Eşimin bu hareketi normal mi?

Eşinize, eğer kendisini polise şikayet ederlerse asssla çamaşırdı, nevresimdi, avukatti bunlar için karakola adım atmayacaginizi, kendi başına olduğunu söyleyin. Onun beyinsizliklerinin cenemesini siz çekecek değilsiniz. İnşallah bigun kızların babası görür de bi güzel pataklar eşinizi. Hakedenler için şiddete hiiiiiç karşı değilim hatta destekliyorum

ben adama ne zaman aa evet iyi niyetliymiş derim biliyor musun ilk sen ona bak komşu rahatsız oluyor dediğinde iyi niyetli olan adam kahrından ölür ben böyle bir düşünceye nasıl mahal verdim diye kendine kızar ve hal ve harektlerine çeki düzen verip hatta komşuya ağızının payını verir ama kendini de geri çeker. Bunu yapmayıp üstüne birde kimseye hesap vermem edasıyla aynı şeye devam ediyorsa bu imayı kabul ediyordur ve hiçteee iyi niyetli değildir. Ağızının ortasına bir tane çakacaksın görecek. Adamı gebertirim yemin ederim hem annenin yerine konuşuyorum hem de sizin adınıza. Bence ortada iyi niyet falan yok.

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Vay öyle düsünmüs onlar benim kardesim vs. Tamam daha konusmam dedi o gün.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
Size sorum ben mi abartıyorum bu işde bi gariplik yok mu?
Bizim de yan komşumuzun 12 yaşında kızı var bahçemiz ortak, biz bahçedeyken falan hep yanımıza gelir oturur. İçeri girerken buyur ederiz gelir oturur bebeğimizle oynar,kedimizle oynar, bişeyler ikram ederim meyve falan yer içer. Bizim mutfak açık salonla bir, ben yemek yaparken eşimle oturur konuşur derslerden falan, bazen yemeğe bile kalır , babası bizim komşumuz babasına geldiği haftasonlarında en az 1 gününü bizimle geçiriyor diyebilirim, babası artık geç oldu gel kızım demeden de ben gideyim demiyor kız ,sohbetimiz hoşuna gidiyor heralde diye düşünüyorum. Bir şekilde de sohbet edilebiliyor yani küçük çocukla sohbet edilemez diye bişey yok, bişeyler anlatıyor annesini,kedisini,okulunu, bazen öyle sessiz oturuyor tvye bakıyor,kendi evinde gibi takılıyor,biz de kendi evinde gibi davranıyoruz. Ama sizin durumunuz biraz farklıymış bir de annesi rahatsız olduysa o durum biraz sıkıntılı. Bence eşinizi tekrar uyarın kötü niyetli olmayabilir ama dışardan farklı gözüküyo demekki.

Esinize sunu sorun: 13 yaşinda kızı olsa ve bir adam kizinin etrafinda dolansa esinizin tavri nasil olurdu?
Bu arada ben oyle birsey yasasam tasinirdim oradan sanirim kizimi korumak icin cunku niyetini bilemeyiz pedofili midir nedir?
Bu kadar ısrar niye adamda. Biri beni uyarsa yerin dibine gecerdim ben.
Aradığım yorum

Eşinizin internet geçmişine bakın.belki bir iz bulursunuz.ben eşinizin davranışlarını şüpheli buldum.kesinlikle normal bir durum değil.hem çocuk çok sevse tam ergenliğe girecek kızlara ilgi duymazdı.ay ben görsem kızımla böyle konuşup gülüşen birini valla çıldırırdım.akraba değil bişey değil ne konuşacak benim kızımla.sanki bana yapılmış gibi çok sinirlendim.çocuklara temasta bulunma çabası varmı onu merak ettim.

O yaştaki adamların genç görünme çabaları var.
Kendinden yaşça küçük kızlarla görüşürler aa bak yaşı kaçta olsa komik adam denilmesini seviyorlar.
Hatta yaşlı adamların kızları yaşlarında eşleri aldatmaları da buradan geliyor.
Belki andropoza girdi bilemem ama kocan hiç sağlam durmuyor.
Uyarı geldiği halde hala konuşması çok ahmakça.

