Eşimin bu hareketi normal mi?

37 yas la 13 yas konusacak hiçbir konu olamaz. Bence de sonuna kadar haklisiniz gozlemleyin

Hala iftira diyor gerçekten bende o kelimeye takildim ne iftirasi ya herifin iyi niyetli olmadigi belli

Seninde basin yanar neden illa birsey yapsın birsey olsunda bosanirim diyorsun yahu bu bile basli başına kavga kıyamet boşanma sebebi benim icin

Aile size laf göndermiş rahatsizlar durumdan belli ama eşiniz hala devam ediyor. Çocuğun babası karşısına çıksa sen ne ayaksın diye,ki uyardiktan sonra bunun olması muhtemel. Eşiniz ne cevap verecek. Kavga çıksa eşinizi linç ederler hemde mimlenirsiniz hiç mi aklı yok çok garip geldi. İyi niyet olsa uyarıdan sonra yaklaşmazdi çocuklara kusura bakmayın.

Oğlum ki cukken servis şoförü öpmüş yanağından. Çok rahatsız olmuş geldi söyledi hemen. Aradım hostesi dedim böyle böyle ne alaka öpmesi. Adam yaşlıydı ama ben bilemem ki iyi niyet kötü niyet. Hostes dedi ki kızıydı zaten adamın babam çok sevdiği için öptü ama haklısınız tabii ki ben konusacagim. Ondan sonra birdaha olmadı hatta muhabbeti bile kesti neredeyse adam uyardık diye. Eğer devam etseydi bir kere daha olsaydı çok farklı yerlere giderdi olay.

Ondan sonra birdaha olmadı hatta muhabbeti bile kesti neredeyse adam uyardık diye. Eğer devam etseydi bir kere daha olsaydı çok farklı yerlere giderdi olay.
Gerçekten kötü niyeti olmayan insan zan altında kalmaktan bile utanç duyar çünkü
Başka yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemez

Konu sahibinin eşi kendini durduramıyor ama
Artık hangi isteğini durduramıyor orasını bilemiyorum
Aslında biliyorum da inşallah herkes hangi isteği olduğunu açıkça öğrenmek zorunda kalmaz

Benim eşim sitede ki küçük tatlı kızları çocukları bile sevmiyor yanlıs anlasılır diye. Çocuk hasretinden uzaktan gülümsüyor zavallım. Eşinizin bir olay yaşaması lazım ki kendini düzeltsin. Siizn uyarmanızla olacak gibi değil belli ki. Zor durum

Benim eşimde abilerimde kız çocuklarını çok sever ama uzaktan. Kendi çocukları hariç kimsenin çocuğunu kucaklarına dahi almazlar. Benim eşimde 37 yaşında ve 13 yaşında kız yeğenim var. Durduk yere yegenimle sohbet ettiğini görmedim değil ki komşunun kızlarıyla muhabbet etsin.

koca adam ne istiyor çocuklardan ya?
o ayyy kız çocuklarını çok seviyorum diyenlerin başının altından çıkıyor o pis şeyler. bir de anne rahatsız olmuş üstelik.
hiç gerek yok böyle şeylere.
bir de bunun için sizinle tartışması çok daha vahim, iğrenç bir durum.

iki çocuğunuz erkek mi ? veee kocanızın kardeşi yaşında değil o kızlar çocuğu yaşında. çocuğum yaşında demeliydi..

Eşin hiç iyi niyetli değil pis herif senin ne işin var küçücük kızlarla

Telefonunun internet geçmişine falan baktınız mı ?
Sosyal medya kullanıyosa onun geçmişine..
Bi takip edin inşallah öyle kötü bişey yoktur ve sadece gerçekten çocuk sevgisidir

Geçen cocugumu götürdüğümde parkta 40li yaslarda bi adamla 12 13 yaslarinda bi kız gördüm iskillendim kız adamin yanina gidip gidip bisey söylüyor adam da konusuyor vs derken kızı sacindan öptü beynimden asagi kaynar sular döküldü kız parka geri dönerken yanina gidip o adam kim canim taniyor musun dedim babaaaam dedi icim ferahladi. Söyleyeceklerim bu kadar.

Eşiniz art niyetli biri olmasa bile şimdi çevre o kadar kötü ki insanlar da ister istemez endişeleniyordur. Eşinizi uyarmakla en iyisini yapmışsınız. Bence de davranışlarına dikkat etsin.

Karakola kimliğiniz gizli bir şekilde durumu izah ederek şikayet edin belki aklı başına gelir

Yoo çok iyi biliyor ailesinin neyden rahatsız olduğunu
O yüzden olur mu öyle şey onlar benim kardeşim gibi diyor
İyi niyetli biri olsa hormonlarına mı hastalığına mı artık neyden kaynaklanıyorsa ona söz geçirir de kızlarla görüşmez
Normal insan böyle bi ihtimalden bile utanç duyar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…