Eşimin bu hareketi normal mi?

Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Vay öyle düsünmüs onlar benim kardesim vs. Tamam daha konusmam dedi o gün.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
Size sorum ben mi abartıyorum bu işde bi gariplik yok mu?
37 yas la 13 yas konusacak hiçbir konu olamaz. Bence de sonuna kadar haklisiniz gozlemleyin

Nerdeyse 40 yaşına gelmiş adam 13 yaşındaki çocukla ne işi olur hanım efendi. Anneleri rahasız olup uyarmış daha ne olsun 13 yaşındaki çocuk, eşinize ne gibi iftira atabilir. Eşinizi sıkı bir dille uyarın. Sıkıntı eşinizde.
Hala iftira diyor gerçekten bende o kelimeye takildim ne iftirasi ya herifin iyi niyetli olmadigi belli

Alinti yaoamadim evet cocuklarim erkek. Bu adamin zeka yasinda yada paikolojisinde bi sıkıntı var. Valla bası yansın benimde allahdan aradigim hemen bosanma davamı acarim yeminle. Ya kötü bisey yapmaz ama yaptigi salakca kocaman adam
Seninde basin yanar neden illa birsey yapsın birsey olsunda bosanirim diyorsun yahu bu bile basli başına kavga kıyamet boşanma sebebi benim icin

Aile size laf göndermiş rahatsizlar durumdan belli ama eşiniz hala devam ediyor. Çocuğun babası karşısına çıksa sen ne ayaksın diye,ki uyardiktan sonra bunun olması muhtemel. Eşiniz ne cevap verecek. Kavga çıksa eşinizi linç ederler hemde mimlenirsiniz hiç mi aklı yok çok garip geldi. İyi niyet olsa uyarıdan sonra yaklaşmazdi çocuklara kusura bakmayın.

Oğlum ki cukken servis şoförü öpmüş yanağından. Çok rahatsız olmuş geldi söyledi hemen. Aradım hostesi dedim böyle böyle ne alaka öpmesi. Adam yaşlıydı ama ben bilemem ki iyi niyet kötü niyet. Hostes dedi ki kızıydı zaten adamın babam çok sevdiği için öptü ama haklısınız tabii ki ben konusacagim. Ondan sonra birdaha olmadı hatta muhabbeti bile kesti neredeyse adam uyardık diye. Eğer devam etseydi bir kere daha olsaydı çok farklı yerlere giderdi olay.

Ondan sonra birdaha olmadı hatta muhabbeti bile kesti neredeyse adam uyardık diye. Eğer devam etseydi bir kere daha olsaydı çok farklı yerlere giderdi olay.
Gerçekten kötü niyeti olmayan insan zan altında kalmaktan bile utanç duyar çünkü
Başka yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemez

Konu sahibinin eşi kendini durduramıyor ama
Artık hangi isteğini durduramıyor orasını bilemiyorum
Aslında biliyorum da inşallah herkes hangi isteği olduğunu açıkça öğrenmek zorunda kalmaz

Benim eşim sitede ki küçük tatlı kızları çocukları bile sevmiyor yanlıs anlasılır diye. Çocuk hasretinden uzaktan gülümsüyor zavallım. Eşinizin bir olay yaşaması lazım ki kendini düzeltsin. Siizn uyarmanızla olacak gibi değil belli ki. Zor durum 🙄

Benim eşimde abilerimde kız çocuklarını çok sever ama uzaktan. Kendi çocukları hariç kimsenin çocuğunu kucaklarına dahi almazlar. Benim eşimde 37 yaşında ve 13 yaşında kız yeğenim var. Durduk yere yegenimle sohbet ettiğini görmedim değil ki komşunun kızlarıyla muhabbet etsin.

koca adam ne istiyor çocuklardan ya?
o ayyy kız çocuklarını çok seviyorum diyenlerin başının altından çıkıyor o pis şeyler. bir de anne rahatsız olmuş üstelik.
hiç gerek yok böyle şeylere.
bir de bunun için sizinle tartışması çok daha vahim, iğrenç bir durum.

iki çocuğunuz erkek mi ? veee kocanızın kardeşi yaşında değil o kızlar çocuğu yaşında. çocuğum yaşında demeliydi..

Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Vay öyle düsünmüs onlar benim kardesim vs. Tamam daha konusmam dedi o gün.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
Size sorum ben mi abartıyorum bu işde bi gariplik yok mu?
Telefonunun internet geçmişine falan baktınız mı ?
Sosyal medya kullanıyosa onun geçmişine..
Bi takip edin inşallah öyle kötü bişey yoktur ve sadece gerçekten çocuk sevgisidir🙏😞

Geçen cocugumu götürdüğümde parkta 40li yaslarda bi adamla 12 13 yaslarinda bi kız gördüm iskillendim kız adamin yanina gidip gidip bisey söylüyor adam da konusuyor vs derken kızı sacindan öptü beynimden asagi kaynar sular döküldü kız parka geri dönerken yanina gidip o adam kim canim taniyor musun dedim babaaaam dedi 😀 icim ferahladi. Söyleyeceklerim bu kadar.

Eşiniz art niyetli biri olmasa bile şimdi çevre o kadar kötü ki insanlar da ister istemez endişeleniyordur. Eşinizi uyarmakla en iyisini yapmışsınız. Bence de davranışlarına dikkat etsin.

Karakola kimliğiniz gizli bir şekilde durumu izah ederek şikayet edin belki aklı başına gelir

Esin bana kötü niyetli gelmedi hic ama zaman çok kötü. İnsanlar herşeyden korkar oldular. Hatta esin bence o kadar iyi niyetli ki ortadaki sorunun ne olduğunu,annelerinin neden rahatsız olduklarına dahi anlam veremiyor sacma buluyor bence
Yoo çok iyi biliyor ailesinin neyden rahatsız olduğunu
O yüzden olur mu öyle şey onlar benim kardeşim gibi diyor
İyi niyetli biri olsa hormonlarına mı hastalığına mı artık neyden kaynaklanıyorsa ona söz geçirir de kızlarla görüşmez
Normal insan böyle bi ihtimalden bile utanç duyar çünkü

X