok çok rahatsız olursan sen alıver 5dkda ağdayla. En azından ayda bir periyodu olur

Eşimi epilasyona götürürdüm. Elmacık kemiği, ense vs alan yerler var. Eşle birlikte girince sorun olmuyor.

Sanki ben acmisim konuyu gibi hissetim:))

Benimde esim oyle , artik kendi haline biraktim ..

benim sevgilim de boyle
onun gittigi kadar ben gitmiyorum sire
cikanlari da cimbizla aliyor
takinti yani napayim oyle kabul ettim
kotu bisi degil sonucta

bırak alsın, nolucak..sen de takma o kadar.. bizde yapıoruz oraya buraya ağda ..saatlerce .. salla takılma buna

kendi kılına dayanamaya bi adam senin en ufak bi tüyünden migdesi bulanr demekki isin var canı ya demek yarın öbür gün hamile olsan yardım et desene yapmıcak

kendi kılına dayanamaya bi adam senin en ufak bi tüyünden migdesi bulanr demekki isin var canı ya demek yarın öbür gün hamile olsan yardım et desene yapmıcak
hamileyim zaten.. neyseki hamileliğimin yarısından beri ağda yapmıyorum .. kıllar yok oldu çıkmıyor. inş. hep böyle kalır.. kaşlarımında zaten çok kıl çıkan bi kaş yapım yok . almasam kötü durmuyor. .

tüm yorumları okuyamadım
ama belki bu, eşiniz için bir deşarj yoludur
herkesin kendini deşarj etme şekli farklı
mesela benim eşim arabasını temizleyerek deşarj oluyor, çok eminim bunun onu rahatlattığına
belki eşinizi de günde harcadığı bu 1 saat rahatlatıyordur...

kocana söyle lazere gitsin köküden kurtulsun bu sorunun

ayyy benim eşimdede takinti oldu saatlerce kayboluyor gidip bakiyorum bir elinde cimbiz bir elinde syna umrumda mi dunya der gibi kil aliyor. yeter diyorum alamadim diyor.hergun her firsat buldugunda böyle.5 yildir ben vazgeciremedim uzgunum sizin eşinizde vazgecmez.ben biraktim artik söylenmeyi nasil istiyorsa yapsin.bosver sende stres yapma ugraşsin.

Bu da dert edilecek mesele değil insanlar neler yaşıyor. ...Kendi haline bırakın boşverin...1 saati ayırsın kendine. ..Siz de kendinize 1 saat ayırın görmezden gelin. .

Aman birak alsın derim,temiz temiz bakımlı bakımlı dolaşsın işte,cımbızdan kuma gibi bahsetmişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…