Eşimin bugun doğum günü...Lütfen yardım..

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Arkadaşlardan ve editörlerden çok çok özür diliyorum...Acil olmasa bu konuyu buraya açmazdım,yasak olduğunuda biliyorum..En azından sabaha kadar burda dursa çok sevinirim..
Eşimin doğum günü,hediye olarak derimont almak istiyorum,istiyodu çünkü..
Ama evde ne gibi süpriz yapabilirim ?
Az bi vaktim var yardımcı olurmusunuz?

Yapabiliyorsan güzel kalpli bir pasta yap.
Şık bir masa hazırla mumlarla donat sofranı.
Loş bi ışık ve fonda hoş bir müzik.
Giyin süslen kuaföre falan git.
Sonrasını da yazmayayım artık

Görebileceği bir yere şimdiden bir not yaz.
Romantik bişeyler olsun.
Sabah kalktığında hoş bir sürpriz olur.
Sürprizlerle başlasın güne

Yapabiliyorsan güzel kalpli bir pasta yap.
Şık bir masa hazırla mumlarla donat sofranı.
Loş bi ışık ve fonda hoş bir müzik.
Giyin süslen kuaföre falan git.
Sonrasını da yazmayayım artık

Ah canım o pasta işinin hiç becerememkiiiii
bi müzik arka planda çaldırım o eve girerken dimi bak bu olur işte

ben bile yaptığıma göre siz hayli hayli yapabilirsiniz internette köstebek pasta tarifi var çok kolay, hazır kutuları var, herşeyi ayarlanmış, sadece yumurta vs koyuyorsunuz sonradan

Elinden geldiğince yaparsın pastanı,illa pasta ustalarının ki olması gerekmiyor.
Önemli olan uğraşman emek vermen,kötü bile görünebilir sorun etme.
Larissa nın dediğine katılıyorum köstebek pasta yapabilirsin,marketlerde hazır paketlerde satılıyor.
Sen içine bi iki bişey daha ekliyorsun oldu sana güzel bir pasta.
Mutluluğunuz daim olsun.

kuru gül yaprakları alıp (yapma canlı değil ) yatak odasına yatağın üzerine yapraklarla seni seviyorum yaz mumlarla da süsle kapıyı kapat yemek müzikten sonra çok güzel olabilir

bugün bnmde doğum günüm:)bence güzel bir masa hazırla şöle mumlar falan sevdiği yemekler ve cici bir pasta geçen sene eşim bana öyle yapmıştı içeri girince şok olmuştum çok hoşuma gitmişti eşinde mutlu olur diye düşünüyorum

Herkese tesekkurler arkadaslar yardimci oldunuz ssgolun.guzel biseylrr ayarladik artik.konumu kapatabilirsiniz daha fazla yer isgali yapmim :)

Gec kslmisim fikir vermek için ama ben eşime yaptigim sürprizi anlataim diğer arkadaşlara fikir olur ..
Öncelikle pasta kurabiye cart curt hazirladim.bütün ailemizi cgrdim hepsini salona kapattiim başbaşa bir kutlama olacagini saniodu Esim ole olmadi)koridorda salona kadar aralikli şekilde mumlari yktim kuru güller falan salondaki süslemeleri konfetilr herşey hazirdi evve geldi ve mum isignda gül kokularyla yürüdük salonu acmamla komfetiler patladi tam parti tadinda güzeldi tabi gecede başbaşa kutladk veeeeee
--mutlu son ---

Bence supriz yapma ya
Erkeklere degmez nasilsa

en güzel sürprizi yap tekrar aşık olsun sana önce güzel bir masa hazırla yemek olsun bi kaç çeşit sevdiği yemeği yapabilirsin ben bundan 1 ay önce sevgilime yapmıştım bir süpriz dur sana anlatayım :)

önce gittim 50-60 tane balon aldım arkadaşından ev anahtarını aldım evi o yokken güzelce hazırladım 2 tane kırmızı kalpli duvardan duvara süs var ondan aldım bi de çiçekli bişey aldım bunlarla duvarları süsledim ben balonların üstüne yazı yazdım aşkım bitanem seni seviyorum sevgilim falan gibi sonra balonları güzelce yerleştirdim yere koltuğa yatağa , ben yemek hazırlamadım ama kalp şeklinde meyveli bir pasta sipariş ettim kendim su böreği açtım bi kaç kaseye de karışık çerez ,cips, çikolata koydum güzel şık tabaklar bardaklar içecekler bende güzelce giyindim mavi bir elbise siyah topuklularımı giydim, masanın üzerine küçük mor ve krem rengi mumlar yaktım arkadanda hoş bir dans müziği anlayacağın eve gelince nutku tutuldu ve çok mutlu oldu hediye olarak da çok istediği bir gömlek almıştım iki sürpriz birarada oldukça güzel oldu

yaptığıma pişman mıyım hiç değilimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…