merhaba eşimin cebinde üzerinde bunu yattığın yastığın altına koy yazılı kâğıt buldum içinde arapça biseyler yazıyor kendisine soramadım ne diye. kayinvalidem vermiş olabilir diye düşünüyorum onlarla görüşmüştük belki iyi biseydir biri bana biri esimedir. eşim bana vermeyi unutmuştur ama ya kötü biseyse dua degilde kötü niyetli yazılmış bişey ise nerden bilecegim sorabilecegim biri yok nasıl öğrenebilirim ne yazdığını yardımcı olur musunuz belki de Cevşen gibi içinde dua yazan bı kagittir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2021
- 4.766
- 18.196
- 158
Gidebilecek durumda olsam oraya giderim sizden medet ummam zatenBir camiye gidip hocaya sormak çok mu zor burda kendinize tercüman arıyorsunuz
- 11 Mayıs 2022
- 2.406
- 1
- 2.901
- 63
- 27 Haziran 2022
- 809
- 1.567
- 43
Besmele ile başlamıyorsa kötü niyetli olabilir. Rızk vs gibi olumlu şeyse besmeleyle başlarmerhaba eşimin cebinde üzerinde bunu yattığın yastığın altına koy yazılı kâğıt buldum içinde arapça biseyler yazıyor kendisine soramadım ne diye. kayinvalidem vermiş olabilir diye düşünüyorum onlarla görüşmüştük belki iyi biseydir biri bana biri esimedir. eşim bana vermeyi unutmuştur ama ya kötü biseyse dua degilde kötü niyetli yazılmış bişey ise nerden bilecegim sorabilecegim biri yok nasıl öğrenebilirim ne yazdığını yardımcı olur musunuz belki de Cevşen gibi içinde dua yazan bı kagittir
Yani o benimde aklıma geldi sonuçta bende bulabilirim yastığın altındaBen korkarım ya iyi mi kötü mü nereden bilicem dua edip yakardım herhalde ama yastık altına koy demiş siz hemen bulursunuz yani onuda düşünmüştür kötü bir şey olsa içinde
HaklısınızBesmele ile başlamıyorsa kötü niyetli olabilir. Rızk vs gibi olumlu şeyse besmeleyle başlar
merhaba eşimin cebinde üzerinde bunu yattığın yastığın altına koy yazılı kâğıt buldum içinde arapça biseyler yazıyor kendisine soramadım ne diye. kayinvalidem vermiş olabilir diye düşünüyorum onlarla görüşmüştük belki iyi biseydir biri bana biri esimedir. eşim bana vermeyi unutmuştur ama ya kötü biseyse dua degilde kötü niyetli yazılmış bişey ise nerden bilecegim sorabilecegim biri yok nasıl öğrenebilirim ne yazdığını yardımcı olur musunuz belki de Cevşen gibi içinde dua yazan bı kagittir Telefonunuza bu uygulamayı indirin, uygulamayı açıp arapça yazının fotoğrafını çekin. Çeviri seçeneğine tıklayın anlamını okuyacaksınız. Google ın güvenli bir uygulaması. Sonucu bize de haber verin
Google, uygulama legosunun fotoğrafını paylaştım görünmüyor mu?Uygulamayı anlayamadım ismi nedir
Su uygulamayi buldu Google adında başka çıkmadı dediğiniz gibi
Google, uygulama legosunun fotoğrafını paylaştım görünmüyor mu?
İsterseniz yazıyı bana özelden atabilirsinizSu uygulamayi buldu Google adında başka çıkmadı dediğiniz gibi