O zaman ona bir yüz epilatörü hediye et cicim. Cımbızla zor olur.ayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?
---aman bırak alsın nolucak mı dersiniz ?
--- yoksa tepki verirmiydiniz ?
ay o konuda ben rahatım .. eşimin kendsini hergün deterjanla temizler lavabosu'nu..Benim eşimde sakallarını makinayla değil makasla kesiyor!!!!!Makina çok kesiyormuş makas daha şekil yapıyormuş heryer kıl oluyor evde bende böyle yapıyorum
canım sanırım bu 3. yazışım .. ağda yaptım ama ağdaya kıl gelmedi. yani ağda yapacak kadar kılı uzatmıyor.:)) komikde olsa sinir bozucu olabilir gerçekten tamam bakımlı olması güzel ama sürekli sürekli saatlerini ayırıyorsa sıkıntı yani insan kıl olur yani bencede arkadaşların dediği mantıklı ağdaya falan ikna et birlikte ağdada yapabiliriz falan de ona bakim ne diyo :))
Benim eşimde temizler ama o temizleyene kadar ben dayanamıyorum 1 saat makasla uğraşılır mı yahuay o konuda ben rahatım .. eşimin kendsini hergün deterjanla temizler lavabosu'nu..
şu yüz alma epilatörü kaldı benim aklımda .. . sanada kolay gelsin ne diyim zor valla.Benim eşimde temizler ama o temizleyene kadar ben dayanamıyorum 1 saat makasla uğraşılır mı yahu
canım sanırım bu 3. yazışım .. ağda yaptım ama ağdaya kıl gelmedi. yani ağda yapacak kadar kılı uzatmıyor.
yok canım artık o da işe yaramıyor saklıyacağımı bildiği için 2 -3 tane zulaya saklamış ..Bırak alsın sevmiyo demek ki yazık cımbızını saklama
ayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?
ayy hergün hergün benim içim şişti yemin ediyorum abi insan hiç mi sıkılmaz ya ? ben ayda bi kaşlarımı kendim bile almadığım halde üşenirim kuaföre gitmeye. bu nasıl bir sabır ? eşim elmacık kemiklerindeki ,, boynundaki kılları cımbızla alır . benim anlamadığım hergün saatlerini buna ayırdığı halde (kökten alıyor sonuçta) bu kıllar hemen mi uzuyor? eşimin temiz olması iyi birşey ama ona hergün en az 1 saatini ayırması zoruma gidiyor. daha doğrusu saçma .. bu nereye kadar gidecek ? cımbızını yok ettim . gitti ertesi gün hemen yeni bir cımbız aldı. . lazerde yaptırmıyor. . onu aynanın karşısında elinde cımbızla görünce tuhaf oluyorum .. abartmıyorum ya bildiğiniz haftanın HERGÜNÜ .. siz olsanız napardınız ?