• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin çapkın arkadaşı

Esine çok güvenme gizliden takip et sürekli hala arkadaşını koruyor.sapıklığını görmemiş falan.sanki görse sana mı söylicek tepki vereceğini bilir.
Bu ihtmali bende düsündüm ama söyle bir avantazmz var pturdugumuz semtte bzi herkes tanir ve haberler kulagma erken ulaşir.. genelde burdan dsarı cıkmadklari içn rahatm ;)

Eveeeett konuyu herkes bi yerden almiş götürmüş
Bana katılan da olmus ..yadırgayanda.. farklı açıdan alıp polemik yaratanda..
Bu benm için önemli bir konu birçok kimse kocasının sapık ruhlu biriyle arkadaslık etmesini istemez

Herkesin buna çözüm yolu farklıdır
Gelelim konumuza öfkeyle kullanılan kelimeler ne kadar hoş olmasa da ifade ediliş şekli bu malesef
Veee normal olan hiçbir kadın çırılçıplak poz vermez
Evet abartsız cirilcplak
Tabi bunları normal algılayan insanların iyi niyetine diyeceğim yok..
istisnalar hariç herkes anlar

Eşimle bu konuyu konuştuk ve benm endiselerimi anlayşla karşıladı fakat şöyle bir gerçeği açıkladı..
Kimse dişardan gördüğümüz gibi değildir birçok erkek içinde sapık duygular barındırır..kimileri bunu açık yaşarken kimileride daha gizli tutar...
Bu adamin bu zamana kadar böyle muhabbetinin olmadgnı ve hiçbir sapıklığına şahit olmadgnı söledi.. tabi bu kadarı bni tam manasyla tatmin etmesede bi nebze de olsa rahatlattı diyeblirim...
Ya yangına körükle gitmek gibi olmasın ama her erkek içinde sapik duygular barindirir kımisi yansıtır kimisi içinde yaşar ne demek ya eşiniz icindemi yasayanlardamis yani

Eşimin her aksam buluşup 2-3 seneden beri samimi bir arkadası var
Aralıksız her akşam buluşurlar ve işten cıkar çıkmaz adam benden önce arar
Çok samimiler
Ben bu adama yeni facebooktan baktım
Sosyal hesabm olmadgi için daha önce tesebbüs etmedm böle bsye
Adamın arkadasları görünüyordu
Bir sürü o.... bayan arkadası var
Yollu oldukları fotograflarından verdkleri pozlardan belli
Bunları görünce basımdan kaynar sular döküldü
Adamla beraber resm yok ama kendi profllernde var
Bu tip kadınlarda baya var ve hepsi bu şehirden
Eşim bu adamı cok sever çokta samimiler
Bunları gördkten sonra eşime şöyle bi msj attm
BANA BAK O xxxxxx midir NEDİR HİÇ TEKİN ADAM DEĞİL ONUNLA MUHATAP OLMANI İSTEMİYORUM
FACEBOOKTAN HESABINI GÖRDÜM BİR SÜRÜ O..... ARKADASLARI VAR.ADAM ....... TEKİ HEMDE ÇOĞU bu şehirden...O.... HEPSİ.!!!KESİNLİKLE SAMİMİ OLMANI İSTEMİYORUM
SEN ARKADAS KONUSUNDA NERDE ABUK SUBUK İNSAN VARSA ONU BULUYORSUN
KİŞİ ARKADASINDAN MUTLAKA ETKİLENİR Bİ YERDEN HUYUNU KAPAR...
BU BENİM İÇİN ÇOK CİDDİ BİR KONU
BOŞANMAYA KADAR GİDER

böyle msj yazdım neler olucak bilmyorum msj mi okudu ama henüz cevap gelmedi
Elim ayagım titryo lütfen yalvarıyorum bana mantıklı fikirler verin nolur

Üzüm üzüme baka baka kararır. Biri iyi biri kötüyse iki insandan; ya kötü olan iyi olana benzer kendini düzeltir, yada iyi olan kötüyle beraber yoldan çıkar. Bu kadar samimi olup da birbirlerine benzememeleri imkansız. Adamın yaşantısı çapkınlığa yatkınsa, üzgünüm eşiniz de ya çoktan heves etmiştir yada heves etmek üzeredir. Mesajınız çok sert olmuş bu şekilde eşinize toslamayın, sakin bi şekilde konuşun her ne kadar sinirlenseniz bile. Yoksa daha da ters teper.

