eşimin elinden cımbız düşmüyor.

birgün sinirlendim gel dedim ağda yapıcam.. yatırdım kafasını dizime ağdayı yapıştırdım 1 tane bile kıl gelmedi .. o kadar kısa ki. sonra diyorki sen beceremiyorsun ağdayla olmuyor. cımbızla o kılı alıcam diyede etini sıkıştırıyor.. sivilce atıyor .. çok sinirleniyorum .

ağda çok fena yapıyor ya sakin zaten tadını bildiği için yaptırmıyordur

ben eşime bir makine aldım haftada bir iki yanağını kulağını içini o ufak cihazla alır.
o cihazdan alın hemen pır pır iki dakikada hallediyor
hatta a101 de 4 liraya mı ne düşmüş ben sinbonun 3 sene önce 20 liraya almıştım.
hem siz hem o rahat eder bence

ağda çok fena yapıyor ya sakin zaten tadını bildiği için yaptırmıyordur

ben eşime bir makine aldım haftada bir iki yanağını kulağını içini o ufak cihazla alır.
o cihazdan alın hemen pır pır iki dakikada hallediyor
hatta a101 de 4 liraya mı ne düşmüş ben sinbonun 3 sene önce 20 liraya almıştım.
hem siz hem o rahat eder bence
canım makinasıda var zaten makinayla aldıktan sonra cila yapıyor cımbızla.

canım makinasıda var zaten makinayla aldıktan sonra cila yapıyor cımbızla.
yapsın ne güzel işte
benimkide pis değilde bakımsızdı haftada bir sakal trası bile olmayı istemzdi. bende pırıl pırıl severim.
şimdi gün aşırı traş olmalar makinayla kıl tüy ayarlamalar.

neden diye işkillendim ama işinden dolayı eskiden çok nadir takım elbise giyerdi şimdi her gün bir gömlek bir takım elbise traslar kokular çünkü işi bunu gerektiriyor bende ses etmedim.

işinden dolayı kendıne bakması lazım olabılrı çokta üstüne düşmeyin ya üstüne düşerseniz dahada takıntı yapar.
hamilesiniz sanirim sizde uğraş arıyorsunz

Lazer kabul etmiyorsa igneli epilasyon onu da kabul etmiyorsa sir agda yaptirsin cimbizla cektikce cogalir ve cukur cukur iz kalir.
ille cimbiza devamsa takmam ben de cok ugrasirim da kendimle :cool:

hay allah daha neler duyacağız bu erkekler hakkında :))))))))))))))))))))))))))))))))))) yakında törpüde yapmaya başlarlar :)

bırak arkadaşım alsın. orda burda sürtüp ne yapıyor bilmiyorum ne yapıcam diye konu açacağına konun bu olsun :) gözünün önünde işte. hem temizlik imandan gelirmiş. bakımlı olması güzeldir...

Ben olsam lazere ikna ederdim.
Sonucta bi bayan icin bile kil tuy eziyet.
Esin bakimina onem veriyor, bence iyi bisey.

Bir elinde cımbız bir elinde ayna umurunda mı ki bu dünya diyesim geldi kusura bakmayın nolur :)
Haklısınız...
1 saat kendi kişisel bakımına harcarken size de aynı özende davranıyor mu merak ettim?

Bir elinde cımbız bir elinde ayna umurunda mı ki bu dünya diyesim geldi kusura bakmayın nolur :)
Haklısınız...
1 saat kendi kişisel bakımına harcarken size de aynı özende davranıyor mu merak ettim?
benlede ilgileniyor. cımbızlanırken yüzünde sivilce atıyor kıl çıkmadan aldığı için etini araya kaptırıyor. mahvediyor genç yaşta yüzü delikli oldu. .

Cımbız iyice kalınlaştırır zaten erkek kalındır da, valla benim eşim yapsa muhtemelen ben de rahatsız olurdum. Madem bu kadar takmış kafasına erkek kuaförleri de yapıyor gitsin orada sir ağda yaptırsın. Hem azalır, hem incelir hem de senin sinirlerin bozulmaz.

Cımbız iyice kalınlaştırır zaten erkek kalındır da, valla benim eşim yapsa muhtemelen ben de rahatsız olurdum. Madem bu kadar takmış kafasına erkek kuaförleri de yapıyor gitsin orada sir ağda yaptırsın. Hem azalır, hem incelir hem de senin sinirlerin bozulmaz.
ağda yaptıracak kadar uzamasını beklemiyor.

cok bos vakti var herhalde
o kadar killar cimbizla alinirmiymis hic
iyi bir tras makinasi almak lazim
illa bir gün eline gecer heleki vakti olmayinca ..
bakarsin aliskanlik da yapar

cok bos vakti var herhalde
o kadar killar cimbizla alinirmiymis hic
iyi bir tras makinasi almak lazim
illa bir gün eline gecer heleki vakti olmayinca ..
bakarsin aliskanlik da yapar
mesaiye kaldığında gece tuvalete diye kalkıp o 10 dkda ne kadr aldım kar der girişir almaya..

X