- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçmalıyorsun. Böyle düşündüğüne göre eşinden supeheleniyorsun demekki. Biri benim eşime böyle bişey dese ben kızarım yani ne demek istiyorsunuz yaptığınız ima hoş değil diye çünkü eşimi bilirim yani. Siz eşinizi savunmuyorsunuz. İftiraya uğrar diye korkmakta haklısınız ama en azından benim eşim böyle biri değil diyede bı cümle kurmuyorsunuz
Eşiniz başta iyi niyetli olarak abilik amcalık yapıp sohbet etmiş bile olsa bu uyarı üzerine çeki düzen vermeli o net. Tv haber falan izlemiyor mu bu adam?
Yalnız sizin boşanasınız varsa niye adamın başının yanmasını bekliyorsunuz? Nasıl Allahtan istediğiniz olay?
Şu kadar söylüyorum...O yaşta kızımın yanında muhabbet edip gülüp eğlenen 37 yaşında adam göreyim direkt dalarım.
Peki ne konuşuyormuş,muhabbetin içeriği neymiş söyledi mi?Ben kimseye kefil olamam bilemem ki niyetini. Böylr bir konuda babama bile güvenmem kefil olmam kaldı ki kocama olayım. Sadece icimde yapmaz niyeti kötü degildir inanci var
Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Vay öyle düsünmüs onlar benim kardesim vs. Tamam daha konusmam dedi o gün.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
Size sorum ben mi abartıyorum bu işde bi gariplik yok mu?
Kendimi aklama falan değil burda kimse beni tanımıyor cevap vermez geçerdim beni yanlış anladılar anlamadılar umursamazdim Allah içimi biliyor nerde nasil davranmam gerektigini de biliyorumYalnız ilk mesajınızla daha sonra konuya yazdığınız mesajın hiçbir alakası yok. İkisi o kadar farklı mesajlar ki. Sizinki kendinizi aklamaya çalışma mesajı olmuş.
Neden çelişkili olsun kadının davranışları? Siz herkese gözünüz kapalı böyle güvenir misiniz? Ben güvenmem, hele ki bu konuda. Çok saçma ya, hiç mi gündem haber takip etmiyorsunuz. Adamın yanlış anlaşıldığını bile bile çocuklarla muhabbet etmesi hiç iyi niyetli değildir. Siz bu durumda kocanızın arkasında durup onu savunursunuz ama sonrasında çok üzülürsünüz söyleyeyim. M Mavistez
40 'ına merdiven dayamış bir adam 13 yaşındaki ergenle ne muhabbeti edebilir ne gibi ortak noktaları olabilir? Hiç normal değil .Ayrıca kadın pimpirikli falan değil ,çocuk tacizcileriyle meşhur bir ülkedei çocugunun yanına yaklasan orta yaslı adamlardan çocuklarını elbetteki sakınacak. Ben olsam sadece kızımı uyarmaz eşinizin de karşısına çıkardım. Size üzüldüm onun yüzünden kötü bir duruma düşmüşsünüz ama eşinize de öfkelendim.Hayır ben inanmam ama tutun ki iyi niyetli anneleri rahatsız oluyor diye ınsan yıne konusmaz , çekinirHerkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
Allah yardımcın olsun.Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Ayni şeyi düşündüm tam.esim39 yasinda kizim 14.kendisini bisekilde yakin yaşlarda görüyor kardeşim diyor. cok tehlikeli bu durum.burda bile kendini ele veriyor.bilinc altında kendi yaşını onlara yakin görüyor. Ayrica kadinin yerinde olsam boyle durmaz kocaniza fena haddini bildirirdim.bu yastaki kizlar artik cocukluktan cikip genc kizliga gectigi icin cok dikkatli olunmali.kizim ve arkadaslari hic te cocuk degil artik.o yuzden esiniz bunu bilerek yapiyor bence.daha detayli bahsedemiyorum ama bu yastaki kizlar artik olgunlasmaya baslamis olurken insan bir bakışı bile inceliyor kizima kotu niyetle mi bakti diye.degil bide sohbet edicek.cok fena yapardim.dusuncesi bile sinirimi bozduBence eşinizin kendini savunması bile falso. O kızlar eşinizin "kardesi" yasinda değil, kızı yasinda. Kendince kızların yaşını kendine yakın görüyor. Bir problem var gibi duruyor.