Valla kimseye güven olmuyor artık.

Heralde kocanizin canı dayak yemek istiyor.benim esim boyle bisey yapacak mahvederim onu.kocaman adamin birak kizla konusmayi bide 13 yasindaki kizla konusmasi ne mana.esinizin niyeti iyi degil insan niye bu yastaki biriyle konusur paylasacak ne olabilir.

Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.

öncelikle 13 yaşında çocukla konuşulmaz diye bir şey yok. benim de babamın arkadaşı kız çocuklarını çok severdi ben o yaşlardayken sürekli beni konuşturur güldürürdü. ama bütün bunlar onlara misafirliğe gittiğimizde eşinin, benim annemin ve babamın yanında gerçekleşirdi. adamın etrafta başkası yokken bir kere bile benimle uzun uzun konuştuğunu hatırlamıyorum. çocukları sevmek başka bir şey, nerede nasıl davranacağını bilmemek, anneleri şikayetçi olduğu halde ısrarla kızlarla konuşmaya çalışmak ve sizi “bana karışamazsın” diye manipule etmeye çalışmak bambaşka bir şey. sizin eşinizin davranışı saf bir çocuk sevgisiyle açıklanamaz bence.

bana da telefon ve internet geçmişini kurcalarsanız sizi üzecek bir şey bulacakmışsınız gibi geldi. kolay gelsin...

Yalnız ilk mesajınızla daha sonra konuya yazdığınız mesajın hiçbir alakası yok. İkisi o kadar farklı mesajlar ki. Sizinki kendinizi aklamaya çalışma mesajı olmuş.
Neden çelişkili olsun kadının davranışları? Siz herkese gözünüz kapalı böyle güvenir misiniz? Ben güvenmem, hele ki bu konuda. Çok saçma ya, hiç mi gündem haber takip etmiyorsunuz. Adamın yanlış anlaşıldığını bile bile çocuklarla muhabbet etmesi hiç iyi niyetli değildir. Siz bu durumda kocanızın arkasında durup onu savunursunuz ama sonrasında çok üzülürsünüz söyleyeyim. M Mavistez

Kocaman adam, çocuklarla arkadaşlık edemez.
O yetişkin, onlar çocuk.
Üstelikte çirkin bir ithamla ikaz edildiği halde ısrarcı bir şekilde sohbete devam edemez.

Kadin olmadik laf cikarir derken evet dedikoducu kültürü dusun birisi daha once baska konularda cikardigi icin dedim. Ayrica direk uyarmadi ki baska komsuma soylemis laf arasinda kizlara diyorum ki handenin esiyle konusmayin diye bunuda diger komsum bana soyledi bigun o kadar yani
gelıp dırekt sıze soylese ne fark ederdı kı pımpırıklı olay cıkaracak kadın dedıgınız kısı ,senın kocan kızımın dıbınde gezıyor nasıl denebılır ? kendınızı kadının yerıne koyun ?

ben olsam bende derım kocası sapık galıba ergen kızların pesınde cocuklarınıza sahıp cıkın hanımlar derım polısede sıkayet ederım bu olması gereken bırsey sızınle nıye muhattap olsun kı ?

sız kocanıza soyledıgınızde belkı kocanız kadının ustune yuruyecek ne bılsın ? belkı sen cocuguna sahıp cık dıyeceksınız kadına kadında sacınıza yapısacak ?
boyle seyler kısılerın yuzune oyle lönk dıye kolay soylenmez uzayda falan yasamıyorsunuz aynı dunyada yasıyoruz

belkı komsulara sızde gozlemledınız mı bu tarz bı rahatsızlıgım var sız ne dusunuyorsunuz ben mı abartıyorum mınvalınde konusmustur
?
demek kı kadın durduk yere dedıkodu cıkarmıyormus baska konularda da laf cıkardı dıyorsunuz da kadın gayetde haklı
sız kendınız dıyorsunuz kocam kız cocuklarıyla ozellıkle ılgılenıyor dıye hep ergen kızlarla konusuyor dıye

dedıgınız gıbı pımpırıklı durduk yere olay cıkaracak olsa mahalleyı kocanın kafasına yıkardı emın ol

ne munasebet ya cocugumun dıbınde elın herıfı gezecek ?

