eşimin doğumgünü

buttercupp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
642
342
ya bu ilk konum yanlış yere açmışsam yöneticiler değiştirebilirse sevinirim.
dert değil benimki aslında keyifli bi konu birazda belki ama fikirlerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
ya eşimin haftaya bugün doğumgünü 1 aydır düşünüyorum. bu aralar biraz maddi sıkıntımız var aslında orjinal bişey bulabilsem parasınıda görmeyecek artık gözüm ama hiç bişey bulamadım.
haftasonu küçük bi kaçamak yapalım gibi düşündüm ailesi burda(normalde başka şehirdeler) aile büyüklerimizden biri rahatsız çünkü artı biraz pahalı yaz dönemi olduğu için,
güneş gözlüğü ihtiyacı var gidip gizlice dereceli gözlük alayım desem kolay kolay beğenmiyor güneş gözlüğü konusunda seçici olduğu için şuandada ihtiyacı var,
evde yemek olayını daha önce yaptım parfümü saati bunları daha öncede aldım,
işten erken gidip evde balon malon düşünsem işten ne die izin alcam zaten gelip kendi alıo beni bi saniyemiz ayrı geçmiyorki gizlice bişeylere bakim desem işede beraber gidip gelioruz işim çarşıya çok uzak öğlen falan yada 1 saat izin alıp bakim desem yapamıyorum.
tasarım pasta yaptırsam o görmeden nasıl alabilirim bi fikrim yok kızlarr

son bi not evde el emeği bişeylerde yapamıyorum

KK'da bi yerde okumustum birisi kücük kagitlara ask sözleri yazip evin icine yapistirmis heryerine.
Bugün nisanlimin dogum günüydü koskoca pankart actim dogum günün kutlu olsun diye birde her yere o kagitlardan sakladim ... hepsini bulursan hediyeni vericem dedim ... deli gibi aradi
Bence cok güzel bir fikir

hediye ne aldın peki canım ? bide pankartı nerde açtın ?
ya arada bende ona yaparım böyle sürprizler iki kağıdı saklayacam die canım çıkıo peşimden ayrılmıoki yakalancam die elim ayağıma dolaşır

Fotoğraflı pasta, tasarım pasta vs yaptırıp evinize sipariş edebilirsiniz. En fazla bir telefona ve bir maile bakar.

hahaha kiyamamm :)) benimkini evden atmislar bir kac gü yanimda kaliyor bide isten izinli... bende ise gitmeden önce tam yatagin önüne astim hani uyaninca görsün diye vallah asana kadar uyancak diye ödüm koptuuu ... hatta o kücük kagitlari saklarken korkudan bir yere 4 tane kagit birakmisim

Hediye olarak Ayakkabi aldim ona bide Sandalye ve yemek masasi aldim ... yeni evine tasinicak haftaya lazim olur diye haha :)))

beraber gezdiğinizde hoşuna giden bişeyler yokmu yani şu güzelmiş filan dediği dikkatini cektiği?

ya aslında spor ayakkabı alalımmı diip duruodu spor ayakkabısımı alsam akşam laf açıp tam spormu günlük spormu onu bi öğreniim

hediyeyi aldım hadi cumartesi erkenden kutlayım asıl o sürpriz olur desem benim bakım makım işlerim var 3 4 sata sürecek oda o sırada arkadaşıyla buluşacak asılnda benim işim bitmedi sen annemgilin yanına git ben oraya gelirim diip eve gidip balon not işinemi girişsem ? bu kezde ya annesigil hastaneden çıkıp biz evdeyizdir die düşünp ararlarsa size gelioz gibisinden

ya aslında spor ayakkabı alalımmı diip duruodu spor ayakkabısımı alsam akşam laf açıp tam spormu günlük spormu onu bi öğreniim
evet bu olabilir,küçük kağıtlara not yazma fikride güzel bence eşinizi bakkala markete gönderin kağıtları yerleştirin

bakım işlerini hafta içi işten sonra yapsanız olmaz mı

Hediye çeki beni çok mutlu ederdi.
Ne istediğimi ben seçerdim.
Benim adıma alınmış kararlar, ben düşünülmüş olduğum için beni mutlu ediyor ama fiziki eşya anlamında o kadar etmiyor.

En güzeli, hediye çeki.
Elektronik mağazasından alınmış olabilir. Erkekler daha düşkün böyle şeylere sanırım.

doğru söylüosun canımda bizimki seviyor onun adına bi çorap almam bile ne bilim internetten t-shirt pijama vs bişeyler almamı yani ayakkabı kısmı riskli ama ya değiştirir yada belki onunla beraber gider alırım oda olabilir dimi ?

ahahaha çok düşüncelisin canım güzel iş çıkarmışın :)

Böyle konulara takılmayın bence canım ya, yeni evli misin bilmiyorum ama ihtiyacı var mı zevkleri neler az çok bilirsin diye düşünüyorum.Bence seveceği bir şeyi alıp verebilirsin,zamanın kısıtlıysa bir kaç hafta önce de alabilirsin.Bazen beraber vakit geçirmek,baş başa kalmak bile yeterli illa hediye şart mı. Temmuzun 5i benim 9u da eşimin doğum günü,tatile gideceğimiz için beraberce gittik birbirimize bir şeyler aldık,çok da güzel oldu. Spor ayakkabı fikri bence süper, yazdığına göre. Not kağıdından,balonlardan hoşlandıklarını hiç sanmıyorum; ben kendim de hoşlanmam. Ama bana kendi yazdığı şiirler,bakışı,davranışları en paha biçilemez şeydir mesela. Doğum günlerinde tutuşmak yersiz yani.

bakım işlerini hafta içi işten sonra yapsanız olmaz mı
ya ramazan dan dolayı hiçbirini yapamadım geçen ay gidemedim falan birikti h.içinede yaydıklarım oldu ama bazıları erken kapatıo yada yetişmez dio o sebebten hepsini cumartesine attım en azından birini öne alimda rahatlayım ogün biraz doğru diosun

evet yeni evliyiz canım 1 yıl oldu, balonlardan hoşlanacğını bende pek sanmıyorum ama biraz çocuk ruhludur canım alışveriş listeme bile notlar yazar iş yerime götüreceğim yemeğime çantama notlar bırakır sever öyle ufak şeyleri :)
böyle konulara takılma yada tutuşma değil kendi benim doğumgünümde hediye alamadı çok şık bi yerde yemek yedik bende oda takılmayız böyle şeylere ben ona ayarlayamadım bişeyler desem sarılsam onun için en güzel hediyedir ; fakat ben biraz onun için özel bişeyler yapmak istedim bu senemiz babasını kaybettiği için biraz buruk geçiyor sürekli keyiflenmek için bişeyler yapmaya çalışıyorum özel olsun istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…