eşimin doğum günü için süpriz ve öneriler bekliyorum

ylz78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
119
1
68
Zonguldak
Arkadaşlar merhaba konuyu nereye açaçagımı bilemedim ama sizler yardımcı olursunuz bana biliyorum. Eşimin haziranda doğumgünü var evleneli 2 yıl olacak inşallah ilk doğumgünlerimizi sade bir şekilde yapmıştık .Busene bira özel olsun kalabalık vaya farklı olsun istiyorum ve pazartesiye dek geliyor 9 yıldır birlikteyiz hiç üzmemiştir beni ve nasip olurda işlemler yetişirsede bu sene kuzum asker(galiba kısa dnm) yani gitmeden bi süpriz olsun istiyorum.evde olursa nasıl bi organisazyon ve hazırlık yapmalıyım ne tür ikramlar hazırlamalıyım süslemeler falan nasıl olur yardım edin.bide iş yerinde öğle arasında ordakilerle süpriz yapabiliriz diye düşündüm ama sabahtan çiçek veya ismi yazılı kutuda çikolata göndersem nasıl olur.ve çikolata için bildiginiz bi site varsa mesaj atın lütfen.ve gönderidiğim hediyelere nasıl bi yazı yazmalıyım ki 9 yılı ona armagan edeyim onu çok seviyorum.hadi bana fikirler verin lütfen arkadaşlar... karışık yazdıysam da kusura bakmayın heycanlıyım ben ya.

slm. ben eşimin doğum gününde unutmuş gibi yaptım. taBi çok morali bozuktu. iyi oynadım ama bende :) neyse. işten eve geldik yemek yedik televizyon falan derken. saat baya geç olmuştu. oturma odasına gidip tüm hazırlıklarımı yapıyodum hiç ses çıkartmadan :) sehbanın üzerine hazırladım herşeyi. ruhu duymadı. çok yavaş ve telaşsızca yaptım. he diceksinki naptın ? doğrusu çalıştığım için sadece pasta kola ayarlayabilmiştim :))) herneyse. tam yatcağını anladığım sıralarda gittim yeni gecelik almıştım onu giydim süslendim ,salonun önünden geçtim ama hiç dönüpte bakmadım ona. arkamdan koşcağını biliyodum ki öyle de oldu :))) hızlıca mumları yaktım. tabi bizimki ben o haldeyken pasta umrunda olmadı sonra yenildi pasta :)))en son yatarken teşekkür etti. çok uğraşıp düşünmeden kendi halimde bunu yapmıştım. ve çok mutlu olmuştu. sonuç olarak düşünmen yetiyo biyerde. kolay gelsin sana :))

Back