Bana kalırsa sen yinede açık açık yazma burda anlayan var anlamayan var zaten bu şekilde dile getirmekte doğru değil elbette. Mesele hemcinslerimiz değil her insanın iyisi var kötüsü var ahlak sahibi olan var olmayan var.. ben anlıyorum seni. Bazıları bunu kabul etmeyerek atomu parçaladığını sanıyor. İdrak meselesi.

evet çünkü atomu parçalamanın yolu insanları 2 resimle yargılamamaktan geçiyor. neden senin kafadaki ülkelerden insanlar bu kafalarda olmayan ülkelere kaçmaya çalışıyor bir düşün bakalım ;)

Canm bi insan parmagını emerek çıplak pozlar werirse onun O . . . . U olduğunu gerizekalı olan bile anlar
Yani bunu hemcinslere baglayıp polemik yaratmanın hiçbir anlamı yok demi
Bunu da burdan böyle düşünenler duysun yani

parmağını emerek çıplak poz veren kadına orospu demeye hakkın yok ki. bahsettiğin bambaşka bişey. herifler o kadar abazan ki bir yerini emmesine gerek yok normal resim de koysa eklemeye çalışabilir.

senin kendine güvenin yok hemcinsine hakaret ederek rahatlama peşindesin.

evet çünkü atomu parçalamanın yolu insanları 2 resimle yargılamamaktan geçiyor. neden senin kafadaki ülkelerden insanlar bu kafalarda olmayan ülkelere kaçmaya çalışıyor bir düşün bakalım :KK66:

Senin ve senin gibilerin yorumları üzerine düşünme gereği duymuyorum malesef :işsiz:

Eşimin her aksam buluşup 2-3 seneden beri samimi bir arkadası var
Aralıksız her akşam buluşurlar ve işten cıkar çıkmaz adam benden önce arar
Çok samimiler
Ben bu adama yeni facebooktan baktım
Sosyal hesabm olmadgi için daha önce tesebbüs etmedm böle bsye
Adamın arkadasları görünüyordu
Bir sürü o.... bayan arkadası var
Yollu oldukları fotograflarından verdkleri pozlardan belli
Bunları görünce basımdan kaynar sular döküldü
Adamla beraber resm yok ama kendi profllernde var
Bu tip kadınlarda baya var ve hepsi bu şehirden
Eşim bu adamı cok sever çokta samimiler
Bunları gördkten sonra eşime şöyle bi msj attm
BANA BAK O xxxxxx midir NEDİR HİÇ TEKİN ADAM DEĞİL ONUNLA MUHATAP OLMANI İSTEMİYORUM
FACEBOOKTAN HESABINI GÖRDÜM BİR SÜRÜ O..... ARKADASLARI VAR.ADAM ....... TEKİ HEMDE ÇOĞU bu şehirden...O.... HEPSİ.!!!KESİNLİKLE SAMİMİ OLMANI İSTEMİYORUM
SEN ARKADAS KONUSUNDA NERDE ABUK SUBUK İNSAN VARSA ONU BULUYORSUN
KİŞİ ARKADASINDAN MUTLAKA ETKİLENİR Bİ YERDEN HUYUNU KAPAR...
BU BENİM İÇİN ÇOK CİDDİ BİR KONU
BOŞANMAYA KADAR GİDER

böyle msj yazdım neler olucak bilmyorum msj mi okudu ama henüz cevap gelmedi
Elim ayagım titryo lütfen yalvarıyorum bana mantıklı fikirler verin nolur

Merhaba,
Eşinize olan sinirinizi buradaki bazı kk hanımlarından da çıkardığınızı görmekteyim. Elim ayağım titriyor fikir verin demişsiniz, ama fikirlere karşı uslubunuz bile yanlış. Gerçi eşine bu tavrı takınan birinin, bizlere karşı saygılı olmasını beklemek zaten benim hatam olurdu. Sabretmek önemli belli ki eşinizin değer verdiği birisi. Bu sözleriniz sonucunda onunla olan dostluğu bırakacağını mı düşünüyorsunuz? ya o ya ben yapacak dönemi geçmiş olmalısınız. evlisiniz ve bu gibi çok olay olabilir hayatınızda. sinir ve öfke hiç bir şeyi çözmez. Aksine daha da fitili ateşler. Eve gelene kadar beklemenizi tavsiye ederdim, ama artık çok geç. O adamın hayatı ve bu sizi bağlamaz. Önemli olan eşinizin bu durumdan ne kadar etkilendiği? Etkileniyor mu? Var mı elinizde bu yönde bir kanıt? kaldı ki o adamın özel hayatını araştırmanız da bana saçma geldi. her şeyin bir uslubu var ve tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır der büyükler. sakin olmayı deneyin ve mümkünse bir kaç adım geri atın.

Back
X