- 30 Ağustos 2014
- 181
- 63
- 38
- 37
eşimin doğum gününe çok az kaldı. eşimi sevdiğim için şahane bir doğum günü istiyorum ama öncekiler hiç şahane olmadı.. 5-6 cesıt kurabıye pasta sarma yaptım evi süsledim. ve kayınvalıdeyı dofum gunune cagırdım bırde esımın dayısını dayısı ve hanımı yaş olarak bıze yakın. neyse bunlar geldi. ben masaya servıs tabakları koydum. cesıt çok oldugu ıcın herkes ıstedıgını alsın dedım açık bufe gıbı yaptım. eşimin aılesı ıceceklerı koydugum halde yıyecek almadı. buyrun alın dedım sehpanın onunde oturuyor kımse kalkmıyor. sonra mecbur ben hepsının onune koydum.aksama kadar hızmet ettm. bu arada yıyeceklerı kola ıle ıcecekyık sonra cay verecektım maksat genelde dogum gununde soguk ıcecek ıcılır esımın yengesıne ne ıcersın kola,lımonata,gazoz? dedım oda şımarık edayla kızım senın cayın yokmu? dedi.sonra ne annesı ve dayısı hedıye getırmedı (çok zengınler) yanı maddı sorun felan yok. ben bırtek hedıye aldım cok kötü geçti. eşim adıma. şimdi yine dogum gunu yaklaşıyor. ve eşim. istemıyorum cagırma dıyor. dışarda yıyelım dıyor. bende evde olanlara heveslenıyorum.ama onun aılesıyle uyusmuyoruz. ne yapmam lazım?