eşimin elinden cımbız düşmüyor.

O zaman ona bir yüz epilatörü hediye et cicim. Cımbızla zor olur.
Ben de elimde cımbız eşimin peşinden koşturuyorum, ben kesiyorum onları diye kaçıyor oda.

Tatlm o takintidir kendimden biliyorum bende esimin yanaklarındaki ve boynundaki killara taktim nerdeyse hergunn adami illallah ettiriyorum çok huylaniyorum ve hergun tras olmassi icin zorluyorum

Benim eşimde sakallarını makinayla değil makasla kesiyor!!!!!Makina çok kesiyormuş makas daha şekil yapıyormuş heryer kıl oluyor evde bende böyle yapıyorum

Benim eşimde sakallarını makinayla değil makasla kesiyor!!!!!Makina çok kesiyormuş makas daha şekil yapıyormuş heryer kıl oluyor evde bende böyle yapıyorum
ay o konuda ben rahatım .. eşimin kendsini hergün deterjanla temizler lavabosu'nu..

:)) komikde olsa sinir bozucu olabilir gerçekten tamam bakımlı olması güzel ama sürekli sürekli saatlerini ayırıyorsa sıkıntı yani insan kıl olur yani bencede arkadaşların dediği mantıklı ağdaya falan ikna et birlikte ağdada yapabiliriz falan de ona bakim ne diyo :))

canım sanırım bu 3. yazışım .. ağda yaptım ama ağdaya kıl gelmedi. yani ağda yapacak kadar kılı uzatmıyor.

niye tepki vereyim yaw, aman bırak alsın nolucak derim eline geliyor rahatsız oluyor demekki adam

Bence esinin sorunu sadece bakim degil. Bu onda aliskanlik olmus. Hergun kil niye ciksin yoksa.
Ben de gencken bacaklarimdaki batiklari ayiklardim saatlerce.
Yani icimden geliyordu, amac batiklari temizlemek degildi sanki

Lazere mutlaka ikna ederdim bir saat cımbızla bir erkek, eşimde alır yanaklarındakini ama haftada bir, o da lazer yaptırsam keşke diyor:)

gözümde birden elinde cımbızlı aynalı bir erkek canlandı ama yok arkadaş kalsın
Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…