Son düzenleme:
valla bırak yanına gidip konuşmalarını parkta oturup çocuk izleyen adamlardan bile huylanıyorum. burada ne işi var bu adamın ne diye çocukları izliyor diye söylenırım kendi kendime .
Kesinlikle katılıyorum 👌

Evet, cok anormal bir davranis. Uyarildigi halde devam etmesi daha da sacma. Ya kotu niyetleri var ya da zekasinda problem var, muhakeme yetenegi yok. Cok ozur dilerim boyle yazdigim icin ama ben cocugumun kendisinden bu kadar buyuk biriyle konustugunu gorup uyardigim halde devam ettigini gorsem kapisina polis bile gonderirim.

Aileler rahatsız oluyorsa ne kadar masum düşünceler olursa olsun fark etmez, devam edemez.

Ama yorumlar beni benden alıyor veya ben yeni dünyaya adapte olamadım hala.
Cidden eşlerimizin komşu kızlarıyla 2 kelime konuşması ve gülüşmesi çok mu anormal, ahlaksızca mı?

5 ve 7 yaşında çocukları olan bir adamın parka gittiğinde başkalarının ergenlik çağındaki çocukları ile değil kendi çocukları ile ilgilenmesi gerekmez mi 🤔

Ben eşinizin yerinde olsam çok utanırdım gerçekten. Sizin de nasıl bir mahcubiyet yaşadığınızı anlayabiliyorum.

Ben 16-17 yaşlarındayken arkadaşlarım bize gelmişti. Evde biz harici kimse yoktu ve film izliyorduk. Neyse o an kapı çaldı ve arkadaşım benden önce uçtu kapıya annem geldi sanıp, araları iyi olduğundan dolayı. Ben de yerimden kalkmadım filmin sesinden de içeriden bir şey duymadım. Babamın arkadaşımın geleceğinden haberi yoktu yani. Normalde de bana hep 'çiçek kızım, çiçeğim' gibi şeyler söyler ve bizim kapı sohbetimiz küçüklüğümden beri gelenek olmuştur artık zaten. Arkadaşım açtığında da babam yüzüne bakmamış o an 'merhaba çiçeğim' demiş. Arkadaşım da hemen merhaba deyip yanımıza kaçmış. Babamın bir şey deme fırsatı olmamış. Bana bir şey demedi ama daha sonra diğer kızlara 'Gatsby'nin babası bana çiçeğim dedi' gibisinden şeyler söylemiş. Ayy ne kadar çok mış miş dedim :KK70: Bu benim kulağıma gelince nasıl mahcup oldum anlatamam, yerin dibine giresim geldi. Gittim anneme anlattım babam böyle böyle söylemiş diye. Bize normalde de arkadaşlarım çok gelir ama en fazla bir iki cümle eden adam nasıl lakayt davranmış diye sinirlendi annem. Akşam eve gelince baya olay çıktı, babam olayı anlattı bizi de çok kötü payladı. Daha sonra arkadaşlarımla o iki cümleyi de etmez oldu hatta artık arkadaşlarım eve geldiği zaman çok geç gelir.

Sonradan arkadaşımın iki üç kişi hakkında yine böyle gereksiz 'bana sarkıntılık' yaptı tarzı iftiraları ortaya çıktı. Çok çirkin bir olay ve travma benim için. Hatırladıkça sinirlenirim hala. Eşinizin hiç rahatsızlık duymaması çok garip. Niyeti kötü olmasa bile garip. Konuyu okuyunca aklıma geldi yine gerildim.

Yarın o çocukların da babasının kulağına giderse çok kötü şeyler olur. Millet zaten gergin, tam cinnetlik olaylar.

X