Eşimin bu hareketi normal mi?

Kocanızın günahını almak istemem belki iyi niyetlidir ama devir belli ve kuzenimin oturduğu apartmanda 19-20 yaşlarında biri de sürekli çocuklarla oynuyormuş, sonra çocuklardan birini taciz ettiği ortaya çıktı tutuklandı, önceden hep saf masum düşünürdüm de bunu duyduktan sonra böyle bişeyle karşılaşsam ben de normal karşılayamazdım.

Yoo çok iyi biliyor ailesinin neyden rahatsız olduğunu
O yüzden olur mu öyle şey onlar benim kardeşim gibi diyor
İyi niyetli biri olsa hormonlarına mı hastalığına mı artık neyden kaynaklanıyorsa ona söz geçirir de kızlarla görüşmez
Normal insan böyle bi ihtimalden bile utanç duyar çünkü
Bilemedim ya. Gerçi büyük ihtimal haklısınız. Sapkınlıklar aldı başını gitti. Israrla davranışı tekrarlamak da normal değil. Apaçık ailesinin rahatsız olduğunu biliyor

Açıkçası insan eşine güvenir, konduramaz ama ebeveynin rahatsızlığına rağmen devam etmesi acaba dedirttirdi bana. Ben de çocukları severim, kısa sohbetler ederim. Ama ailesi rahatsızsa uzatmam. Ailesini hiçe sayması insanı kuşkulandırıyor. Bilmiyorum normalde umursamam diyeceğim bir konı rahatsız etti beni.

''kadın bıraz pımpırıklı olmadık laf cıkaracak cınsden bırı ''sozunuz benı ınanılmaz itti oyle rahatsız edıcı bır dusuncenız var kı
kız cocugu annesı olarak fazlaca sakin bıle kalmıs bı kadın hakkındakı su sozunuzden ne anlam cıkarmak gerek ?

sankı esınız normal de kadın mı arıza cıkarıyor gıbı konusuyorsunuz

asıl anormal tuhaf davranan esınız

ozellıkle kız cocuklarına ılgısı var dıyorsunuz sızın kocanız... bız ne bılelım kalbındekı ıyılıgı kotulugu sızın bılemedıgınızı... demek kı kocanızdan emın degılsınız ,mahalledekı tum kız cocuklarıyla muhattap kocanız ıyı bu zamana kadar mahalleden kımsenın elınden bır kaza cıkmamıs

kımse kusura bakmasın ısteyen bakabılır cocuk ve olgun adam konusuna hassasım .
ustelık cocugun annesı rahatsız ve uyarılmıs bır adam buna hala devam edıyorsa baska ne dusunulur ?
Samimi arkadaşımızın kızı var benim oğlumdan iki yaş kadar ufak. Biz de eşimle hep kız çocuğu hayal ettik. Onun da kız hayali vardı. Kısmet olmadı oğlumuz var. Eşim o aile dostumuzun kızını da ayrı sever. Ama bu genelde hediye almak, kitap almak, sevdiği kekten götürmek, en en fazla yanına geldiyse oynarlarken saçını okşamaktır. Öyle şap şup öpüp sürekli kucağına alan biri değil. Dünyanın en rahat iki ailesi de olabiliriz aslında ama sevgiyle laubaliliği karıştırmıyoruz. Çocuğun sınırlarına saygı duyrak seviyoruz. Bence toplum olarak çocuk sevmeyi bilmiyoruz, laubalice seviyoruz. O çocuk diye istemeden dokunamazsın. Yada zorla öpemezsin. Ama gelde uzaktan akrabaya eşe dosta anlat onun da bir birey olduğunu

Kız cocuklarına ilgisi var kısmını acar mısınız🙄
2 oglu vardır kız cockk özlemi vardır baska,kücük kızlara ilgi baska ins ilkidir😓
Ayrıca uyarıldıgı halde yapması huylandırdı beni.
Acık acık konusulması lazım derdi neymis😓

Ben anormal diyemem bazı insanlar cocukları çok seviyor ama siz uyarmanıza ragmen ısrar etmesi saçma iyi niyetli bile olsa bu zamanda pedofili damgası beyin yaşi gercekten 10 galiba
Bibi benim eşim kız cocuklarini çok sever çocukları genel olarak çok sever ama kız çocukları özellikle 0-3 yaş arasi çok şirin gelir ...

Mahallede 10 yıldır oturuyoruz kimsenin rahatsız olduğunu hissetmedim bende rahatsız olmadım bakışlarından

Zaten rahatsız eden erkeklerin bakışları ve cocuklara yaklaşımı çok çok samimi oluyor..

Eşim mesela çok tatlı dese de kimsenin çocuğuna dokunmaz asla.

Kız olsun erkek olsun 0-15 yaş arasi ebeveynleri dışında çok çok samimi olunmasıni artık yadirgiyorum çünkü zaman bunu gerektiriyor ...

Eşini uyarmasina rağmen hala devam etmesi hem konu sahibine hem de cocugun annesine saygısızlık herşeyi gectim.

Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Vay öyle düsünmüs onlar benim kardesim vs. Tamam daha konusmam dedi o gün.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
Size sorum ben mi abartıyorum bu işde bi gariplik yok mu?
Bir kadının içgüdülerine güvenirim. %100 doğru diyemem ama güvenirim. Kadınlar anlar.

Bu kadar okudum madem, yazayım.
İyi niyet ile bakarsam;
Eşiniz nerede hangi ülkede yetişmiş? Hayatında hiç sosyalleşmemiş mi, insan ilişkileri yok mu, haber izlemek gazete okumak gibi alışkanlıkları yok mu? Yaptığı davranışların nasıl farkında olamaz?
Hayata bu kadar yabancı olması, yaşadığı kültürü tanımaması çok ilginç. Yaptığı şeyi normal zannediyor...
Ancak polyannacılık da oynamayayım, böyle insanlar binde 1 çıkar.

Daha realist bir açıdan bakacak olursak, eşiniz kaşınıyor. Falınızda levyeye benzer bir cisim gördüm. :sinirli: Kocanız sağlam bir dayak yeyince aklı başına gelecek. Ödül ve cezanın insan psikolojisindeki etkinliğini pas geçmemek lazım :))

Siz olayı tam olarak sopadan sonra çözebileceksiniz. Gerçekten saf insanlar hayatı böyle burnu sürte sürte öğrenirler, dillerinin yandığı olaylardan uzak dururlar. Ancak sapık kategorideki insanların akıllanmadığı, davranışlarına devam ettiği söyleniyor.
Yani durulursa gerçekten aşırı saf, izole yetişmiş bir adamdır. Akıllanmazsa... akıllandırırlar.

Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Vay öyle düsünmüs onlar benim kardesim vs. Tamam daha konusmam dedi o gün.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
Size sorum ben mi abartıyorum bu işde bi gariplik yok mu?
Hiç hoşuma gitmedi bu durum. Çocukları seviyor yakınlık gösteriyor olabilir ama ebeveyni rahatsız oluyor denildikten sonra bile bunu yapması bence iğrenç. Ayrıca muhabbet kısmı da bence normal değil ben de bazen sitedeki çocuklara abur cubur alır ikram edip yanlarından ayrılırım muhabbet etmem. Market dönüşü kendime bi şey aldıysam onlara da alır bırakır eve çıkarım. Çünkü çocukları seviyorum. Ama onları sevmem oturup şakalaşıp muhabbet etmemi gerektirmiyor. Neyse bence dikkatli olun.

X