- 1 Aralık 2014
- 1.210
- 707
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım makinasıda var zaten makinayla aldıktan sonra cila yapıyor cımbızla.ağda çok fena yapıyor ya sakin zaten tadını bildiği için yaptırmıyordur
ben eşime bir makine aldım haftada bir iki yanağını kulağını içini o ufak cihazla alır.
o cihazdan alın hemen pır pır iki dakikada hallediyor
hatta a101 de 4 liraya mı ne düşmüş ben sinbonun 3 sene önce 20 liraya almıştım.
hem siz hem o rahat eder bence
nüket durunun değil mi o yanedense aklıma Bülent Ersoyun bir elimde ayna bir elimde cımbız umurumdamı ki bu dünya şarkısı geldi
yapsın ne güzel iştecanım makinasıda var zaten makinayla aldıktan sonra cila yapıyor cımbızla.
aynen ya ne bir saati saatlerce bazen hiç ama hiç konuşmuyor ben konusuncada çok konuşuyorsun diyorelinde telefonla bi saat durmasındansa cımbızı tercih ederdim adam en azından kişisel temizliğine dikkat ediyor.
benlede ilgileniyor. cımbızlanırken yüzünde sivilce atıyor kıl çıkmadan aldığı için etini araya kaptırıyor. mahvediyor genç yaşta yüzü delikli oldu. .Bir elinde cımbız bir elinde ayna umurunda mı ki bu dünya diyesim geldi kusura bakmayın nolur :)
Haklısınız...
1 saat kendi kişisel bakımına harcarken size de aynı özende davranıyor mu merak ettim?
ağda yaptıracak kadar uzamasını beklemiyor.Cımbız iyice kalınlaştırır zaten erkek kalındır da, valla benim eşim yapsa muhtemelen ben de rahatsız olurdum. Madem bu kadar takmış kafasına erkek kuaförleri de yapıyor gitsin orada sir ağda yaptırsın. Hem azalır, hem incelir hem de senin sinirlerin bozulmaz.
mesaiye kaldığında gece tuvalete diye kalkıp o 10 dkda ne kadr aldım kar der girişir almaya..cok bos vakti var herhalde
o kadar killar cimbizla alinirmiymis hic
iyi bir tras makinasi almak lazim
illa bir gün eline gecer heleki vakti olmayinca ..
bakarsin aliskanlik da yapar