• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin doğum günü ve ailesi hakkında

miray2626

deniyordum seni, sen seversin bunu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
181
63
38
37
eşimin doğum gününe çok az kaldı. eşimi sevdiğim için şahane bir doğum günü istiyorum ama öncekiler hiç şahane olmadı.. 5-6 cesıt kurabıye pasta sarma yaptım evi süsledim. ve kayınvalıdeyı dofum gunune cagırdım bırde esımın dayısını dayısı ve hanımı yaş olarak bıze yakın. neyse bunlar geldi. ben masaya servıs tabakları koydum. cesıt çok oldugu ıcın herkes ıstedıgını alsın dedım açık bufe gıbı yaptım. eşimin aılesı ıceceklerı koydugum halde yıyecek almadı. buyrun alın dedım sehpanın onunde oturuyor kımse kalkmıyor. sonra mecbur ben hepsının onune koydum.aksama kadar hızmet ettm. bu arada yıyeceklerı kola ıle ıcecekyık sonra cay verecektım maksat genelde dogum gununde soguk ıcecek ıcılır esımın yengesıne ne ıcersın kola,lımonata,gazoz? dedım oda şımarık edayla kızım senın cayın yokmu? dedi.sonra ne annesı ve dayısı hedıye getırmedı (çok zengınler) yanı maddı sorun felan yok. ben bırtek hedıye aldım cok kötü geçti. eşim adıma. şimdi yine dogum gunu yaklaşıyor. ve eşim. istemıyorum cagırma dıyor. dışarda yıyelım dıyor. bende evde olanlara heveslenıyorum.ama onun aılesıyle uyusmuyoruz. ne yapmam lazım?

eşimin doğum gününe çok az kaldı. eşimi sevdiğim için şahane bir doğum günü istiyorum ama öncekiler hiç şahane olmadı.. 5-6 cesıt kurabıye pasta sarma yaptım evi süsledim. ve kayınvalıdeyı dofum gunune cagırdım bırde esımın dayısını dayısı ve hanımı yaş olarak bıze yakın. neyse bunlar geldi. ben masaya servıs tabakları koydum. cesıt çok oldugu ıcın herkes ıstedıgını alsın dedım açık bufe gıbı yaptım. eşimin aılesı ıceceklerı koydugum halde yıyecek almadı. buyrun alın dedım sehpanın onunde oturuyor kımse kalkmıyor. sonra mecbur ben hepsının onune koydum.aksama kadar hızmet ettm. bu arada yıyeceklerı kola ıle ıcecekyık sonra cay verecektım maksat genelde dogum gununde soguk ıcecek ıcılır esımın yengesıne ne ıcersın kola,lımonata,gazoz? dedım oda şımarık edayla kızım senın cayın yokmu? dedi.sonra ne annesı ve dayısı hedıye getırmedı (çok zengınler) yanı maddı sorun felan yok. ben bırtek hedıye aldım cok kötü geçti. eşim adıma. şimdi yine dogum gunu yaklaşıyor. ve eşim. istemıyorum cagırma dıyor. dışarda yıyelım dıyor. bende evde olanlara heveslenıyorum.ama onun aılesıyle uyusmuyoruz. ne yapmam lazım?
dışarda baş başa yiyin...zaten bir arada olunca kimse birşey yemiyormuş... bari çatala takıp ağızlarınada verseydiniz...yazık...baş başa karı koca kutlayın...

Esin istemiyormus zaten , Bencede cagirmayin .
Zaten gecen sene evde gecirmissiniz , Bu senede disarda gecirin , Güzel bir yenek yersiniz sonrasinda farkli bir yere gidersiniz muzikli felan.

Bizde gecen sene evdeydik ama bu sene evde kalmicaz.
Disarda kutlamayi dusunuyorum...

dışarda baş başa yiyin...zaten bir arada olunca kimse birşey yemiyormuş... bari çatala takıp ağızlarınada verseydiniz...yazık...baş başa karı koca kutlayın...
bende şok oldum kımse tabagına almıyor :S hatta yıne oyle ıstıyordum bu olaydan sonra yapmaya korkuyorum

Eski konunda kv evinde hizmet ettigin icin dert yaniyodun, simdi de kendi evinde.. Sen bu servis olayini niye bu kadar abartiyosun ki bir de profilde ev hanimi gozukuyosun? Az kisi cagirmissin bi cay demlenir niye mesrubatla gecistiriyosun? Bence de esin hakli kimseyi cagirma disarda yiyin

Benim esimin dogum gununu bile kutlamaz ailesi hakeza cocuklarimizinkini bile..
kendi aralarinda kendi dogum gunlerine acayip onem verirler kutlarlar ama soz konusu biz olduk mu ne arar ne sorarlar esimin kardesleri. sizde cagirmayin Allah askina bu kadar ince dusunceli olmayin.
ince dusunceli de olsan degerin bilinmez..
Esinizle birlikte yemege gidin, basbasa kutlayin..
Gerisini mi bosverin gitsin..

Ne guzel esiniz bas basa kutlayalim demis. Siz illa evde olmak istiyorsaniz muazzam bir sofra hazirlayin. O kiymet bilmeyen kalabaliga gosterdiginiz ozeni sadece ikinize gosterin. Sohbet edin, yemek yiyin, dans edin. Oh, ne guzel!

bende evdekı masa dolusu yıyecege ozenıyorum
Ayyy alemsiniz vallah, gidin restauranta donatin masayi, alin size masa dolusu yiyecek :KK72:
Siz kendiniz biseyler yapmak istiyorsunuz anladimda, böyle kötü gecirmege degermi, baska zaman yaparsiniz, birakin adam huzurlu bi dogumgünü gecirsin...:KK14:

d.günü eşinizin d.günü yani siz eve özeniyor olabilirsiniz eşinizin arzusunu yerine getirin.. he birde evde masa dolusu yemeklere özeniyorsanız boş vaktinizde varsa günlere katılın..

bende şok oldum kımse tabagına almıyor :S hatta yıne oyle ıstıyordum bu olaydan sonra yapmaya korkuyorum
kumanya hazırla ellerine ver... ister açıp yesinler ister götürüp evlerinde yesinler...
yapmaya korkuyormusun...yahu ne korkcan onlar korkar çağırırsan......ben onların yerinde olsam sen önceki doğum gününde böyle davrandıkları halde ders almayıp,tekrar doğum gününe çağırıyorsan...derimki acaba bizi zehirlemek için içine bir şeymi koydu diye korkarım yemem...

Özel bir günde elaleme hizmet etmek istiyorsan çağır ama ne gerek var milleti toplamaya çocuk doğum günü değil ya zaten önemseseler hediyelerini alır gelirlerdi. Ya baş başa evde kutlayın yada çıkın dışarda güzel bir yemek küçük bir pastayla baş başa kutlayın :KK14:

Bence baş başa kutlayın madem geçen sefer iyi geçmedi en iyisi yalnız kutlamak hem eşiniz de istemiyormuş başkasını..

eşiniz çocuk mu canım ailesini çağırmalar doğum günü kutlamalar masa hazırlamalar
norlamde 1 2 yaş cocuklarına böyle yaparlar
bir de hakikadet bi çayınız yok mu yani anlaşılan size hizmet zor gelmiş
herkesin tabağına siz ikram edeceksiniz tabii ev sizin...
bazı insanlar o şekilde görmemiş olabilirler
bence bunda abartılacak bişi yok

kendiniz baş başa kutlayın en temizi
çocuğunuz olunca yine buna benzer konu açarsınız bu sefer babaannesi çocuğuma böyle yaptı şöyle yaptı diye

Valla koca koca insanlarin dogum gununu kutlamak bana cok tuhaf geliyor. Ha kendi aranizda kutlarsiniz ama kaynana kayinpeder yenge bilmem ne falan bana komik geliyor. Biz sevmeyiz oyle şeyleri. Kendi cocugun ve esin olsa daha bi icten olur bence. Sirf hediye icin de millet dogum gunune cagrilmaz ki. Hem dogum günü de surpriz olarak kutlanirsa daha anlamlidir bence. .

Çağırma tabi ki madem eşinde mutsuz olmuş,başbaşa kutlayın çok daha iyi geçer.

Back
X